Preplanuli ten
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Ja koristim vec par meseci ''DOVE Sunshine Body Lotion'' za samopotamnjivanje i veoma sam zadovoljna.
Nemam bas boju koju dobijem leti suncanjem, ali je bar imam prirodnu boju ( mislim, nije ona kao sargarepa). Ne ostavlja fleke na licu i telu, sto mi je vrlo vazno, i ne isusuje kozu.
Pre DOVE sam koristila Nivein sprej i nisam bila uopste zadovoljna. Nivein sprej mi je strasno susio kozu, ostavljao mi je fleke na kozi i odeci, a i boja je bila kao da sam imala zuticu .
Nemam bas boju koju dobijem leti suncanjem, ali je bar imam prirodnu boju ( mislim, nije ona kao sargarepa). Ne ostavlja fleke na licu i telu, sto mi je vrlo vazno, i ne isusuje kozu.
Pre DOVE sam koristila Nivein sprej i nisam bila uopste zadovoljna. Nivein sprej mi je strasno susio kozu, ostavljao mi je fleke na kozi i odeci, a i boja je bila kao da sam imala zuticu .
katerini
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
sinoc sam probala nivein summer beauty, u pocetku miris je bio fenomenalan (na vockice ) a posle te prve opijenosti, dosao je na red onaj prepoznatljivi "miris" koji imaju sva sredstva za samotamnjenje. Ali, na stranu to, boja je vec posle prvog mazanja vidljiva i nije narandzasta (sta li ce biti posle 5 mazanja koliko je preporuceno za pravi efekat
?!). Sve u svemu bojom sam zadovoljna jos samo da vidim kako se skida...

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Joj,Andjela,kada bih i ja samo mislila kao i ti...Ja imam prirodno savrseni beli ten,kao da sam anemicna a ja to organski ne podnosim i nikako sebe da ubedim da preplanulost vise nije u modi.Izgleda da je solarijum neka vrsta zavisnosti.A tek onaj miris koze posle kvarcovanja,mmmmmmmm....savrseno prepecena koza
..
...sta cu,ne mogu da se izborim sa tim. 

mala garava
Devojke,posle samopotamnjivaca (AVON) mislila sam da nikad vise necu takvu glupost dozvoliti sebi.Bila sam sarena,boja se neravnomerno skidala i bilo me je sramota da izadjem na ulicu.Kao sto sam vec rekla,Nivea summer beauty je obicno mleko namenjeno svakodnevnoj nezi tela i daje kozi tako prirodnu preplanulost (ja sam prirodno jako bela).Nanosim ga kao i svako drugo mleko-jednostavno sipam mleko u sake i razmazem po celom telu posle tusiranja.Efekat je optimalan posle 5 mazanja.I da...postoje dve nijanse-svetlija i tamnija.Ja koristim tamniju,posto ni ona nije bas tamna i moram da naglasim da ovo NIJE KLASICNO SREDSTVO ZA SAMOPOTAMNJIVANJE VEC MLEKO ZA SVAKODNEVNU NEGU TELA KOJE U SEBI SADRZI DOZU SAMOPOTAMNJIVACA.I jos nije skupo... 

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Ali moras da priznas da svako telo izgleda mnogo bolje kad je tamnije,nekako je atraktivnije i vise sexy,a ono belo mi nekako lici na bolest.Istina,zene,koje su imale taman ten, mnogo godina pre,su bile jedino seljanke i sluskinje koje su radile u polju i tako bile izlozene suncevim zracima a statusni simbol je bio beli,porcelanski ten jer su dame koje su ga imale mogle da priuste sebi neizlazak iz kuce vec jedino puderisanje i negovanje u zatvorenom,tj. uopste nisu imale potrebu da izlaze napolje.
Ali,eto,ja ga obozavam,iako primecujem da mi je koza postala dosta suva iako sam pre imala masnu a koristim ga tek 2 godine.
Ali,eto,ja ga obozavam,iako primecujem da mi je koza postala dosta suva iako sam pre imala masnu a koristim ga tek 2 godine.
mala garava
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
To si potpuno u pravu. Nekad je beo ten bio zastitni simbol aristokratije, dokaz da se vlasnik takve koze nije morao baviti fizickim poslovima. Sada su pravila drugacija. Tolika jagma za solarijumima, suncanjem i kremama za samopotamnjivanje govori da je preplanuli ten opsteprihvaceni trend. Zubi izgledaju belje, podocnjaci se manje vide, koza deluje zdravije, ten je ujednaceniji. Meni to posebno fercera leti , bilo koju majicu da obuces, zaista ce imati bolji efekat. Ali i dalje odustajem od tih klasicnih krema za samopotamnjivanje, a solarijum mi ne pada na pamet.
Ovo sto je oljaeha spomenula, ne zvuci lose. Videla sam tu reklamu u jednim novinama.
oljaeha, pa jel ti to mazes i na lice?
Ovo sto je oljaeha spomenula, ne zvuci lose. Videla sam tu reklamu u jednim novinama.
oljaeha, pa jel ti to mazes i na lice?
Predjem na kraju rukama i preko lica,iako nisam sigurna da li bi trebalo (ali ne svaki put).Ionako je lice uvek malo tamnije od tela,tako da mozda i nema potrebe.A sto se tice aristokratije-nista vise nije kao pre....Mi beli mozemo samo time da se utesimo.Inace,licno osecam se lepse kada imam lep ten,tako da cu valjda pronaci pravu metodu.Za sada odricem se solarijuma i klasicnih samopotamnjivaca!!!Ovim mlekom sam jako zadovoljna a pred more uzecu BETA BRONZE ili BIOTEN i nadam se da ce to biti dobitna kombinacija!