Preplanuli ten

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
iva015
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva015 »

Bas tako,Oljaeha,mozemo samo da se tesimo.Ali ne i da se utesimo.Barem ja ne.Ne mirim se sa tim,zato se i ne odricem solarijuma.Mozda samo smanjim upotrebu na jednom nedeljno ili cak jednom u dve nedelje.Danas je ponedeljak,videcu da li cu izdrzati da ne odem ove nedelje. :wink:
mala garava
RoMaNtIcArKa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm

Post od RoMaNtIcArKa »

Ja sam pre 4. god. koristila top ten kremu i imala sam super boju posle nekoliko mazanja.Bas tamnu!Neznam kog su kvaliteta sada,Pozz!
Coralina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 6:17 pm

Post od Coralina »

Neko je ovde pomenuo bioten tablete, da se uz pomoć njih dobija postepeni preplanuli izgled kože i to bez sunca!!!!!
Može li mi neko objasniti kako je to moguće??? :roll:
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Da je moguce da se samo unosom kompleksa B vitamina i provitamina vitamina A , sto je ustvari beta-karoten (a to su valjda osnovni sastojci Bioten tableta) , tamni i bez izlaganja suncu, svi vlasnici svih solarijuma bi morali kompletno da se prijave na Biro za zaposljavanje.

Bioten ima jake antioksidanse, osim vitamina B kompleksa, beta-karoten ima ulogu da kozu zastiti od suncevih zraka pa je zato cest sastojak krema za suncanje.

Mozda da sacekamo @nisam_luda, pa da nam kaze sta tacno pise u uputstvu za koriscenje ovih tableta.
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Devojke, pohvalicu ponovo nivein summer beauty, posle 2. mazanja boja je tako prirodno preplanula! :D
Andjela, jel znas mozda neki krem za samotamnjenje lica, bez onih crnih sastojaka :oops: , da ne napravim vece cudo od ovoga! :-?
Coralina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 6:17 pm

Post od Coralina »

Imaš nivein summer beauty krem i za lice...oko 450 din je, u dm - u na popustu 390din.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Iksa, zaista ne znam. Nikada nisam to koristila pa se nesto nisam posebno ni interesovala, narocito ne za sastojke. Jedino se secam da je ovde bilo nekad reci o Uriage losionu za samopotamnjivanje koji je dobio neku nagradu za kvalitet . Steta sto ga nema u nasim apotekama.

Slika
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Znaci , Nivein Summer beauty krem postoji u varijanti : za telo i za lice.
Ajde da probijem led i da probam ovaj za telo. Lice mi dovoljno brzo dobije tamniju nijansu na suncu.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Evo starije teme koja se bavi istim pitanjem. Tu se spominje i onaj air brush metod.

http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... rush+metod
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Dopasce ti se, ne moz' da pogresis :wink:
A za taj uriage mi je bas zao... :cry:

pozz od jos malo pa crnkinje :wink: :D
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

Cure,svaka vam cast kada se sve odricete solarijuma i nije vam tesko svakodnevno mackanje tim kremama...Mada ,sad ce leto jos malo pa cemo sve na sunce.
mala garava
Korisnikov avatar
bockey
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Apr 02, 2007 12:52 pm

Post od bockey »

iva015 napisao:Bas tako,Oljaeha,mozemo samo da se tesimo.Ali ne i da se utesimo.Barem ja ne.Ne mirim se sa tim,zato se i ne odricem solarijuma.
things that makes you go hhmm....
DA LI je sve bas tako!? A i ako jeste (ono sa aristokratijim i suncem u polju) zasto niko nije pomenuo da beli ten (i ja sam u toj grupi) danas oznacava zdravu kozu NEizlaganu svim tim vestacima koji samo stete.
A i sunce je sve manje 'nas prijatelj' :-? Iako ne mozemo bez njega jer unosi radost u osmeh u nase zivote, netreba se direktno izlagati i crneti iz sve snage :D
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

E,jbg,sta cu kad ne razmisljam o buducnosti i to kakva cu biti,...i ona je fora,pa nece valjda mene to snaci ima nas jos,nisam valjda takav baksuz.A,mozda je sva ta pompa malo prenapumpana i mozda i ne mora da znaci da cu sa 40 izgledati kao da imam 60.Imate li vi neke primere?Da ste na nekom primetili da je prerano ostario od upotrebe solarijuma?Ja nemam pa je mozda to razlog ovog mog,da ga tako nazovem,nemara za buducnost mog lica.
mala garava
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Negde sam citala da je izlaganje suncu jako stetno,jednako kao i solarijum.Za razliku od toga,ove kremice su prilagodjene kozi i ne deluju stetno na nju.Eto...ako oni lazu lazem i ja.Inace,ja sam se zaista odrekla solarijuma i przenja na suncu i nije mi tesko da se mackam.Ja volim da se posvetim sebi i uzivam u tome!!!
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

bockey, meni se opet cini da je to neka stvar prestiza, nastala jos od onog vremena kad su retki mogli bas da idu na more i da se suncaju. I ne samo prestiza nego i nekog dokaza da se ,eto, vodi racuna o svom izgledu, da se ima toliko vremena da se posveti sebi ,svom izgledu , zdravlju itd. To ti je psihologija masa...I u tome nema nista lose, lose je kad to postane zavisnost. Kad ovo pisem, ne mislim ni na jednu osobu konkretno sa ovog foruma. Svaka slicnost je slucajna.

Meni je beo ten sasvim ok ten, na kraju prirodan je, svako vestacko tamnjenje uvek donosi i manje vise vestacku , neprirodnu boju. Ali ajde ti u ovo ubedi ove nase devojke..
Odgovori