Avene Diacneal
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Evo drugog mail-a od Avene-a, upravo stigao, potvrda da ne treba UV SPF krema:
We thank you very much for your e-mail and for your interest in our
products.
In reply to your last inquiry, we confirm you that the product Diacnéal is
using only in the evening, so in the morning, if you wash your face with
Cleanance Gel it is not necessary to apply a cream with SPF UV Protection
except if your skin is very sensitive.
We remain at your disposal for any further information.
Yours sincerely.
Catherine GANGNERON
Consumer Advice
products.
Yours sincerely.
Catherine GANGNERON
Consumer Advice
Hehe, devojke vidim da ste napokon pochele da pricate o konkretnim stvarima
Grchka banka.... mrachne sporedne ulice... slabo obezbedjenje... QQ, Avene gde nas odvede!
Ja sam juche kupila gel za umivanje za osetljivu kozu (Gentle gel cleanser rinse-off forumula for normal to combination skin, 1300 din, ali flasha ima 200ml
) i najmanju bochicu termalne vode u spreju (300 din
). Ovaj gel za umivanje je zapravo prvi gel u mom zivotu koji mi ne zateze i sushi kozu. Za sad je ok, kako ce se pokazati tokom vremena, videcemo
E da, i nikako nemojte kupovati Rosal kremu za masnu kozu
bachene pare once again...

Ja sam juche kupila gel za umivanje za osetljivu kozu (Gentle gel cleanser rinse-off forumula for normal to combination skin, 1300 din, ali flasha ima 200ml

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
makki, pošto vidim da si se "sprijateljio" sa virtuelnim PR-om Avene-a,makki napisao:Evo drugog mail-a od Avene-a, upravo stigao, potvrda da ne treba UV SPF krema:
products.
Yours sincerely.
Catherine GANGNERON
Consumer Advice

na ovom sajtu bar 30 ljudi je počelo da koristi njihove proizvode od kad su ti ispromovisao Diacneal, znaš koji je to prihod, a bez uloženog dinara reklame sa njihove strane.

-
- Aktivan član
Zašto pljačkamo?
Malo malo, pa 1200 dinara za jednu kremu, 600 din za gel, 1200 za puder, 1500 za drugu kremu, 1000 tamo, 1100 onamo, da ne spominjem troškove po pitanju nege kose, noktiju, celog tela generalno. Treba to izdržati.
Šalim se naravno. Mnogo je skuplja jeftina, a POGREŠNA nega lica i tela i posledice koje tako nastaju.
Malo malo, pa 1200 dinara za jednu kremu, 600 din za gel, 1200 za puder, 1500 za drugu kremu, 1000 tamo, 1100 onamo, da ne spominjem troškove po pitanju nege kose, noktiju, celog tela generalno. Treba to izdržati.

Šalim se naravno. Mnogo je skuplja jeftina, a POGREŠNA nega lica i tela i posledice koje tako nastaju.
Nije joj promaklo, vec je mislila da Avene sadrzi tretinoin, nije imala kremu u rukama da pogleda ingirdients, ostalo smo saznali kasnije i utvrdili da je u pitanju retinaldehid, takodje derivat vitamina A, kao tretinon, samo blazeg dejstva.bobo001 napisao:Bas se pitam kako je Dragani to promaklo?!
Makki,svaka cast za kontakt-to je danas in!Mozes u Evropu......
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
Evo citam gotovo svi hvale Benzoil Peroxid,a zale se na susenje koze pa zbog tog razloga prestaju,znaci resavate se bubuljica,a isusujete kozu gde je resenje citaj dalje.
Znaci BP odlicno deluje,ali ga vi nazalost neznate koristiti tj. koristite ga preterano + ne koristite posle njegovog nanosenja adekvatnu hidratantnu kremu,dole na temi Antopar gel sam vam objasnio kako se koristi BP,a da nestanu bubuljice,a koza bude normalna.

