Avene Diacneal
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pa crvenilo je bilo samo prvi minut. Ni ne pecka vise.
I meni uopste nije masna... neko je rekao da jeste. Stavljacu i ja ponekad na celo, ali necu uvek posto mi pore nisu problematicne tamo.
Ja cu jednu tubu, pa posle mozda onu Cleanance K, ili Cleanance... U svakom slucaju, kupili sum e ovim gelom z a umivanje.
Plasim se samo da mi ne bude mnogo masna koza. ali nece valjda... ipak je emulzija...
I meni uopste nije masna... neko je rekao da jeste. Stavljacu i ja ponekad na celo, ali necu uvek posto mi pore nisu problematicne tamo.
Ja cu jednu tubu, pa posle mozda onu Cleanance K, ili Cleanance... U svakom slucaju, kupili sum e ovim gelom z a umivanje.
Plasim se samo da mi ne bude mnogo masna koza. ali nece valjda... ipak je emulzija...
pozdrav
ja sam probao dve veceri ali sam prestao jer je ovih dana ljeto tako reci a ne da mi se stavljati jos i dodatnu kremu preko dana jer mi je lice masno... Inace mi nije pravilo nikakvo crvenilo ali sam stavio na par akni. BOBO ako vec kazes da moze preko cijelog lica pokusacu mada me strah jer u uputsvu kaze samo na to mjesto koje se tretira.
P.S Kad si vec tu da ti kazem pa sam potrosio Noramderm i nisam uopste bio zadovaljan. UGodna krema za lice ali nista sto ce rijesti problem. Takodje ni sa FF nisam nesto extra, nabavio sam ga i nisam ga ni pola potrosio. Imam osjecaj da mom licu najbolje odgovara obicni Jonhson bebi sapun pa cu pokusati sad jos sa Avene jer sam odustao od Roaccutana. Dao sam jos sebi jos godinu dana rok ili cu ga progutati onda.
Pozdrav drustvo, nisam dugo pisao ali sam citao sve vase postove.
P.S Kad si vec tu da ti kazem pa sam potrosio Noramderm i nisam uopste bio zadovaljan. UGodna krema za lice ali nista sto ce rijesti problem. Takodje ni sa FF nisam nesto extra, nabavio sam ga i nisam ga ni pola potrosio. Imam osjecaj da mom licu najbolje odgovara obicni Jonhson bebi sapun pa cu pokusati sad jos sa Avene jer sam odustao od Roaccutana. Dao sam jos sebi jos godinu dana rok ili cu ga progutati onda.
Pozdrav drustvo, nisam dugo pisao ali sam citao sve vase postove.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm
ja mazem na celo lice,jer imam nekih sitnih ne primete se puno,ali bolje spreciti nego leciti,meni je dva dana bilo sa strane usta crveno i peckalo me kao da mi je koza izgorila,medjutim proslo je,ja sam jos uzela Cleanance losion,dobar je bas matira kozu,razmisljala sam da uzmem i gel ali se nisam usudila dok ne vidim kako ce da reaguje lice na losion.skvo napisao:Pa crvenilo je bilo samo prvi minut. Ni ne pecka vise.
ova krema sto si ti uzela ona je bas za zastitu od sunca,ja koristim nivea za masnu i mesovitu kozu,dobra je kremica i ona ima zasitu,mislila sam da nema ali nas nasla na niveinom sajtu i pise da ne zatvara pore.mislila sam da zamenim kremu ali ne znam sta da radim,bojim se da opet ne pogresim i ne uzmem neku koja ne valja.
re
primjetio sam u toku koriscenja normaderma da zaista djeluje na gnojnu aknu i to cim se upali ubrza joj proces i sasusi. Ali sa tim nisam mogao rijesiti problem kompletnog lica kakvo sam ti vec opisao. U globalu lice mi uopste nije bilo ni malo bolje, cak ponekad i gore. Jedino je zaista fin osjecaj kada se Vichy namaze jer daje neki osjecaj cistoce i hrani kozu. Ali dzabe tolike pare bacati kada problem ostaje.
p.s inace mnogo veci problem imam sa ledjima, grudima tako da ne znam koliko mi je pametno mazati avene tu regiju jer bi mi mogla biti 5 dana
p.s inace mnogo veci problem imam sa ledjima, grudima tako da ne znam koliko mi je pametno mazati avene tu regiju jer bi mi mogla biti 5 dana
re re
i samo da dodam da mi je ovo DEFINITIVNO zadnji pokusaj da sa kremama rijesavam problem. Nema sta nisam probao. OD BP 5% su mi izlazile akne 10 puta gore nego prije mazanja, skinoren takodje vichy i otali brendovi nisu uspjeli rijesiti problem koji me muci vec 13 godina.
P.S znaci ovaj Avene ili cu dici ruke od svega, mozda i onda prodju same od sebe jer mi je dosta vise gledanja u ogledalo... prodje mi zivot.
pozdrav pisite kad ste vec svi ti veceras
P.S znaci ovaj Avene ili cu dici ruke od svega, mozda i onda prodju same od sebe jer mi je dosta vise gledanja u ogledalo... prodje mi zivot.
pozdrav pisite kad ste vec svi ti veceras
Pa mogu vam reci da FF sam odradjuje dobar posao i nakon dva dana prestanka tacno vidim kako se sve povlaci i smiruje....zadovoljan sam sto sam poslusao svoju "mamu"
....sto ce biti jos jedan u nizu korisnih nazovi "roditeljskih" saveta iako uvek teram inat kao sto sam i sada hteo ali....hvala mojoj dragoj majci
koja kad bi videla koliko ja sad cinim tel. racun abnormalnim pa blago receno UBILA BI ME
.....malo pozitivizma.....odavno ga nije bilo....
Skvo nadam se da ce ti diacneal doneti dobitnu kombinaciju i drzim ti palceve a Bobo covece sto se tice tih novih 4 komada,iako nemam nikakvo pravo da komentarisem,ono neko moje misljenje je da su to neke koje su bile skrivene i diacneal ih izbacio....ono laicki receno
Pozz

