To sam ja koristio,a sada Neutrogena Visibly clear gel za umivanje + krema!nenna napisao:Probaj Neutrgena gel/masku 2u1, odlična je za umivanje, a još bolja u kombinaciji sa AD.
Avene Diacneal
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
valentine napisao:PRODAJE SE AVENE DIACNEAL 1/3 UPOTREBLJENA. Šalim se ali ostaviću ga na neko vreme je mi jednostavno ne prija. Ne želim da lažem više sebe lice mi se ljušti a one hormonske akne stoje netaknute i samo se još više vide kada se preko njih preljušti površinski sloj. Sinoć sam po prvi put probala aspirin masku i ona je tri potkožne bubuljice povukla jednostavno ih je sravlala sa ostatkom kože jedino se još crvenilo vidi. To znači da meni jednostavno treba krema sa salicilnom kiselinom i ozbiljno razmišljam o neutrogeni.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
ColorStay je prva liga, danas sam ceo dan našminkana, bila sam po ovom suncu veći deo dana, i prvi put da sam se osećala stvarno zaštićeno i spokojno (opet zvučim ko reklama). Em lice extra izgleda, em se ne masti, a sadrži zaštitni faktor 6, čak je puder toliko "suv", da ga jedva razmažeš (što ne znači da je gust, naprotiv). Znači, dobiješ 3 u 1skvo napisao:Kakav je puder, neno?
Je l neko resio problem dnevne kreme za masnu kozu?

Ispod pudera sam stavila jako tanak sloj Neutrogena dnevne kreme, i nosim se mišlju da ubuduće ne mažem ništa ispod pudera.
Andjela, šta ti misliš, jel baš moram da mažem neku podlogu ispod ovog Revlona?
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Evo:
Kremasti losion sa ekstraktima kamilice i aloe neguje i hidrita vasu kozu stiteci je od isusivanja.
Formula bez ulja sadrzi nezne medicinske sastojke koji su aktivni tokom celog dana i bez mogucnosti da blokiraju pore u borbi protiv bubuljica.
-formula bez ulja
-salicilna kiselina cisti pore i sprecava pojavu bubuljica
glicerin cini kozu mekanom
-kamilica i aloja deluju umirujuce na kozu!
cena:525.85
OK????????
Kremasti losion sa ekstraktima kamilice i aloe neguje i hidrita vasu kozu stiteci je od isusivanja.
Formula bez ulja sadrzi nezne medicinske sastojke koji su aktivni tokom celog dana i bez mogucnosti da blokiraju pore u borbi protiv bubuljica.
-formula bez ulja
-salicilna kiselina cisti pore i sprecava pojavu bubuljica
glicerin cini kozu mekanom
-kamilica i aloja deluju umirujuce na kozu!
cena:525.85
OK????????
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
- Kontakt:
EEeee drugari jel moze malo opsirnije o ovoj kremi??? Citao sam negde , da je to u stvari neka blaza verzija Diacneal isto sa vocnim kiselinama????Jelena83 napisao:Taj anti shine lotion je negde oko 1300 dinara, i ja razmisljam da li da uzmem tu kremu... Zanima me da li dobro hidrira kozu, to mi je trenutno najvaznije.
Imam extra,extra osetljivo lice bez akni , ali sa bubuljicama i flekicama i crvenilom....pa mi treba neka za moje lice...imam utisak da bi mi diacneal razorio lice!!! Hvala