Preplanuli ten
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Da je moguce da se samo unosom kompleksa B vitamina i provitamina vitamina A , sto je ustvari beta-karoten (a to su valjda osnovni sastojci Bioten tableta) , tamni i bez izlaganja suncu, svi vlasnici svih solarijuma bi morali kompletno da se prijave na Biro za zaposljavanje.
Bioten ima jake antioksidanse, osim vitamina B kompleksa, beta-karoten ima ulogu da kozu zastiti od suncevih zraka pa je zato cest sastojak krema za suncanje.
Mozda da sacekamo @nisam_luda, pa da nam kaze sta tacno pise u uputstvu za koriscenje ovih tableta.
Bioten ima jake antioksidanse, osim vitamina B kompleksa, beta-karoten ima ulogu da kozu zastiti od suncevih zraka pa je zato cest sastojak krema za suncanje.
Mozda da sacekamo @nisam_luda, pa da nam kaze sta tacno pise u uputstvu za koriscenje ovih tableta.
-
- Aktivan član
Evo starije teme koja se bavi istim pitanjem. Tu se spominje i onaj air brush metod.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... rush+metod
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... rush+metod
things that makes you go hhmm....iva015 napisao:Bas tako,Oljaeha,mozemo samo da se tesimo.Ali ne i da se utesimo.Barem ja ne.Ne mirim se sa tim,zato se i ne odricem solarijuma.
DA LI je sve bas tako!? A i ako jeste (ono sa aristokratijim i suncem u polju) zasto niko nije pomenuo da beli ten (i ja sam u toj grupi) danas oznacava zdravu kozu NEizlaganu svim tim vestacima koji samo stete.
A i sunce je sve manje 'nas prijatelj'

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
E,jbg,sta cu kad ne razmisljam o buducnosti i to kakva cu biti,...i ona je fora,pa nece valjda mene to snaci ima nas jos,nisam valjda takav baksuz.A,mozda je sva ta pompa malo prenapumpana i mozda i ne mora da znaci da cu sa 40 izgledati kao da imam 60.Imate li vi neke primere?Da ste na nekom primetili da je prerano ostario od upotrebe solarijuma?Ja nemam pa je mozda to razlog ovog mog,da ga tako nazovem,nemara za buducnost mog lica.
mala garava
Negde sam citala da je izlaganje suncu jako stetno,jednako kao i solarijum.Za razliku od toga,ove kremice su prilagodjene kozi i ne deluju stetno na nju.Eto...ako oni lazu lazem i ja.Inace,ja sam se zaista odrekla solarijuma i przenja na suncu i nije mi tesko da se mackam.Ja volim da se posvetim sebi i uzivam u tome!!!
-
- Aktivan član
bockey, meni se opet cini da je to neka stvar prestiza, nastala jos od onog vremena kad su retki mogli bas da idu na more i da se suncaju. I ne samo prestiza nego i nekog dokaza da se ,eto, vodi racuna o svom izgledu, da se ima toliko vremena da se posveti sebi ,svom izgledu , zdravlju itd. To ti je psihologija masa...I u tome nema nista lose, lose je kad to postane zavisnost. Kad ovo pisem, ne mislim ni na jednu osobu konkretno sa ovog foruma. Svaka slicnost je slucajna.
Meni je beo ten sasvim ok ten, na kraju prirodan je, svako vestacko tamnjenje uvek donosi i manje vise vestacku , neprirodnu boju. Ali ajde ti u ovo ubedi ove nase devojke..
Meni je beo ten sasvim ok ten, na kraju prirodan je, svako vestacko tamnjenje uvek donosi i manje vise vestacku , neprirodnu boju. Ali ajde ti u ovo ubedi ove nase devojke..