Znaci BP odlicno deluje,ali ga vi nazalost neznate koristiti tj. koristite ga preterano + ne koristite posle njegovog nanosenja adekvatnu hidratantnu kremu,dole na temi Antopar gel sam vam objasnio kako se koristi BP,a da nestanu bubuljice,a koza bude normalna.
-
- Aktivan član
Zašto bih se petljala i mazala bilo šta preko BP-a, i molila Boga da uspe, kad sve to imam u jednom proizvodu - A. Diacneal.
Ja sam prva bila oduševljena rezultatima Antopar gela na bazi 5% BP-a, i svoje iskustvo sam ovde iznela, ali već posle 10 dana svakodnevne upotrebe, lice mi se nenormalno isušilo, čak toliko da me je bolelo. Morala sam svaki dan da mažem Neutrogeninu kremu tokom dana, i to sam je dodavala u više navrata i više slojeva. Što je opet dovodilo do preteranog mašćenja i tako u krug. Već posle 20-tak dan sam odustala, jer sam nabavila AD.
Paralela može da se podvuče izmedju ova 2 preparata, jer oba isušuju kožu i sadržaj pora, sužavaju pore, čiste ten, ali je BP mnoooogo jači i agresivniji.
AD je izbalansiran da bude jak i da deluje ciljano tamo gde treba, a opet da lice ne bude bolesno dehidrirano.
Ja sam prva bila oduševljena rezultatima Antopar gela na bazi 5% BP-a, i svoje iskustvo sam ovde iznela, ali već posle 10 dana svakodnevne upotrebe, lice mi se nenormalno isušilo, čak toliko da me je bolelo. Morala sam svaki dan da mažem Neutrogeninu kremu tokom dana, i to sam je dodavala u više navrata i više slojeva. Što je opet dovodilo do preteranog mašćenja i tako u krug. Već posle 20-tak dan sam odustala, jer sam nabavila AD.
Paralela može da se podvuče izmedju ova 2 preparata, jer oba isušuju kožu i sadržaj pora, sužavaju pore, čiste ten, ali je BP mnoooogo jači i agresivniji.
AD je izbalansiran da bude jak i da deluje ciljano tamo gde treba, a opet da lice ne bude bolesno dehidrirano.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 19, 2005 8:49 pm
[quote="nenna"]Zašto bih se petljala i mazala bilo šta preko BP-a, i molila Boga da uspe, kad sve to imam u jednom proizvodu - A. Diacneal.
Ja sam prva bila oduševljena rezultatima Antopar gela na bazi 5% BP-a, i svoje iskustvo sam ovde iznela, ali već posle 10 dana svakodnevne upotrebe, lice mi se nenormalno isušilo, čak toliko da me je bolelo
-------------------------------------------------------------------------------
Pa o tome ti i pricam,neznas ga ravnomerno uzimati.
1.previse ga uzastopno koristis
2.prejak je od 5% sasvim dovoljan je od 2,5%
Koliko dugo koristis avene???
Ja sam prva bila oduševljena rezultatima Antopar gela na bazi 5% BP-a, i svoje iskustvo sam ovde iznela, ali već posle 10 dana svakodnevne upotrebe, lice mi se nenormalno isušilo, čak toliko da me je bolelo
-------------------------------------------------------------------------------
Pa o tome ti i pricam,neznas ga ravnomerno uzimati.
1.previse ga uzastopno koristis
2.prejak je od 5% sasvim dovoljan je od 2,5%
Koliko dugo koristis avene???
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
- Kontakt:
PRODAJE SE AVENE DIACNEAL 1/3 UPOTREBLJENA. Šalim se ali ostaviću ga na neko vreme je mi jednostavno ne prija. Ne želim da lažem više sebe lice mi se ljušti a one hormonske akne stoje netaknute i samo se još više vide kada se preko njih preljušti površinski sloj. Sinoć sam po prvi put probala aspirin masku i ona je tri potkožne bubuljice povukla jednostavno ih je sravlala sa ostatkom kože jedino se još crvenilo vidi. To znači da meni jednostavno treba krema sa salicilnom kiselinom i ozbiljno razmišljam o neutrogeni.