Avene Diacneal

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Jer probao neko Garnier Pure A za masnu kozu & prosirene pore???!!!
Obecevaju resenje za 5 dana....... :D Ma svi ono obecavaju cudo,ali nista ne kupujem dok ne cujem iskustva drugih,dosta sam ja nasedao na tv preparate!
Pozz
chokoladica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jun 24, 2006 6:19 pm

Post od chokoladica »

a garnier total fresh kremu ...
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Probala i Garnier PURE 1-2-3 za masnu kozu (gel za umivanje, tonik + dnevna krema), L`oreal 1-2-3, EUCERIN program za masnu, itd, itd, i samo mogu da kazem - BACENE PARE!
Pretpostavljam da je ta Garnier pure A krema koja se reklamira trenutno na TVu, ista ona koju sam probala pre 2 godine, samo je dobila novo ruho, tj pakovanje.

A Garnier TOTAL FRESH mi je za 2 mazanja toliko izmastila lice, da sam bila sva u bubuljicama narednih nedelju dana. Moja keva ju je tada kupila za sebe, a ja je samo isprobala i rekla NIKAD VISE.
borische
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jun 19, 2006 1:56 pm

Post od borische »

skvo napisao:Nisam, uzecu u cetvrtak.. nadam se da ce meni pomoci posto nemam problem sa bubuljicama... :roll: :roll: :roll:
A da ti nije mozda to zbog FF-a?
Pa znas sta mislim da ne verujem,zato sto vec dva dana ujutru i uvece samo FF-om cistim lice i cak bih mogao da kazem da smiruje potkozne upale.....
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Kupila sam Diacneal, Gel za umivanje Cleanance, i emulziju za mesovitu kozu sa spf 20, sve avene. javljam utiske.
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Da li je normalno da mi posle nedelju dana Avevea izadju 4 bubuljice i to od jedanputa!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Bobo, nemoj sad, kad sam dala 3500 za avene :lol: :lol: :lol: :lol:
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ma dobra je krema,zadovoljan sam,nego me ovo jutros iznenadilo!
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Inace, ja sam prvo trazila onu avene hidrantnu kremu, koju ima makki, ali mi je apotekarka rekla da je ovo bolje zato sto je emulzija, samim tim manje masna, za osetljivu i mesovitu kozu je , i jeftinija je 500dinara. Na kutiji pise sa osim zastite sadrzi pretokoferil (antioksidant), vitamin e, cucurbita pepo(regulise rad lojnih zlezda) i avene termalnu vodu. Malcice sam probala na ruci, i bas nije masna.
Jelena83
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 17, 2006 11:17 am

Post od Jelena83 »

Skvo, koji je tacan naziv te kreme? I ako mozes da mi kazes u kojoj si apoteci kupovala? Tnx 8)
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ona velika privatna kod Kalenica, a naziv je Avene High protection emulsion normal to combination sensitive skin spf 20

To je puni naziv:)
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Je l bese u tankom sloju stavljate kremu? Je l stavljate na celo lice?
santo_25
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 25, 2006 3:30 pm

pozzz

Post od santo_25 »

jel lose staviti kremu preko cijelog lica??? Imam par vecih, ostalo su kombinacija mitisera, oziljaka i flekica. Jel pokusao iko preko cijelog lica?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Nisam mogla vise da izdrzim i stavila sam
Pecka :( i malo sam se zacrvenela... na kutiji pise da se saceka par dana, ako pecka...mada bas nije mnogo. Gel je sjajan. Osecaj cistoce, uz nikakvo isusivanje i zatezanje.. ma super je . I mnogo lepo mirise. Za sada nisam stavljala na obraze(onaj veci deo), samo na t zonu i deo obraza kod nosa/ispod ociju gde su mi prosirene pore.
Bas sam uzbudjena!!!!
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ja stavljam na celo lice,ne pece me,ne crveni se!Santo slobodno,i ja imam oziljke,vrlo malo crvenila,i ove koje su mi jutros izasle,a za koje se nadam da ce nocas nestati!Taman sam bio zaboravio kako izgledaju!
Skvo normalno je to crvenilo prilikom nanosenja,samo ne bi trebalo da ostane,a i procitala si na kutiji da ako se pojavi proredis mazanje,sto kod mene nije bio slucaj,znaci dobro sam primio!
Koza mi je malo sjajnija i cini mi se da je pocela da se ravna sa ostalim zdravim delovima lica!Krema je dobra i sigurno je necu menjati u naredna 2-3 meseca!
Pitam se gde li su makki,nenna,DRAGANA.......
Sad se vidi ko je veran forumu :D :D :P :wink: Sala,sala.
Odgovori