Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Delester,ako se uskoro ne pojavi Dragana,najbolje ti je da odes kod dermatologa da ti pogleda lice. Znam da nisam od neke koristi,ali to mi jedino pada na pamet.
Ma ne znam... mislim da cu naci neki puder sa nekom zastitom.. i uzeti m ozda onu matirajucu kremu avene.. ne znam.. nisam bas pri parama trenutno
Nervira me sto sam opet bacila pare na nesto sto mi neodgovara.. sad me
Ovaj preparat u sebi sadrži derivat vitamina A, ali to nije tretinoin, već retinaldehyd, što je velika razlika. Sadrži i glikolnu kiselinu, ali to nije suviše visoka koncentracija. S obzirom na to, a i na godišnje doba, nije neophodno koristiti krem sa SPF-om. Ti kremovi, uglavnom, imaju teksturu koja ne odgovara aknoznoj koži. Sasvim je dovoljno da nađete neki lagani,bezmasni krem ukoliko koža počne da se peruta ili zateže. Kada ponovo dodje leto,režim se malo menja.
Pozdrav!
Imate odgovor od strucnog lica iz Avene-a, koji sam u celosti postovao na forum, a koje izmedju ostalog preporucuje kao dovoljnu "Hydrance
Optimale light" kremu.