SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Zaključana tema
Korisnikov avatar
Ivanna Kraljica
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
Kontakt:

Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Post od Ivanna Kraljica »

nidja napisao:
Ivanna Kraljica napisao:
nidja napisao: a sada ne znam kako da skinem gazu,sigurno ce mi krvariti,a ono ne bih hteo da mi ceo krevet ujutru bude krvav....
pa msm prezivi se krv,i pere hladnom vodom :wink:
msm ja to ocekujem sv dan....... :roll: msm
ma bre najmanje me brinu fleke krvi ujutru,nego da mi ne krvari vishe nego shto bi trebalo ili neshto slichno...

a shto se tiche toga shto ti ochekujesh svaki dan,pa ono mislim da postoje razlozi zashto je tako :)
pa normalni ne postoje.....
nidja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 26, 2010 11:59 pm

Post od nidja »

:\ :\ :\
Paunex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 30, 2010 3:20 pm

Post od Paunex »

Ljudi pomagajte ne znam shta da radim....imam problem.....imam delimichnu fimozu,kozica se teshko prevlachi kad je penis u erekciji,i to prevuche se pa se malo zategne oko glave penisa....e sad desilo mi se to da mi je tokom sexa kozica tu gde se zategne kad se prevuche preko glave penisa,pukla ,pocepala se nekih 1 cm......pecka me po malo,zvao sam da zakazem kod urologa,al mi je on zakazao tek 11 maja,ko ce da cheka do tad....ne znam kako da odem da doktor to pogleda,shto je pre moguce.....dajte neki savet hitno je.....samo nemojte da mi govorite da sam to trebao da operishem to znam i sam,al jbg sex je sex :D
athe-voula
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 19, 2010 12:49 pm

Post od athe-voula »

Urolog Dr.Gordan Popovic , privatna ordinacija, Potencijal se zove, u Dositejevoj 15. Doktor je extra, on je mene operisao, zaovi i zakazi pregled, reci da je hitno i primice te. Pregled kosta 2000, i da , operacija ti ne gine ali nista strasno :):)
athe-voula
Novi član
Novi član

Post od athe-voula »

Mislim ako si iz Beograda....
Paunex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 30, 2010 3:20 pm

Post od Paunex »

a kolko koshta operacija :/
athe-voula
Novi član
Novi član

Post od athe-voula »

Operacija kosta 350 eura, radi se u Beograd poliklinika(privatna), na nbgd-u, sve je ekstra full usluga.
athe-voula
Novi član
Novi član

Post od athe-voula »

athe-voula napisao:Operacija kosta 350 eura, radi se u Beograd poliklinika(privatna), na nbgd-u, sve je ekstra full usluga.
Da ustvari kosta 350 eura ukoliko sklanjas celu kozicu, t.e obrezivanje, a ukoliko radis ono obicno, onda kosta 550 eura, t.e 350e + 200e aparat sa kojim radis neke vezbe.
Univer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 29, 2010 3:49 pm

Post od Univer »

Evo i ja sam imao isti problem. Operaciju sam preziveo :lol: (hvala bogu :D ) pre dva dana. Danas sam isao da mi pogledaju ranu i da skinu gazu.
Osetljivos glansa je velika osetim cak i neciju senku kad predje preko pantalona. Ruke ne vadim iz dzepova jer stalno guran pantalone unapred kako ne bi zahvatalo glans mada i nije bas uspesno :)
Erekcije imam cim sklopim oci. Dok sam budan nista a uvece kako sam zatvorio oci probudim se sa bolom ( ne strasnim al ipak) onda moram da ustanem tj da sednem kako bi se spustio. Taman sam zaspao opet se budim sa istim problemom i tako celu noc prezivljavam.

Gaze vise ne nosim jer su mi tako rekli sad samo sapiram kamilicom i pijem antibiotik. Za bolove ne uzimam nista jel mislim da nema potrebe.

Setam zgureno ko kvazimodo :D jer tako mi glans manje kaci od odelo. Gace sam prorezao napred i napravio rupu tako da su mi jaja u gadjama :lol: Kazali su da mora sto vise da bude na otvorenom da bi brze zaraslo pa sam i slic otkopcao.
Pored sve ovoga imam jos jedan problem a to je da me u grudima strasno boli. Ja sam pomislio pluca ali boli kad ono hoce a narocito kad gutam. Ako progutam vodu ili vilo sta moram da stisnem zuve dok sidje dole. Predpostavljam da je taj problem zbog zgurenosti ne znam tacno.
Nadam se da ce proci ubrzo.

Zbog osetljivosti glansa tesko da mogu i da sedim jer bas je neprijatan osecaj kad dodirne bilo sta. Uglavnom sedim u nekom zgurenom polozaju jer mi odgovara zbog glansa da stoji u tom nekom polozaju.

Ne operaciji osetio sam ubode igle tj davanje anestezije 5 komada i osetio sam prvi rez posle je utrnulo pa i nisam osetio nista kasnije sam osetio usivanje u gornjem delu. Doktor je ostavio jako dobar utisak sta vise pricali mi o svemu :D a medicinske sestre samo oko mene stoje malo pricamo malo salimo.

