Preplanuli ten
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Preplanuli ten
Da li neko moze da malo pojasni na kom principu deluju kreme za dobijanje preplanulog tena, i posle koliko dana se efekat moze postici, kao i koliko traje kada se jednom postigne? Da li je istina da prlja odecu, tj. da ostavlja taman trag?
Da li postoje i neke tablete koje funkcionisu na isti nacin?
Hvala
Da li postoje i neke tablete koje funkcionisu na isti nacin?
Hvala
Nik napisao:A kakva je razlika u efektu izmedju tableta i krema?
Tablete ne ostavljaju trag po odeci, ili ipak ostavljaju?
Hvala

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Samo da dodam, nekvalitetne kreme ostavljaju trag na odeci. Mozete da probate sa sprejom za samotamnjenje, jako dobra stvar. Obavezno odradite piling pre upotrebe da ne bi bili sareni
. Ukoliko se odlucite za tablete, najbolje bi bilo da se raspitate o njihovom sastavu.
Inace, obe varijante su bolje od solarijuma.
Pozdrav

Inace, obe varijante su bolje od solarijuma.
Pozdrav
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Sprej jednom kada se nanese traje oko 7 dana. Medjutim, nije jedna bocica spreja za jedno prskanje. Bocica traje sigurno za nekih 10-12 koriscenja ako ne i vise.
E sada, jedan mali savet prilikom upotrebe. Obavezno prvo uradis piling( ako radis citavo telo, onda uradis i piling za telo). I kada krenes sa prskanjem, nemoj citave noge odjedjnom, posto sprej jako brzo deluje, nego najpre namazes listove, pa razmazes sprej, zatim butine, pa razmases... i tako citavo telo parcijalno. Obavezno vodi racune o laktovima i kolenima, tu stavis znatno manju kolicinu spreja i brzo razmazes. Ako tako radis, dobices ujednacenu boju na svim delovima tela i na lici.
Nadam se da sam pomogla i veruj mi, jako sam srecna sto sve manje ljudi ide u solarijum
, i mnogi se odlucuju za ove zdravije metode za nasu kozu!
Pozdrav,
E sada, jedan mali savet prilikom upotrebe. Obavezno prvo uradis piling( ako radis citavo telo, onda uradis i piling za telo). I kada krenes sa prskanjem, nemoj citave noge odjedjnom, posto sprej jako brzo deluje, nego najpre namazes listove, pa razmazes sprej, zatim butine, pa razmases... i tako citavo telo parcijalno. Obavezno vodi racune o laktovima i kolenima, tu stavis znatno manju kolicinu spreja i brzo razmazes. Ako tako radis, dobices ujednacenu boju na svim delovima tela i na lici.
Nadam se da sam pomogla i veruj mi, jako sam srecna sto sve manje ljudi ide u solarijum

Pozdrav,

Obisla sam danas skoro sve apoteke u Nisu, i u ono malo apoteka gde imaju URIAGE, nemaju sredstvo za samotamnjenje
, jos kazu da ga nije ni bilo... eventualno "mopzda na crno"
Molim vas, jel se proizvodi i dalje taj losion, jel ga ima po apotekama (bilo gde) i kolika mu je cena? Zna neko
?
p.s. izgleda da mi solarijum ne gine a bas sam ove godine resila da ga zaobidjem

Molim vas, jel se proizvodi i dalje taj losion, jel ga ima po apotekama (bilo gde) i kolika mu je cena? Zna neko

p.s. izgleda da mi solarijum ne gine a bas sam ove godine resila da ga zaobidjem

Zdravo,zanima me da li ste culi za novi nivein losion za telo Summer Beauty koji se nanosi svakodnevno poput obicnog mleka za telo posle tusiranja i kroz jedan relativno duzi period obezbedjuje preplanulost....ja sam videla reklamu i danas sam obisla neke parfimerije u mom gradu,ali ga jos nijedna nije dobila.....zanima me kakvo je vase misljenje o ovom nacinu dobijanja preplanulost.....moze li to tako?
Pozdrav
Pozdrav
Jonsonovo mleko "radi" na istom principu, posle nekoliko mazanja se primeti boja.posle svakog tusiranja mackanje, i nedas mu priliku da izbledi
.
I ja bih kupila nesto od toga jer sanse nema da nedjem uriage, zvala sam i apoteke po Bg-u.
nemaaaa....
Ja sam probala niveu- uzas!!! I avon, vise mi se svidjao... pa sad...
Sta preporucujete?

I ja bih kupila nesto od toga jer sanse nema da nedjem uriage, zvala sam i apoteke po Bg-u.

Ja sam probala niveu- uzas!!! I avon, vise mi se svidjao... pa sad...
Sta preporucujete?
Za ovaj novi Nivein losion ne znam, ali sam koristila Nivea Sun, i ne odgovara mi bas.Iako sam uvek radila piling pre nanosenja,nekako mi ne upije ravnomerno, i uvek se primete fleke(nisu katastrofalne,mozes malo puderom da ih korigujes).Ja sam ga koristila zimi,jer ga onda nanesem na facu i vrat,cisto da imam boju(mnogo sam bleda),a da se ne zatrpavam puderom...a sto se tice tragova na odeci ostavlja ih samo prvih 3-4 sata koliko kozi treba da upije kremu,tako da je sto se toga tice ok