Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Joj,pa stvarno ne znam,ja to nikada ne gledam.Trazila sam je po netu,ali tesko da nadjem sastav,a na ovoj mojoj sve na nemackom pise!Izvini,nije ten sun nego SUN TOUCH.http://www.epharmacy.com.au/product.asp ... +Fair+50mL
Ja sam koristila avonov losion za postepeno potamljivanje i ok je al sse tek vidi posle pet puta nanosenja!
Probacu sa niveom pa cu izneti svoje misljenje!
Ja sam prevrnula ceo Nis da ga nadjem, nema! A onda sam zvala apoterke po Bg-u (za koje samk znala da imaju uriage), nema ga ni tamo! Kazu da se vise ne uvozi . Cula sam i ja da je odlican ali dzaba nam to.
Pa ja koristim nivein summer, tamnu nijansu, i ok je, samo je fora da ga ravnomerno naneses, onda nema fleka ni kad se skida. Na pakovanju pise da se vidi kada se nanese 5 puta, to nije tacno- primeti se odmah (a potrebno mu je recimo nekih 5 sati), ali bolje je da ga mazes u malim kolicinama svaki drugi dan. Ja kad provalim da je poceo da bledi, ispilingujem se doooobro, pa opet namazem. Sve u svemu, zadovoljna sam.
Da,samo sto se meni skida kad se znojim,recimo,na ledjima,gde je brus,bude mi belo a svud gde se znoj sliva ostaju mi fleke!Dobra je stvarcica,ali po meni,za zimu,za leto ipak ne.
mora dobro da ga upije koza i da se osusi pre nego sto se obuces, a i primetila sam da takve stvari mogu da se dogode ako si nanela vecu kolicinu, bolje je svaki dan po malo losiona utrljati
Andjela napisao:Da je moguce da se samo unosom kompleksa B vitamina i provitamina vitamina A , sto je ustvari beta-karoten (a to su valjda osnovni sastojci Bioten tableta) , tamni i bez izlaganja suncu, svi vlasnici svih solarijuma bi morali kompletno da se prijave na Biro za zaposljavanje.
Bioten ima jake antioksidanse, osim vitamina B kompleksa, beta-karoten ima ulogu da kozu zastiti od suncevih zraka pa je zato cest sastojak krema za suncanje.
Mozda da sacekamo @nisam_luda, pa da nam kaze sta tacno pise u uputstvu za koriscenje ovih tableta.
Dakle u 10 apoteka sam pitala i niko nije cuo za BIOTEN kapsule... Imaju samo BIOTIN.
Da li BIOTEN uopste postoji????????
Postoji. Reklamiraju ih u poslednjem broju Politikinog dodatka "Magazin". I sad koliko vidim, u reklami pise POTRAZITE U SVIM APOTEKAMA. (?)
Potrazi u 'SB trade' apoteci, oni nema sta nemaju. Ako se ipak desi da ih nemaju, mozes da kontaktiras predstavnistvo za Beograd, tel. 11 3185335 i da pitas koje apoteke drze BIOTEN.