Preplanuli ten
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai
-
lela Uzice
- Novi član

- Pridružio se: Uto Maj 08, 2007 11:43 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
RoMaNtIcArKa
- Novi član

- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm
-
RoMaNtIcArKa
- Novi član

- Pridružio se: Ned Jan 28, 2007 11:57 pm
Pa ja koristim nivein summer, tamnu nijansu, i ok je, samo je fora da ga ravnomerno naneses, onda nema fleka ni kad se skida. Na pakovanju pise da se vidi kada se nanese 5 puta, to nije tacno- primeti se odmah (a potrebno mu je recimo nekih 5 sati), ali bolje je da ga mazes u malim kolicinama svaki drugi dan. Ja kad provalim da je poceo da bledi, ispilingujem se doooobro, pa opet namazem. Sve u svemu, zadovoljna sam.
Dakle u 10 apoteka sam pitala i niko nije cuo za BIOTEN kapsule... Imaju samo BIOTIN.Andjela napisao:Da je moguce da se samo unosom kompleksa B vitamina i provitamina vitamina A , sto je ustvari beta-karoten (a to su valjda osnovni sastojci Bioten tableta) , tamni i bez izlaganja suncu, svi vlasnici svih solarijuma bi morali kompletno da se prijave na Biro za zaposljavanje.
Bioten ima jake antioksidanse, osim vitamina B kompleksa, beta-karoten ima ulogu da kozu zastiti od suncevih zraka pa je zato cest sastojak krema za suncanje.
Mozda da sacekamo @nisam_luda, pa da nam kaze sta tacno pise u uputstvu za koriscenje ovih tableta.
Da li BIOTEN uopste postoji????????
-
Andjela
- Aktivan član

- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postoji. Reklamiraju ih u poslednjem broju Politikinog dodatka "Magazin". I sad koliko vidim, u reklami pise POTRAZITE U SVIM APOTEKAMA. (?)
Potrazi u 'SB trade' apoteci, oni nema sta nemaju. Ako se ipak desi da ih nemaju, mozes da kontaktiras predstavnistvo za Beograd, tel. 11 3185335 i da pitas koje apoteke drze BIOTEN.
Potrazi u 'SB trade' apoteci, oni nema sta nemaju. Ako se ipak desi da ih nemaju, mozes da kontaktiras predstavnistvo za Beograd, tel. 11 3185335 i da pitas koje apoteke drze BIOTEN.