Tako da cu danas da vidim u onoj apoteci kod kalinica posto cu prolaziti tuda da kupim kreme. Pitacu mozda oni znaju i neku drugu koja bila dobra.
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
E pa to je i moj problem....nesto mi diacneal nije bas za te potkozne...mislim u mom slucaju!!!Lu napisao:Jao borische , te podkozne su i moj problem-nikako , ALI NIKAKO ne prolaze.I sve mislim da nikakve mazarije u borbi protiv njih ne pomazu....
Jos nisam uzela tu kremu ...nesto sam se dvoumila, ali , hocu , uzecu je !
Al za te podkozne ne znam sta cu !!! MENI JE TO PROBLEM BR. 1
Jer ove "obicne" mi se retko jave , a kad se jave brzo prodju , al zato podkozne-uzivaju na mom licu , a kad se upale-tad mi treba vreme i vreme da ih umirim !
Bas mi je zao sto ne deluje bas NAJ !
Pozdrav !
makki napisao:@borische
7 dana koristish, pa ti si tek počeo praktično, pa ljudi piju najjači lek koji postoji za akne roakutan 6 meseci, i jedan ili dva meseca prolaze kroz fazu čišćenja lica. Mislim da isuviše brzo očekuješ rezultate. Ako ti se smanjilo mašćenje lica, to ti je dobar znak da će se stvari kretati na bolje, pa akne i izlaze zbog pojačanog mašćenja lica prouzrokovanog hormonalnim disbalansom.
Ako ti se nije drastično pogoršala situacija na licu, mislim da je isuviše rano da odustaneš. Pa ja sam Normaderm koristio 3 meseca zbog gnojnica, sad koristim Avene i dalje, i ne pomišljam da prestanem iako mi je lice čisto.
Počeo si 16.10. a danas je 24.10., ja ne znam da li postoji neka osoba na svetu koja se rešila potkožnih u tom rokuTvoj je izbor naravno, ali stvarno mislim da prerano odustaješ. Pozdrav i sve najbolje.
ja ga koristim evo dve nedelje,pa onako...vec sam ovde pisala a mozda si i procitala,manje mi je masna koza,valjda ce vremenom poceti i pore da se ciste,ja sam malo i sama cedila mitisere imam i njih bas nesto dosta,pojavili se u zadnje vreme,nisu od diacnela pre njega su poceli da se pojavljuju.skvo napisao:A kakva je situacija sa porama? jesu li cistije od diacnela?