Roaccutan!

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
milorad01
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 21, 2008 7:32 pm

Post od milorad01 »

roaccutanci! kod kog doktora u BG da odem povodom roacc???? osim karadaglica i beomedice! tacnije kod kog DRZAVNOG doktora? Dzordz,avalska,studentska? neke preporuke?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Dzordza vashingtona! Ako si student ili imash manje od 28 god onda kod Adamovica a ako si zaposlen onda kod Mikulicke ili kod Shera!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nMilos
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 3:09 pm

Post od nMilos »

A sta se desava ako se covek razboli za vreme terapije ?
Mene zakacio neki stomacni virus,povracam i imam proliv,tako da sinoc nisam popio 2 tabletice roakutana.
Da li da sacekam da mi bude bolje jer mi je stomak iziritiran ?
Ne znam sta se desava ako se pravi pauza u terapiji....
Poz
lepiZajko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Maj 30, 2008 8:43 am

Post od lepiZajko »

@Nubz druze hvala ti za odgovor, to sam hteo da cujem, da se ne bi ponadao previse i prerano.

@milorad01 idi u studentsku polikliniku ul. Krunska 57, tamo ce ti sigurno prepisati roakutan, a blizu ti je i laboratorija da izvadis krv za analizu.
lepiZajko
Stalni član
Stalni  član

Post od lepiZajko »

Pocele su usne da mi se suse i lice mi se peruta, a i pocela je glava da me svrbi bas mnogo jel se to jos nekome desavalo? neznam sta da radim sto se vise cesem sve mi je gore, uzas...
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Post od Shomy »

Uzmi pantenol krem gel,crystal derma,on je nekomedogen i sa njim mazi usne a posle brijanja i lice.Meni su se usta susila,probao sam sve moguce balsame i ovo je najbolje.Nije me svrbela glava,ali sam dobio perut,to sam resio sa garnier samponom protiv perui,mozes to ili da pitas u apoteci koji je dobar.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shomy »

Sto se tice perutanja bio sam juce na kontroli rekla mi doktorka da posto je sada hladno,duva vetar....da uzmem obicnu pantenol kremu umesto gela da bolje zastiti.Kako napredujete sa terapijom?
lepiZajko
Stalni član
Stalni  član

Post od lepiZajko »

Srbenje glave koje imam je zato sto sam dobio perut, uhh. A ko proizvodi taj obican pantenol, jel galenika ? Sta jos koristis za lice ?
Shomy
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shomy »

Sto se tice peruti posle nekoliko pranja garnier je sve sredio.Korstim gel za umivanje,to mi je rekla da menjam kada potrosim,eucerin,neutrogena,clean and clear,nivea...normaderm krema ujuru,diferin uvece,jednom nedeljno piling.Pantenol krem po potrebi,sto cesce.Rekla mi je kao da je za ovo vreme bolja krema od krem gela,mada se meni lico vise svidja krem gel.Pantenol kremu proizvodi galenika,a krem gel criystal derma,posto su jefitini,mozes da uzmes oba pa koji ti se vise svidi.Pozz..
lepiZajko
Stalni član
Stalni  član

Post od lepiZajko »

Sledece nedelje cu ici na prvu kontrolu pa cu da vidim sta ce da mi prepisati da mackam po licu, aa do tad cu da koristim sebamed sapun za pranje, labelo za usne i pantenol krem gel.
Shomy
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shomy »

pantenolom slobodno mazi i usne.
Nubz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 08, 2008 2:16 pm

Post od Nubz »

Ljudi kako napreduje terapija? :)
Shomy
Aktivan član
Aktivan član

Post od Shomy »

Za sada ok...slabije izlaze,a postojece se povlace.Kako tebi napreduje terapija,koliko vec pijes?
lepiZajko
Stalni član
Stalni  član

Post od lepiZajko »

I meni je za sada ok, na terapiji sam vec 20 dana i mnogo je stanje bolje nego na pocetku ali jos uvek mi izlaze neke velike...
Wucko
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am

evo mene

Post od Wucko »

Prodje 6meseci od zavrsetka terapije,i stanje,Fantasticno!
E sad,meni su se krupne pojavljivale ne posle 20 dnaa,nego i posle 2. meseca,takodje i na kraju terapije,od 6 meseci nisam bio zadovoljan,ali kod mene je tek posle toga,u narednih 2mmeseca,doslo do neverovatnog pogorsanja,i od tada skoro da nemam ni jednu aknu,a ne mazem niakkave kreme da se zna.
Za usne,najbolji pantenol,probao sam i strane skupe kremice,nisu za to,mozda jesu za usen od groznice i vetra,ali za usne od roacutana,pantenol je najbolji.
Za lice sam koristio kremu samo uvece ˝AVENE Hidrance Optimale Rich˝ sa kojom sam prezadovoljan takodje,ali i najskuplja je od svih koje sam probavao.
Samo opusteno,lek je definitivno uspesan,dajte vremena,samo vodite racuna o kumulativnoj dozi,i krvnoj slici da je tako nazovemo.
Pozz svima,ako treba jos sta,pitajte.
Odgovori