Napisao sam svoje iskustvo a za dalje cu videti kako ce se stvari odvijati. Molim boga samo da prezivim noc zbog erekcije.
Nemanja Dimitrijevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 12, 2010 2:52 am

Post od Nemanja Dimitrijevic »

Glupo je, mozda nije.......... Moj kvalitetni UD. Kvalitetan bio ili ne, imam problem s istim..... Molim ljude s istim momentima, na neki nacin istim problemima. Fimoza, tako bar ja mislim da jeste. Ne mogu da kozicu povucem do kraja. Oni kojii su imali problema u vezi slicnog kopulatornog organa, da ne kazemo istog slicnog splovila
Nemanja Dimitrijevic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 12, 2010 2:52 am

Post od Nemanja Dimitrijevic »

Nemanja Dimitrijevic napisao:Glupo je, mozda nije.......... Moj kvalitetni UD. Kvalitetan bio ili ne, imam problem s istim..... Molim ljude s istim momentima, na neki nacin istim problemima. Fimoza, tako bar ja mislim da jeste. Ne mogu da kozicu povucem do kraja. Oni kojii su imali problema u vezi slicnog kopulatornog organa, da ne kazemo istog slicnog splovila

Molim ljude dobre naravi, naravno, jos s boljim iskustvom. Da li vredi operisati ovo cudo. Da ce se iskustvo, vezano za glupost (vezanu za guranje) isplati. Bol je podnosljiv,

Hvala za svaku informaciju. U napred

Best Regards

, Hemanha

, You'r good, please BE good
Vlada_92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 4:18 pm

Post od Vlada_92 »

Da li i ma negde u beogradu da se vrsi prepucioplastika, ako ima gde? i kolika je cena (javiti na pm ako ne sme javno)? hvala
athe-voula
Novi član
Novi član

Post od athe-voula »

Nemanja Dimitrijevic napisao:
Nemanja Dimitrijevic napisao:Glupo je, mozda nije.......... Moj kvalitetni UD. Kvalitetan bio ili ne, imam problem s istim..... Molim ljude s istim momentima, na neki nacin istim problemima. Fimoza, tako bar ja mislim da jeste. Ne mogu da kozicu povucem do kraja. Oni kojii su imali problema u vezi slicnog kopulatornog organa, da ne kazemo istog slicnog splovila

Molim ljude dobre naravi, naravno, jos s boljim iskustvom. Da li vredi operisati ovo cudo. Da ce se iskustvo, vezano za glupost (vezanu za guranje) isplati. Bol je podnosljiv,

Best Regards

, Hemanha

Vredi operisati, nista nije strasno i ne boli(osim malo anestezija ) A sto bi se mucio i gurao, kad mozes da to resis i za 2 nedelje si kao nov. I posle operacije funkcionises normalno kao da nista nije bilo. Moj savet ti je da to resis operacijom. Ja sam imao isti problem i samom sebi kazem sada, sto nisam to pre uradio.
Pozdrav
Vlada_92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 16, 2009 4:18 pm

Post od Vlada_92 »

jel zna neko da mi odgovori na pitanje u vezi prepucioplastike?
Univer
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jan 29, 2010 3:49 pm

Post od Univer »

athe-voula napisao:
Nemanja Dimitrijevic napisao:

Best Regards

, Hemanha

Vredi operisati, nista nije strasno i ne boli(osim malo anestezija ) A sto bi se mucio i gurao, kad mozes da to resis i za 2 nedelje si kao nov. I posle operacije funkcionises normalno kao da nista nije bilo. Moj savet ti je da to resis operacijom. Ja sam imao isti problem i samom sebi kazem sada, sto nisam to pre uradio.
Pozdrav
Ja sam moj slucaj izjasnio na forumu. Resi se toga jer moraces kad tad a sto pre odes na operaciju pre ces se resiti problema. Anestezije jedva da bole oseti se samo ubod a kad igla prodje ne osetis ni 2% da ti je stavio. Stavi ti 5 anestezija saceka par sekundi i krene operazija. Ima da ti utrne neces nista osetiti ko da ga nemas.
Ja sam isao prosle srede da mi to odrade. Nisam imao nekih bolova tako da lekove nisam ni bio tipa brufen pandanol itd. Pio sam samo antibiotik 2 putana dan. Proslo je 9 dana od operacije poneki noncic je pukao a cekam da ceo ispuca da ga oslobodi :D.
NEce ti biti ni svejedno dok budes isao al kad prodje bice ti dosta lakse a napetost ce trajati dok operacija pocne kad pocne bice opusteniji a kad zavrsis bices srecan. Jedini problem ti ostaje da cekas da zaraste i da konci odpadnu.
Ako ti je za utehu sve devojke se loze na obrezani pa mozes i da se hvalis ne moras da cutis kao te nije stid ili sta ja znam.
Zaključana tema