Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
valentine napisao: Pitam se zasto je bobo koji se hvalio od normaderma presao na diacneal. .
Zbog oziljka tj.blagih neravnina,jer koliko znam v.kiseline uticu na to!
Meni je trenutno najpotrebnije nesto za crvenilo!Bubuljice mi skoro i ne izlaze,samo ponekad neka mala,sicusna bela,ali brzo zasusi!
nenna napisao:Sad sam stavila Revlon i ne izgleda baš prirodno sa puderom preko kao kad namažem Neutrogenu ispod.
Znači, lepše je lice SAMO sa Vichy kremom, a bez pudera preko, odnosno sa Neutrogenom i puderom preko. Dok kad namažeš samo Neutrogenu, a bez pudera, ne mogu da kažem da se lice sija, ali dolaze do izražaja ostaci ručnog rada. (pre par dana sam kopanjem skinula kožu na par mesta, i sad su mi je otpalo to što se epitalizovalo, a ispod je koža crvena )
Nadam se da si razumela šta je pisac hteo da kaže.
Pitala sam te zato sto sam cula da sve te vichy matirajuce nisu dobra podloga za puder.
Bas se razmisljam sta da uzmem.. Ima li kod nas Roc kozmetike?
Meni je uzasno kako mi lice izgleda kad stavim normaderm,i pre koriscenja diacneala, bude nekako belo i ujedno cvrenkasto i bas kao sto si ti rekla, bolesno suvo. Nisam goru kremu probala....
Do duse, ja sam juce kopala lice, pa sam onda stavila masku i onda me je peklo, izgleda da sam ga iziritirala, pa verovatno zato.
Bobo, stavljaj masku slobodno 3 puta nedeljno, kad vec ne koristis vise diacneal, ond anije sgresivna ni malo, a smanjuje crvenilo.
Ne znam kakve li su ostale stvari iz te kolekcije.. Imaju oni i kremu sa istim sastojcima... http://www.kozmetika-afrodita.net/conte ... 26#izdelek
Sinoc nisam stavljala diacneal, sad sam se umila onim avene gelom i stavila samo na bradu nos i pored obraza, i celo lice mi je isperutano.
A preko dana se toliko izmasti od one avene kreme da je to neverovatno, naravno tada ni traga perutanju... osim ako ne probam da stavim puder preko. onda se vidi da pojedini delovi su malo isperutani.
Imam ja Vichy Termal Fix mat, stavljam je ovih dana samo zato sto nemam nista drugo... Kad je stavim kao podlogu za puder (kao recimo danas) lice mi se uzasno sija. A i ovako mi se ne dopada i mislim da uopste ne matira dobro.