a ja sam se evo ponovo pocela peratuti sada verovatno od onoga gel za umivanje iz avona

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
ako se ovo ispostavi kao tačno, da avene ne izaziva crvenilo, a leči, tj. sprečava nastajanje komedona i smanjuje mašćenje, biće fenomenalno.makki napisao: Lice se crveni jer se jako znoji, masti, i prosto gori iznutra, kada je i sklono infekcijama, guljenju, bubuljicama, a moze da se crveni i ako je dehidrirano zbog preagresivnih preparata. Ja sam proshao kroz obe faze. Ja od kad koristim Diacneal sam beo jer mi se lice ne masti kao pre korishcenja ove kreme.
joj, i ja sam isto u poslednje vreme preterivala sa bp-om, samo što sam ja koristila Akneroxid 5%.nenna napisao: Mada, kod mene je problem što sam nekih 20-tak dana pre početka tretmana sa AD-om, koristila (čitaj preterivala) sa Antopar gelom, koji je davao super rezultate, ali mi je mnoooogo sušio kožu i činio je jako osetljivom. Odmah nakon Benzoil-peroxida krenula sam sa AD-om bez ikakve pauze,
drago mi je što to čujem!nenna napisao:Evo, više od mesec dana ga koristim i sve pohvale. Ten se već za par dana ujednačava, sve flekice postaju mnogo manje vidljive, neke skroz nestaju, pore se sužavaju, i ono najvažnije - lojne žlezde se dovode u red.
znam, to je i meni veliki problemnenna napisao:Lice jeste osetljivije, i samo treba da se trudiš da ga ne kopaš u toku "terapije".
Samo...
imas na sajtu opsirnije o kremi.nista one meni posebno nisu rekle,samo da krema ne isusuje toliko kozu da se kasnije pocne perutati,da je hidrira,i ne ostaju masni tragovi.Fisi napisao:Chokoladice.....sta su ti konkretno rekli za tu Vishy kremu za masnu i isusenu kozu??? Meni se cini da ja to imam...iako mi je cisto celo , masno je , a peruta se....pa bih mozda mogao nju da probam, pogotovo sto mogu testere da nabavim!
G&G napisao:Za pocetak zelim da pozdravim sve koji ucestvuju na ovom forumu![]()
Ponekad skoknem do foruma i vasa isustva sa negom koze su zasigurno "zlatna" za mnoge koji imaju problem. Inace bavim se medicinom i primecujem da vecina vas pristupa kozi sa razumevanjem![]()
![]()
Inace korisnik sam Diacneal-a vec mesec dana i veoma sam zadovoljna rezultatima. Svima koji koriste Diacneal od srca preporucujem hidrantnu kremu Pharmasens Beogradske apotekarske ustanove koja nije skupa (oko 350din) i dobro hidrira i umiruje kozu....Sto manje gnjavite kozu maskama i pilinzima.Kod izrazito masne kozne dovoljno je jedanput nedeljno i to je to.....Kad spomenuh piling odlican je piling iz nove kolekcije Aldo Valdini hidrantan je blag i efikasan-ima vise varijanti ja koristim sa plavi (mislim da je sa morskim algama ili tako nesto) Moze se naci u DMu i kosta oko 400 dinara......Eto ako vas nesto zanima pitajte..Pozdrav svima