Preplanuli ten
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E ne znam da li kod nas ima da se kupi Beta Karoten tablete od Natural wealth? Kazu da su odlicne, i da dugo traju, valjda ima 100 tableta u pakovanju, dovoljno za 3 meseca.
Bioten sam videla u jednoj apoteci, ne znam cijeg proizvodjaca, kostaju vise od 300 dinara.
@PLESACICE, ja bih zvala apoteku SB Trade i pitala njih za misljenje. Apotekarke su dosta strpljive:)
Bioten sam videla u jednoj apoteci, ne znam cijeg proizvodjaca, kostaju vise od 300 dinara.
@PLESACICE, ja bih zvala apoteku SB Trade i pitala njih za misljenje. Apotekarke su dosta strpljive:)
Andjela napisao:E ne znam da li kod nas ima da se kupi Beta Karoten tablete od Natural wealth? Kazu da su odlicne, i da dugo traju, valjda ima 100 tableta u pakovanju, dovoljno za 3 meseca.
znaci betakaroten i bioten ista stvar??? imam betakaroten koliko na dan trebam piti i sta je sastav znas li mozda?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jan 11, 2007 6:34 pm
Imam u planu da ispazarim nivea summer beauty za telo i bioten tablete. E sad, koliko je preporucljivo mazati doticno mleko za samopotamnjivanje preko tetovaza...mislim da li postoje neki nezeljeni efekti i sl.?? Za jednu tetovazu koju sam radila pre vise od dve godine sam sigurna da joj nece nista skoditi, ali odradila sam jos jednu pre dve nedelje...pa sad ako se neko razumem malo bolje u to, koliko bi vremena jos trebalo da protekne da bi i preko nje mogla da nanosim mleko ? ili je mozda bolje da to mesto preskacem pri nanosenju??
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 9:53 am
Potpuno se slazem.nikakve tablete vam nece pomoci da potamnite bez izlaganja suncu.ja vec godinama pijem betakaroten pred odlazak na more ali zbog toga sto imam probleme sa alergijom na jako sunce,posle 2-3 dana suncanja dobijem jak osip koji pece i svrbi. te tablete su samo pomocno sredstvo koje priprema kozu i donekle olaksava tamnjenje i odrzavanje boje i nista vise.Andjela napisao:Da je moguce da se samo unosom kompleksa B vitamina i provitamina vitamina A , sto je ustvari beta-karoten (a to su valjda osnovni sastojci Bioten tableta) , tamni i bez izlaganja suncu, svi vlasnici svih solarijuma bi morali kompletno da se prijave na Biro za zaposljavanje.
Bioten ima jake antioksidanse, osim vitamina B kompleksa, beta-karoten ima ulogu da kozu zastiti od suncevih zraka pa je zato cest sastojak krema za suncanje.
Mozda da sacekamo @nisam_luda, pa da nam kaze sta tacno pise u uputstvu za koriscenje ovih tableta.

devojke, da li vam nakon nanosenja tih krema za samopotamnjivanje malo potamne i dlanovi i da li je nanosite rukavicama? ja sam probala samo bebe youngcare kremu i ne dopada mi se. ostavlja tragove na odeci i kao sto rece vec neko, koza mi izgleda kao da imam zuticu. dakle danas kupujem tu niveinu summer beauty 

ja ne potamnjujem jos nicim, ali planiram da kupim tu niveinu i za lice.Iksa napisao:Pa, operi odmah ruke posle nanosenja, pa eventualno malu kolicinu utrljaj. Nivea ne ostavlja trag na odeci, ali su mi zato peskiri posle tusiranja za bacanje, jer se ta boja tesko pere... zanima me cime potamnjujete lice?

militchitza napisao:Imam u planu da ispazarim nivea summer beauty za telo i bioten tablete. E sad, koliko je preporucljivo mazati doticno mleko za samopotamnjivanje preko tetovaza...mislim da li postoje neki nezeljeni efekti i sl.?? Za jednu tetovazu koju sam radila pre vise od dve godine sam sigurna da joj nece nista skoditi, ali odradila sam jos jednu pre dve nedelje...pa sad ako se neko razumem malo bolje u to, koliko bi vremena jos trebalo da protekne da bi i preko nje mogla da nanosim mleko ? ili je mozda bolje da to mesto preskacem pri nanosenju??

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Iksa,ja koristim Nivea Ten Sun,mala kremica samo za lice,narandzasta bocica,i nije mi lose,najbolje mi je od svega sto sam do sada probala,a probala sam mnogo!Moj ten je super prima,uopsta nisam zuta,vec bas preplanula,mada se ja i kvarcujem!Mada,toplo ti je preporucujem.Cena je oko 450 din,nije ni skupa!
mala garava