Avene Diacneal

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Mene su castili za upis, tako da mogu da priustim i tu avene sa spf ;) Samo me je zanimalo da li je mnogo masna. Lice mi je sranje u poslednjih par dana,, zbog voza, i pms-a, i masno je uzaaaaas.
Tako da cu danas da vidim u onoj apoteci kod kalinica posto cu prolaziti tuda da kupim kreme. Pitacu mozda oni znaju i neku drugu koja bila dobra.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Kakvog voza???!!!
ma nenna prijalo je i meni to,ali sada se pojavi ova masnoca,inace lice mi je super od Diacneala!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Putujem vozom za hometown i back :)
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Kako je u hometown-u??!!
To se meni desavalo od spavanja u busu!Horor....
borische
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 1:56 pm

Post od borische »

E ovako….ono sto mogu da kazem jeste (barem na osnovu mojih licnih rezultata,poceo da je koristim 16.10.) da diacneal na sanaciju potkoznih, koje I jesu kod mene glavni problem (pored masnoce) a koje izlaze s vremena na vreme,ne utice.Mislim ok je to da je potrebno vremena za rezultate ali poucen iskustvom u koriscenju raznih krema I tako toga,mogu slobodno da kazem da nisu rezultati vidljivi u odnosu na vecinu ovdasnjih korisnika.Opet ponavljam se,to je samo slucaj kod mene sto naravno ne znaci da kod drugih nece delovati!Razlog vise sto mi ne prija je I to sto pruzrokuje nastanakih novih potkoznih koje uopste ali uopste ne sanira,samo se pojave I tako stoje u nedogled (smile).Ono sto je svakako za pohvalu kod diacneal-a jeste svakako u mnogome smanjenje masnoce na licu, to stvarno ova krema odradjuje vrhunski!Zato ja I prekidam sa koriscenjem ove kreme ali ostalima kojima ide ok….samo napred razvalite ih….pozzz
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

Jao borische , te podkozne su i moj problem-nikako , ALI NIKAKO ne prolaze.I sve mislim da nikakve mazarije u borbi protiv njih ne pomazu....
Jos nisam uzela tu kremu ...nesto sam se dvoumila, ali , hocu , uzecu je !
Al za te podkozne ne znam sta cu !!! MENI JE TO PROBLEM BR. 1
Jer ove "obicne" mi se retko jave , a kad se jave brzo prodju , al zato podkozne-uzivaju na mom licu , a kad se upale-tad mi treba vreme i vreme da ih umirim !
Bas mi je zao sto ne deluje bas NAJ !
Pozdrav !
borische
Stalni član
Stalni  član

Post od borische »

Lu napisao:Jao borische , te podkozne su i moj problem-nikako , ALI NIKAKO ne prolaze.I sve mislim da nikakve mazarije u borbi protiv njih ne pomazu....
Jos nisam uzela tu kremu ...nesto sam se dvoumila, ali , hocu , uzecu je !
Al za te podkozne ne znam sta cu !!! MENI JE TO PROBLEM BR. 1
Jer ove "obicne" mi se retko jave , a kad se jave brzo prodju , al zato podkozne-uzivaju na mom licu , a kad se upale-tad mi treba vreme i vreme da ih umirim !
Bas mi je zao sto ne deluje bas NAJ !
Pozdrav !
E pa to je i moj problem....nesto mi diacneal nije bas za te potkozne...mislim u mom slucaju!!!
A kakva je tebi koza lica?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Zao mi je sto vam ne sredjuje problem...
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

@borische

7 dana koristish, pa ti si tek počeo praktično, pa ljudi piju najjači lek koji postoji za akne roakutan 6 meseci, i jedan ili dva meseca prolaze kroz fazu čišćenja lica. Mislim da isuviše brzo očekuješ rezultate. Ako ti se smanjilo mašćenje lica, to ti je dobar znak da će se stvari kretati na bolje, pa akne i izlaze zbog pojačanog mašćenja lica prouzrokovanog hormonalnim disbalansom.

Ako ti se nije drastično pogoršala situacija na licu, mislim da je isuviše rano da odustaneš. Pa ja sam Normaderm koristio 3 meseca zbog gnojnica, sad koristim Avene i dalje, i ne pomišljam da prestanem iako mi je lice čisto.

Počeo si 16.10. a danas je 24.10., ja ne znam da li postoji neka osoba na svetu koja se rešila potkožnih u tom roku :lol: Tvoj je izbor naravno, ali stvarno mislim da prerano odustaješ. Pozdrav i sve najbolje.
borische
Stalni član
Stalni  član

Post od borische »

makki napisao:@borische

7 dana koristish, pa ti si tek počeo praktično, pa ljudi piju najjači lek koji postoji za akne roakutan 6 meseci, i jedan ili dva meseca prolaze kroz fazu čišćenja lica. Mislim da isuviše brzo očekuješ rezultate. Ako ti se smanjilo mašćenje lica, to ti je dobar znak da će se stvari kretati na bolje, pa akne i izlaze zbog pojačanog mašćenja lica prouzrokovanog hormonalnim disbalansom.

