Vragolasta Amfibija napisao:purplehead napisao:olakšanje napisao:evo i ja sam uradio operaciju fimoze, danas je cetvrti dan, osecam se dobro.Jedino sam se slogirao kada sam skinuo zavoj na sta rana lici.Oteklo je.valljda to tako mora.Operacija je bezbolna, tako da bih svakonme preporucio da se ne muci zbog gluposti.pozz
Evo, idem sutra!
Au, nedelja - ne rade
Onda ništa...
Smanji dozivljaj.
O svim tehnikama resavanja suzene udne navlake korisnici se lako mogu obavestiti preko interneta. Ako su dovoljno upuceni u upotrebu foruma upuceni su i u upotrebu Google-a.
Na ovoj temi postuju ljudi koji ne znaju da imaju, znaju da imaju ili su vec resili svoj problem, mirnim tonom. Traze misljenje lekara i korisnika koji su kroz sve to prosli. Ovo je mesto gde mogu svoju muku da podele sa drugima.
Zato
SPUSTI TON !!!!!!!!!!!!! dragi korisnice purplehead i budi dobar. Ako imas neki savet, sve se to moze izneti na miroljubiv i neiritirajuci nacin. Ti upravo radis suprotno i nerviras kako korisnike TAKO I MODERATORE, prvenstveno mene koja sam inace krajnje toleranta i dopustam pisanje svega i svacega ako smatram da je od pomoci.
Pa uputite korisnike na Google a ne svaki komentar - ja se obrez'o super mi seks koji inače nisam imao. Koliko sam baš na tom googletu našao - samo 2% muške populacije treba da ima tu patološku fimozu (znači urodjenu a ne onu klasičnu fiziološku). I tu jeste problem - ovde ispada da treba javiti googletu da ima 2% na svetu i 50% u Srbiji jer majke čule od pedijatara kako to treba svući bebi pa one vuku do crvenila i krvarenja pa onda ćute kad nastanu patološke pojave.
I kako mogu da nerviram one koji su zadovoljni svojim novim stanjem?
Recimo ja ako sam zadovoljan nečim niko ne može ni zlonamerno da mi pokvari raspoloženje.
Ovde su ljudi punoletni i odluke su svesne. Čak se jedan korisnik na prethodnoj strani hvalio kako su ga medicinske sestre bodrile i prisustvovale odstarnjivanju dela tela.
Mislim ajd budite realni malo.
Kao žena se nagutate sedativima zbog pišljivog ginekološkog pregleda a ovaj radikalan čin kod muškarca ajd pola klinike da gleda. Ko da obarate rekord ko će više. Na muslimanskim sajtovima nadjoh manje komentara nego na ovom.
Žena ako menja deo svog tela recimo ugradnja silikona, ona to čini zbog sebe a ne zbog muškarca.
Muškarac ovo mora da čini zbog žene a istini za volju sebi ovim činom omogućava korišćenje penisa u seksualne svrhe ali ukida tri vitalne funkcije kožice.
Shvatite da nam je to kao muškarcima jedini organ jako važan kao i da se na taj korak ne odlučujemo zbog više razloga:
- osećaj sramote
- žene brzo razglase (po običaju)
- dobrom procentu žena je taj prizor odvratan
- izvesnom procentu muškaraca je pomisao na takav organ odvratan
- ogromna razlika u potrebnom vremenu za ejakulaciju tokom čina
- komplikovanija masturbacija bez masaže frenuluma i kožice
- nestručni urolozi i voajeri tokom postupka
- korisnici uroloških usluga su jako zadovoljni svojim novim životom ali su nezadovoljni mojim porukama zbog toga što su u dnu sebe nezadovoljni, znači nije do mene.
Malo li je?
Hvala
p.s. zakonski poput Švedske treba uvesti da se obrezivanje muške populacije ne radi bez saglasnosti maloletnog lica jer je reč o odstarnjivanju dela tela koji za 99% žena predstavlja "navlaku na viršli" pa zato vuku ko novopečene majke ne znajući šta čine budućim "zadovoljnim korisnicima uroloških usluga"
Znam da je državnim doktorima svejedno zbog plate, ali privatnici moraju da reaguju na moje natpise ali ako sam se ja prekvalifikovao mogu i oni.
Na PP inače vodim razgovor sa urologom oko uspeha u korišćenju didermala - nakon dve nedelje pokretjivost skoro pa normalna (i to kao kod odraslog muškarca), osećaj na vrhu kožice mi se čini slabijim usled dejstva medikamenta kao i da se višak prepucijuma sa 0,8 cm samnjio na 0.4 što je prijatnije za oko.
Ja više neću ni komentar da ispišem ovde pošto je ovo "spomenar" pa kad se ko upiše te svu polemiku prebacujem na PP.
Ponavljam, zadovoljnima čestitam na odluci i drago mi je za njih a privatnim urolozima savetujem da ne lupaju gluposti već da me opovrgnu ako smeju.
Većinu fimoza i parafimoza možete rešiti pažljivom upotrebom didermal masti koja širi kožicu onako kako nama treba (najraniji uzrast 2 godine starosti pa nadalje)