Skvo nadam se da ce ti diacneal doneti dobitnu kombinaciju i drzim ti palceve a Bobo covece sto se tice tih novih 4 komada,iako nemam nikakvo pravo da komentarisem,ono neko moje misljenje je da su to neke koje su bile skrivene i diacneal ih izbacio....ono laicki receno
Pozz
Posto sam samojednom koristila, rano je za ocene, eto samo pore su mi manje, cini mi se, mada stavrno je isuvise rano.
Ova dnevna krema, stvarno nje masna... onako je malo, po teksturi podseca na mleka za suncanje, ali nije masna mnogo, tako da ipak pretpostavljam da je manje masna od one avene hydrance spf15.
Ova dnevna krema, stvarno nje masna... onako je malo, po teksturi podseca na mleka za suncanje, ali nije masna mnogo, tako da ipak pretpostavljam da je manje masna od one avene hydrance spf15.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
skvo, bas mi je drago sto si nabavila Avene!
Videces, bice ti mnogo bolje.
Ja sam juce ceo dan bila van kuce, i zbog jakog sunca, stavila sam "tonu" kreme Neutrogena, i 2 tone one kreme u boji Dercome simplex (jer pise da sadrzi UV zatitu), kad sam dosla kuci, umijem se i pocnem da analiziram lice i pore na neonskom svetlu i shvatim da su se zapusile jer ceo dan na +25 nisu mogle da disu. I krenem da cedim lice i demoliram ga
Na svu srecu, sad ne vidim skoro nikakve posledice sinocne radnje.
Diacneal izgleda ubrzava proces zarastanja i obnavljanja koze. Sto ne znači da treba da isprobavamo svakodnevno to dejstvo u praksi.

Ja sam juce ceo dan bila van kuce, i zbog jakog sunca, stavila sam "tonu" kreme Neutrogena, i 2 tone one kreme u boji Dercome simplex (jer pise da sadrzi UV zatitu), kad sam dosla kuci, umijem se i pocnem da analiziram lice i pore na neonskom svetlu i shvatim da su se zapusile jer ceo dan na +25 nisu mogle da disu. I krenem da cedim lice i demoliram ga

Na svu srecu, sad ne vidim skoro nikakve posledice sinocne radnje.