Neka ostalima bude ovo lekcija, sta se desava kad se zuri sa seksom poslije operacije fimoze.
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
obrezivanje ne utice na to! obrezivanjem se ne odstranjuje ceo penis vec samo deo koze na njemu, ali sve ono sto je neophodno za njegovu funkciju i dalje ostaje, tako da ces moci i da masturbiras i da imas seksualne odnose onoliko koliko budes zeleo, bez obzira na to da li si obrezan ili neobrezan...znaci prisustvo ili odsustvo kozice nema nikakve veze sa ucestaloscu orgazma i seksualnom aktivnoscu uopste!purplehead napisao:Ako prostata (kestenjača) počinje sa uvećavanjem ako se polni organ ne koristi makar ni svojeručno i svakodnevno a opet urolozi savetuju da se orgazam ne odlaže tj da žlezda ne radi dugo, zanima me da li dolazi do kakvih problema ako se kojim sluačjem obrežem? Naime tada je potrebno mnogo više vremena za orgazam ali sve to vreme prostata vlaži kanale?
[/b]
Posto jos niko nije, hajde da ti ja odgovorim, jer po sebi znam koliko psihicki iskustva drugih ljudi pomazu i prije i poslije operacije, jer je nekako lakse "razradjivati" problem koji imamo i spremiti se za situacije koje nas ocekuju.Kaiser napisao:Cao svima , opet![]()
Meni je zakazana cirkumcizija za sledecu nedelju, samo jos rezultati krv i urin da budu u redu i eto me na stolu.......
Interesuju me sledec stvari, mada sam citao od pocetka temu ranije, ali da sumiram sta mi je nephodno u prvim danima posle intervencije.
Koliko sam zapazio iz iskustava drugih to je :
1. obuci uzi donji ves
2. kupiti gazu i staviti izmedju gacica i glansa, da ne dodje do velikog trenja
3. nema kupanja (posle intervencije) par dana (znaci samo ovlas sto bi se reklo, preko kade)
4. zavoji se skidaju posle 2 dana na kontroli
Da li da pijem neke lekove pre intervencije, da bi zarastanje bilo brze?
Planiram da odmaram bar nedelju dana, pa ce mi trenje glansa bar malo biti ublazeno.....
Ne znam kako je bilo vama koji ste radili, ali meni je strasno frka, izgleda ce se stisnuti zubi, nista drugo ne preostaje ....
Jel moze neki lek za smirenje da se popije pre zahvata?