Avene Diacneal

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

nenna napisao:Probaj Neutrgena gel/masku 2u1, odlična je za umivanje, a još bolja u kombinaciji sa AD.
To sam ja koristio,a sada Neutrogena Visibly clear gel za umivanje + krema!
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

Post od mirja »

valentine napisao:PRODAJE SE AVENE DIACNEAL 1/3 UPOTREBLJENA. Šalim se ali ostaviću ga na neko vreme je mi jednostavno ne prija. Ne želim da lažem više sebe lice mi se ljušti a one hormonske akne stoje netaknute i samo se još više vide kada se preko njih preljušti površinski sloj. Sinoć sam po prvi put probala aspirin masku i ona je tri potkožne bubuljice povukla jednostavno ih je sravlala sa ostatkom kože jedino se još crvenilo vidi. To znači da meni jednostavno treba krema sa salicilnom kiselinom i ozbiljno razmišljam o neutrogeni.
:P Reci mimolim te dali stavljas destilovanu vodu kada pravis aspirin masku? Pitam iz razloga sto moja maska kada je napravim nije tako kompaktna pa se malo teze nanosi na lice. Pozdrav :D
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

skvo napisao:Kakav je puder, neno?
Je l neko resio problem dnevne kreme za masnu kozu?
ColorStay je prva liga, danas sam ceo dan našminkana, bila sam po ovom suncu veći deo dana, i prvi put da sam se osećala stvarno zaštićeno i spokojno (opet zvučim ko reklama). Em lice extra izgleda, em se ne masti, a sadrži zaštitni faktor 6, čak je puder toliko "suv", da ga jedva razmažeš (što ne znači da je gust, naprotiv). Znači, dobiješ 3 u 1 :lol: 8)
Ispod pudera sam stavila jako tanak sloj Neutrogena dnevne kreme, i nosim se mišlju da ubuduće ne mažem ništa ispod pudera.

Andjela, šta ti misliš, jel baš moram da mažem neku podlogu ispod ovog Revlona?
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ja sam danas bila kuci, i nisam stavljala dnevnu kremu i meni je celo lice isperutano, zategla koza, uzas.. nije masno, ali je prilicno dehidrirano i hitn moram da uzmem neku dnevnu kremu.. uz to, upravo sam demolirala lice...
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

uzmi neutrogenu
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Bobo, ajde budi srce pa mi prepisi sta pise na kutiji.. sta radi ona ..
please :(
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

sad sam stavila onu afrodita masku i uzasno me je peklo na pocetku
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Evo:
Kremasti losion sa ekstraktima kamilice i aloe neguje i hidrita vasu kozu stiteci je od isusivanja.
Formula bez ulja sadrzi nezne medicinske sastojke koji su aktivni tokom celog dana i bez mogucnosti da blokiraju pore u borbi protiv bubuljica.
-formula bez ulja
-salicilna kiselina cisti pore i sprecava pojavu bubuljica
glicerin cini kozu mekanom
-kamilica i aloja deluju umirujuce na kozu!

cena:525.85

OK????????
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Hvala ti ;)
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Bobo jel to Neutrogena Visibly clear krema?? Ajde kad je malo isprobas javi utiske, ako je dobra, da nju uzmem sledecu, ipak je jeftinija 3x od Normaderma, a treba mi pomalo za preko dana.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Da Visibly Clear Oil-Free Moisturiser!
Vazi,javljam,tek mi je drugi dan!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Maki, je l znas mozda koliko je avene cleanance anti shine lotion?
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

Taj anti shine lotion je negde oko 1300 dinara, i ja razmisljam da li da uzmem tu kremu... Zanima me da li dobro hidrira kozu, to mi je trenutno najvaznije.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

I meni... a da ne masti..
:roll:
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

Jelena83 napisao:Taj anti shine lotion je negde oko 1300 dinara, i ja razmisljam da li da uzmem tu kremu... Zanima me da li dobro hidrira kozu, to mi je trenutno najvaznije.
EEeee drugari jel moze malo opsirnije o ovoj kremi??? Citao sam negde , da je to u stvari neka blaza verzija Diacneal isto sa vocnim kiselinama????
Imam extra,extra osetljivo lice bez akni , ali sa bubuljicama i flekicama i crvenilom....pa mi treba neka za moje lice...imam utisak da bi mi diacneal razorio lice!!! Hvala :oops:
Odgovori