Roaccutan!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
Uzmi pantenol krem gel,crystal derma,on je nekomedogen i sa njim mazi usne a posle brijanja i lice.Meni su se usta susila,probao sam sve moguce balsame i ovo je najbolje.Nije me svrbela glava,ali sam dobio perut,to sam resio sa garnier samponom protiv perui,mozes to ili da pitas u apoteci koji je dobar.
Sto se tice peruti posle nekoliko pranja garnier je sve sredio.Korstim gel za umivanje,to mi je rekla da menjam kada potrosim,eucerin,neutrogena,clean and clear,nivea...normaderm krema ujuru,diferin uvece,jednom nedeljno piling.Pantenol krem po potrebi,sto cesce.Rekla mi je kao da je za ovo vreme bolja krema od krem gela,mada se meni lico vise svidja krem gel.Pantenol kremu proizvodi galenika,a krem gel criystal derma,posto su jefitini,mozes da uzmes oba pa koji ti se vise svidi.Pozz..
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Mar 08, 2007 3:32 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
evo mene
Prodje 6meseci od zavrsetka terapije,i stanje,Fantasticno!
E sad,meni su se krupne pojavljivale ne posle 20 dnaa,nego i posle 2. meseca,takodje i na kraju terapije,od 6 meseci nisam bio zadovoljan,ali kod mene je tek posle toga,u narednih 2mmeseca,doslo do neverovatnog pogorsanja,i od tada skoro da nemam ni jednu aknu,a ne mazem niakkave kreme da se zna.
Za usne,najbolji pantenol,probao sam i strane skupe kremice,nisu za to,mozda jesu za usen od groznice i vetra,ali za usne od roacutana,pantenol je najbolji.
Za lice sam koristio kremu samo uvece ˝AVENE Hidrance Optimale Rich˝ sa kojom sam prezadovoljan takodje,ali i najskuplja je od svih koje sam probavao.
Samo opusteno,lek je definitivno uspesan,dajte vremena,samo vodite racuna o kumulativnoj dozi,i krvnoj slici da je tako nazovemo.
Pozz svima,ako treba jos sta,pitajte.
E sad,meni su se krupne pojavljivale ne posle 20 dnaa,nego i posle 2. meseca,takodje i na kraju terapije,od 6 meseci nisam bio zadovoljan,ali kod mene je tek posle toga,u narednih 2mmeseca,doslo do neverovatnog pogorsanja,i od tada skoro da nemam ni jednu aknu,a ne mazem niakkave kreme da se zna.
Za usne,najbolji pantenol,probao sam i strane skupe kremice,nisu za to,mozda jesu za usen od groznice i vetra,ali za usne od roacutana,pantenol je najbolji.
Za lice sam koristio kremu samo uvece ˝AVENE Hidrance Optimale Rich˝ sa kojom sam prezadovoljan takodje,ali i najskuplja je od svih koje sam probavao.
Samo opusteno,lek je definitivno uspesan,dajte vremena,samo vodite racuna o kumulativnoj dozi,i krvnoj slici da je tako nazovemo.
Pozz svima,ako treba jos sta,pitajte.