Preplanuli ten

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Nik
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 04, 2006 6:29 pm

Preplanuli ten

Post od Nik »

Da li neko moze da malo pojasni na kom principu deluju kreme za dobijanje preplanulog tena, i posle koliko dana se efekat moze postici, kao i koliko traje kada se jednom postigne? Da li je istina da prlja odecu, tj. da ostavlja taman trag?
Da li postoje i neke tablete koje funkcionisu na isti nacin?
Hvala
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

:wink: postoje tablete koje mozes da nabavis po bolje snabdevenim apotekama, sto se tice krema i one su dobre ali ostavljaju tragove na odeci DECOLOR krema je najkvalitetnija i neostavlja tako velike tragove kad se namazes u pocetku se mazes 3 do 4 veceri uzastopno a posle 1 nedeljno :wink:
Nik
Novi član
Novi član

Post od Nik »

A kakva je razlika u efektu izmedju tableta i krema?
Tablete ne ostavljaju trag po odeci, ili ipak ostavljaju?
Hvala :D
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

Nik napisao:A kakva je razlika u efektu izmedju tableta i krema?
Tablete ne ostavljaju trag po odeci, ili ipak ostavljaju?
Hvala :D
:wink: Ne tablete neostavljaju trag ali zato treba duze vremena da dobijes preplanuli ten tj moras da ih pijes bar 15 dana a i efekat je duzi mislim na trajanje preplanulosti pozdrav :D
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od DRAGANA 15 »

Samo da dodam, nekvalitetne kreme ostavljaju trag na odeci. Mozete da probate sa sprejom za samotamnjenje, jako dobra stvar. Obavezno odradite piling pre upotrebe da ne bi bili sareni :lol: . Ukoliko se odlucite za tablete, najbolje bi bilo da se raspitate o njihovom sastavu.
Inace, obe varijante su bolje od solarijuma.
Pozdrav
Nik
Novi član
Novi član

Post od Nik »

a sprej, da li ostavlja trag?
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

Ne, ne ostavlja trag. Postoji profesionalna upotreba sa aparatima za prskanje, i to u boljim salonim u gradu(ne znam kojim, raspitaj se) a postoji i sprej za kucnu upotrebu koji je jako dobar za brzo samopotamnjivanje. Jedan od boljih na nasem trzistu je sprej za samotamnjenje brenda URIAGE.
Nik
Novi član
Novi član

Post od Nik »

hvala vam puno. samo mi reci, koliko traje sprej jednom kada se nanese?
hvala :D 8)
DRAGANA 15
Aktivan član
Aktivan član

Post od DRAGANA 15 »

Sprej jednom kada se nanese traje oko 7 dana. Medjutim, nije jedna bocica spreja za jedno prskanje. Bocica traje sigurno za nekih 10-12 koriscenja ako ne i vise.
E sada, jedan mali savet prilikom upotrebe. Obavezno prvo uradis piling( ako radis citavo telo, onda uradis i piling za telo). I kada krenes sa prskanjem, nemoj citave noge odjedjnom, posto sprej jako brzo deluje, nego najpre namazes listove, pa razmazes sprej, zatim butine, pa razmases... i tako citavo telo parcijalno. Obavezno vodi racune o laktovima i kolenima, tu stavis znatno manju kolicinu spreja i brzo razmazes. Ako tako radis, dobices ujednacenu boju na svim delovima tela i na lici.
Nadam se da sam pomogla i veruj mi, jako sam srecna sto sve manje ljudi ide u solarijum :evil: , i mnogi se odlucuju za ove zdravije metode za nasu kozu!
Pozdrav, :D
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Obisla sam danas skoro sve apoteke u Nisu, i u ono malo apoteka gde imaju URIAGE, nemaju sredstvo za samotamnjenje :x :o , jos kazu da ga nije ni bilo... eventualno "mopzda na crno" :-?

Molim vas, jel se proizvodi i dalje taj losion, jel ga ima po apotekama (bilo gde) i kolika mu je cena? Zna neko :-? ?

p.s. izgleda da mi solarijum ne gine a bas sam ove godine resila da ga zaobidjem :oops:
Korisnikov avatar
tunks
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 3:09 pm

Post od tunks »

Zdravo,zanima me da li ste culi za novi nivein losion za telo Summer Beauty koji se nanosi svakodnevno poput obicnog mleka za telo posle tusiranja i kroz jedan relativno duzi period obezbedjuje preplanulost....ja sam videla reklamu i danas sam obisla neke parfimerije u mom gradu,ali ga jos nijedna nije dobila.....zanima me kakvo je vase misljenje o ovom nacinu dobijanja preplanulost.....moze li to tako?
Pozdrav
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

Jonsonovo mleko "radi" na istom principu, posle nekoliko mazanja se primeti boja.posle svakog tusiranja mackanje, i nedas mu priliku da izbledi :) .
I ja bih kupila nesto od toga jer sanse nema da nedjem uriage, zvala sam i apoteke po Bg-u. :( nemaaaa....

Ja sam probala niveu- uzas!!! I avon, vise mi se svidjao... pa sad...

Sta preporucujete?
Jaca21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 12:22 am

Post od Jaca21 »

Za ovaj novi Nivein losion ne znam, ali sam koristila Nivea Sun, i ne odgovara mi bas.Iako sam uvek radila piling pre nanosenja,nekako mi ne upije ravnomerno, i uvek se primete fleke(nisu katastrofalne,mozes malo puderom da ih korigujes).Ja sam ga koristila zimi,jer ga onda nanesem na facu i vrat,cisto da imam boju(mnogo sam bleda),a da se ne zatrpavam puderom...a sto se tice tragova na odeci ostavlja ih samo prvih 3-4 sata koliko kozi treba da upije kremu,tako da je sto se toga tice ok
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

A zna li neko kako se zovu te tablete?
mak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 12:00 am

Post od mak »

jel vama malo smrde te kreme na metal?