Ako ti se nije drastično pogoršala situacija na licu, mislim da je isuviše rano da odustaneš. Pa ja sam Normaderm koristio 3 meseca zbog gnojnica, sad koristim Avene i dalje, i ne pomišljam da prestanem iako mi je lice čisto.

Počeo si 16.10. a danas je 24.10., ja ne znam da li postoji neka osoba na svetu koja se rešila potkožnih u tom roku :lol: Tvoj je izbor naravno, ali stvarno mislim da prerano odustaješ. Pozdrav i sve najbolje.

E pa o tome se i radi situacija se drasticno pogorsala na licu,uz nekoliko vec postojecih jos nekoliko novih potkoznih zbog kojih ne mrdam iz kuce dok ih ne sredim,7 dana jeste mali period da se dodje do rezulata ali nije i da se dodje do nekih onih jedva primetnih,mislim znas vec na sta mislim,ne bih da furam nesto 3 meseca kako bih video stvarne rezultate kao sto je bilo sa Dercome activ,airol,pa onda neke na bazi raznih trava pa tablete,pa dorasol itd. i na kraju samo jedan veliki corak...ako ja ne sudim dobro onda su najobjektivnjiji moji najrodjeniji odnosno roditelji,zato i donosim takvu odluku
Hvala na tome svakako sto mi ukazujes na mnoge stvari kako ne bih odustao i samo napred resi se napasti jednom za svagda a ja cu traziti i traziti pa cemo videti.....
pozzz
borische
Stalni član
Stalni  član

Post od borische »

skvo napisao:Zao mi je sto vam ne sredjuje problem...
Sta ces :( ....naravno ni malo se ne kajem se sto sam je probao...jos gori bi bio da nisam :D .....kazu ljudi,ne mozes da znas dok ne probas ....pozdravljam te i nadam se da uspesno resavah napasti,jesi uzela diacneal??
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Nisam, uzecu u cetvrtak.. nadam se da ce meni pomoci posto nemam problem sa bubuljicama... :roll: :roll: :roll:
A da ti nije mozda to zbog FF-a?
valentine
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 07, 2006 5:50 pm
Kontakt:

Post od valentine »

Ne ja puder nisam stavila jos od aprila , a proslog vikenda sam morala da ga sam išla u Beograd pa meni putovanje obično izazove pojavu bubuljica, ali te subote kad sam se vratila i skinula puder lice mi je bilo super. Medjutim ovog vikenda kada sam skinula puder posle svadbe strašno. Uplašila sam se. Ponavljam to su dva puta u zadnjih 6 meseci da sam stavila puder. Par puta sam probala garnier fresh za mešovitu i masnu kožu i razmišljam da je kupim jer fenomenalno hidrira kožu, jer sam skeptična po pitanju Avena tj. nisam probala njihovu hidratantnu kremu. Lice mi od Avene Diacneala samo prividno izgleda nemasno a u stvari je veoma masno a dehidrirano. Trenutno s vremena na vreme stavim preko dana balea dnevnu kremu, jer mi sebamed baš nije nešto mnogo davao rezultate a zaista neznam šta preko dana.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

A kakva je situacija sa porama? jesu li cistije od diacnela?
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

skvo napisao:A kakva je situacija sa porama? jesu li cistije od diacnela?
ja ga koristim evo dve nedelje,pa onako...vec sam ovde pisala a mozda si i procitala,manje mi je masna koza,valjda ce vremenom poceti i pore da se ciste,ja sam malo i sama cedila mitisere imam i njih bas nesto dosta,pojavili se u zadnje vreme,nisu od diacnela pre njega su poceli da se pojavljuju.
skvo,zavisi kakva ti je koza,mozda ce da bolje reaguje krema kod tebe nego kod mene.

htela sam da pitam i ja za jednu kremu :lol:

procitala sam na par mesta, kada se koriste kreme za masnu kozu da se ona jos vise masti :o , e sada trazeci kremu koju bi mogla da kupim /po ko zna koji put/ naisla sam na niveinu sensitive balance dnevnu kremu,trenutno koristim isto niveinu za masnu i mesovitu kozu nije losa,mada mi se ova cini bolja,ja nikako da uspem naci kremu koja mi odgvara,kada se od svake nakon izvesnog vremena caklim,pocne lice da me svrbi i imam osecaj da imam masku na licu,verovatno se tako osecaju svi sa masnom kozom. :cry:

narucila sam jos iz avona neki gel za umivanje, on je za mitisere pa videcemo valja li....
Odgovori