Preplanuli ten

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

na metal ?! Da smrde, bas vala, ali na sta... nivein je fuuuj a jonsonov nisam probala, mada cujem da je on mirisljav jer se koristi kao mleko za telo, kako sad smrdi????

A jel probao neko bozen ? Ili neke druge?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Andjela »

Nikad nisam probala to cudo, ali koliko sam cula , sve te kreme za samopotamnjivanje imaju cudan miris. Koja li je hemija tu ubacena, boga pitaj. Sad je mnogo popularnijiji onaj spric za samopotamnjivanje koji se koristi u kozmetickim salonima.

Bozen mi je generalno sumnjiva.
iva015
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm

Post od iva015 »

Da,kreme bas smrde.Ja koristim Nivea Sun za lice i zadovoljna sam mada ja idem i 2 puta nedeljno u solarijum.A za te tablete prvi put cujem,stvarno,kako se zovu?
mala garava
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Betakaroten teblete. Navodno se brze tamni kad se piju. Reklamirali su ih i kao tablete koje kozu polako pripremaju za sunce , potpomazu bolje tamnjenje, duze se zadrzava preplanulost. Nikad ih nisam pila tako da ne znam da li zaista postizu taj efekat.
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Ja sam cula za tablete BETA BRONZE i vidim da ih ima u apotekama.Postavljala sam vec temu u vezi njih ali definitivno niko nije imao sta da mi odgovori. :( Sada koristin Nivea SUMMER BEAUTY.To nije klasicno sredstvo za samopotamnjivanje,vec mleko namenjeno svakodnevnoj nezi,koje u sebi sadrzi dozu samopotamnjivaca i potamni se nakon izvesanog vremena i redovnom upotrebom.A miris je ocaravajuci...prelepo mirise...(za moj ukus)!!!
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

preporucujem bioten tablete, kombinacija pivskog kvasca i beta karotena. odlicne su za kosu, kozu i nokte a njihov sastav je takav da postepeno tamnite bez solarijuma i sunca. vec posle par dana koriscenja po 3 tablete dnevno imacete boju kao da ste blago preplanuli. cena je smesna, nekih 180 dinara :wink:
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

Uh pa to je super ako je tako,ali sam bas skepticna.Bas bez sunca i solarijuma.....Uglavnom,probacu u svakom slucaju,samo ne znam da li ce se na meni primecivati posto sam vec preplanula.Zelela bih da malo odmorim od solarijuma ali da mi boja ne spadne,pa mi ovo dodje kao idealno resenje.
mala garava
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

nisam_luda napisao:preporucujem bioten tablete, kombinacija pivskog kvasca i beta karotena. odlicne su za kosu, kozu i nokte a njihov sastav je takav da postepeno tamnite bez solarijuma i sunca. vec posle par dana koriscenja po 3 tablete dnevno imacete boju kao da ste blago preplanuli. cena je smesna, nekih 180 dinara :wink:
---------------------------------------------------------------

Blago preplanuli po celom telu ili samo po licu?
arwena
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Mar 18, 2006 12:41 am

Post od arwena »

oljaeha napisao:Ja sam cula za tablete BETA BRONZE i vidim da ih ima u apotekama.Postavljala sam vec temu u vezi njih ali definitivno niko nije imao sta da mi odgovori.
ja sam koristila Beta Bronze kad su se tek pojavile (7 dana pre mora i na moru) i tada sam stvarno najlepše pocrnela. jako su dobre.
sledeće godine sam probala Natural Wealth provitamin A (po preporuci iz apoteke) i ni izbliza tako dobar rezultat.
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

koja je cena tih beta bronz?ili su bolje bioten?
mala garava
sacramento
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm

Post od sacramento »

Ja koliko sam citao te tablete za samopotamljivanje deluju samo na suncu,a onda sta ce mi tablete mogu i od samog sunca pocrneti i bez njih,znaci da li je neko dobio boju bez suncanja to je poenta,a ne ja bio(la) na moru i pocrnio pa normalno da ces pocrniti ako si na moru tj. suncas se.
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

To i jeste pitanje,i da li odrzava stecenu boju bez daljeg izlaganja suncu ili solarijumu?
mala garava
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Joj,ne znam tacno cenu,tj. zaboravila sam.Sigurno su Beta bronze skuplje od Biotena ali nisu nesto preskupe.Lupam 400-500 din.Ali ne drzite me za rec!Nego....ima li taj Bioten nezeljenih dejstava?
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Ja ne znam na koji to nacin te tablete , konkretno Betakaroten, omogucavaju da se dobije preplanuli ten bez suncanja. Mislim da je njihova namena nesto sasvim drugo, mozda da dobro pripreme kozu za suncanje i solarijum u smislu :

(Nadjoh na jednom sajtu nesto vise o beta katorinu. Sta je on zapravo: )

Beta-karoten je provitamin A-vitamin koji se u organizmu pretvara u A-vitamin. Ima ulogu jakog antioksidansa, dakle pomaže u neutraliziranju štetnih slobodnih radikala koji nastaju tijekom razmjene tvari. Potreban je za održavanje cjelovitosti pokožice, u nedostatku beta-karotena dolazi do suhoce ociju, kože, sluznice, do upala, hipertrofije.
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

A sta kazete o airbrush metodi?Ima li ko iskustva,koliko traje efekat?Koja je cena?Mozes li da biras nijansu?
mala garava
Odgovori