Preplanuli ten

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
katerini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 30, 2007 11:00 am

Post od katerini »

Ja koristim vec par meseci ''DOVE Sunshine Body Lotion'' za samopotamnjivanje i veoma sam zadovoljna.
Nemam bas boju koju dobijem leti suncanjem, ali je bar imam prirodnu boju ( mislim, nije ona kao sargarepa). Ne ostavlja fleke na licu i telu, sto mi je vrlo vazno, i ne isusuje kozu.
Pre DOVE sam koristila Nivein sprej i nisam bila uopste zadovoljna. Nivein sprej mi je strasno susio kozu, ostavljao mi je fleke na kozi i odeci, a i boja je bila kao da sam imala zuticu .
katerini
katerini
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 30, 2007 11:00 am

Post od katerini »

Zaboravih da naglasim da postoje dve vrste ovog losiona - za svetliji i tamniji ten.
I evo i slicice tog losiona
Slika
katerini
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

bioten tablete daju preplanulost celom telu
boja ce vam ostati i kad prestanete da pijete tablete, nekih mesec dana :wink:
ove tablete se mogu piti bez pauze

ps.iva015, poz :wink:
Alexandra
iva015
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Mar 07, 2007 3:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od iva015 »

Pozdrav i za tebe Alex!!!Definitivno cu probati bioten kapsule.
P.S.Kako je svet mali!!!
mala garava
Korisnikov avatar
Iksa
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 14, 2006 8:36 pm

Post od Iksa »

sinoc sam probala nivein summer beauty, u pocetku miris je bio fenomenalan (na vockice ) a posle te prve opijenosti, dosao je na red onaj prepoznatljivi "miris" koji imaju sva sredstva za samotamnjenje. Ali, na stranu to, boja je vec posle prvog mazanja vidljiva i nije narandzasta (sta li ce biti posle 5 mazanja koliko je preporuceno za pravi efekat :o ?!). Sve u svemu bojom sam zadovoljna jos samo da vidim kako se skida...
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

A uz te bioten kapsule crnis i bez sunca?
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jul 30, 2006 2:40 pm

Post od oljaeha »

Hej,stvarno je super ovaj NIVEA SUMMER BEAUTY.Ja ga koristim nekih nedelju dana-rezultati su neverovatni.Ocekivala sam fleke i pecate ali sam pogresila.A i miris je fenomenalan.
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

O;jaeha,a kako ga mazes po telu?Mislim na kolena,laktove,stopala,da li je tu boja jaca ili ne?
mala garava
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Ja se ne usudjujem da stavljam bilo kakvu kremu za samopotamnjivanje. Pre nje je pod obavezno napraviti dobar piling, i nikad ne bih bila sigurna da li bi mi ostale neke fleke. Ne, hvala. I beo ten je takodje lep ten.
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

Joj,Andjela,kada bih i ja samo mislila kao i ti...Ja imam prirodno savrseni beli ten,kao da sam anemicna a ja to organski ne podnosim i nikako sebe da ubedim da preplanulost vise nije u modi.Izgleda da je solarijum neka vrsta zavisnosti.A tek onaj miris koze posle kvarcovanja,mmmmmmmm....savrseno prepecena koza :lol: :lol: .. :oops: ...sta cu,ne mogu da se izborim sa tim. :roll:
mala garava
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Mozes, samo neces. A izgleda da si i mesozder:)))

Uvek je bio beli ten u modi, znas ono idem na more, al' se ne suncam , nego danju spavam a nocu ludujem. Zurka, ludilo i taj rad.
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Devojke,posle samopotamnjivaca (AVON) mislila sam da nikad vise necu takvu glupost dozvoliti sebi.Bila sam sarena,boja se neravnomerno skidala i bilo me je sramota da izadjem na ulicu.Kao sto sam vec rekla,Nivea summer beauty je obicno mleko namenjeno svakodnevnoj nezi tela i daje kozi tako prirodnu preplanulost (ja sam prirodno jako bela).Nanosim ga kao i svako drugo mleko-jednostavno sipam mleko u sake i razmazem po celom telu posle tusiranja.Efekat je optimalan posle 5 mazanja.I da...postoje dve nijanse-svetlija i tamnija.Ja koristim tamniju,posto ni ona nije bas tamna i moram da naglasim da ovo NIJE KLASICNO SREDSTVO ZA SAMOPOTAMNJIVANJE VEC MLEKO ZA SVAKODNEVNU NEGU TELA KOJE U SEBI SADRZI DOZU SAMOPOTAMNJIVACA.I jos nije skupo... :lol:
iva015
Aktivan član
Aktivan član

Post od iva015 »

Ali moras da priznas da svako telo izgleda mnogo bolje kad je tamnije,nekako je atraktivnije i vise sexy,a ono belo mi nekako lici na bolest.Istina,zene,koje su imale taman ten, mnogo godina pre,su bile jedino seljanke i sluskinje koje su radile u polju i tako bile izlozene suncevim zracima a statusni simbol je bio beli,porcelanski ten jer su dame koje su ga imale mogle da priuste sebi neizlazak iz kuce vec jedino puderisanje i negovanje u zatvorenom,tj. uopste nisu imale potrebu da izlaze napolje.
Ali,eto,ja ga obozavam,iako primecujem da mi je koza postala dosta suva iako sam pre imala masnu a koristim ga tek 2 godine.
mala garava
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

To si potpuno u pravu. Nekad je beo ten bio zastitni simbol aristokratije, dokaz da se vlasnik takve koze nije morao baviti fizickim poslovima. Sada su pravila drugacija. Tolika jagma za solarijumima, suncanjem i kremama za samopotamnjivanje govori da je preplanuli ten opsteprihvaceni trend. Zubi izgledaju belje, podocnjaci se manje vide, koza deluje zdravije, ten je ujednaceniji. Meni to posebno fercera leti , bilo koju majicu da obuces, zaista ce imati bolji efekat. Ali i dalje odustajem od tih klasicnih krema za samopotamnjivanje, a solarijum mi ne pada na pamet.

Ovo sto je oljaeha spomenula, ne zvuci lose. Videla sam tu reklamu u jednim novinama.

oljaeha, pa jel ti to mazes i na lice?
oljaeha
Aktivan član
Aktivan član

Post od oljaeha »

Predjem na kraju rukama i preko lica,iako nisam sigurna da li bi trebalo (ali ne svaki put).Ionako je lice uvek malo tamnije od tela,tako da mozda i nema potrebe.A sto se tice aristokratije-nista vise nije kao pre....Mi beli mozemo samo time da se utesimo.Inace,licno osecam se lepse kada imam lep ten,tako da cu valjda pronaci pravu metodu.Za sada odricem se solarijuma i klasicnih samopotamnjivaca!!!Ovim mlekom sam jako zadovoljna a pred more uzecu BETA BRONZE ili BIOTEN i nadam se da ce to biti dobitna kombinacija! :lol:
Odgovori