Citajuci ovu temu vec nekih dobrih 2 sata odlucio sam da podelim svoje iskustvo i novonastali problem.
Naime kao mali voleo sam dosta da masturbiram od ranih godina, nekoliko puta na dan, zatim sa upoznao jednu devojku koja je bila starija ali ne i iskusnija, posle godinu dana veze odlucili smo da spavamo zajedno. Ja sam imao fimozu, ja mislim, e sad koji oblik nisam siguran, naime glavic mi je bio povezan nekom kozicom koja je se neprestano zatezala, nadam se da znate na sta mislim.
Shvatio sam da imam problem, i pre odnosa sam bio svestan ali sam se plasio odlasku kod doktora, prilikom odnosa smetalo mi je i penis se cesto spustao, mada je devojka bila sasvim ok i pravili smo salu oko toga
Odlucio sam da odem kod doktora, najteze mi je bilo da se obratim roditeljima, imao sam samo 17 god,hocu da kazem sasvim slobodno se javite roditeljima razumece. Odlazim kod doktora i on kaze da moram na operaciju, ali to nije bilo obrezivanje, nego kako da se izrazim " przenje " penisa, naime on je goreo laserom taj deo kozice sto je zatezao glavic, i ja sam prilikom toga drzao penis, nimalo lako
Posle operacije, drzao sam gazu, i naravno devojka je bila upoznata sa celom pricom i pomagala mi,i bilo je krvi i svega, ali je proslo, nije bilo strasno. Vratio sam se svom seksualnom zivotu.e sad to je sve lepo trajalo dok ja nisam primetio da uopste mi se kozica ne prevlaci skroz preko glavica u toku seksualnog odnosa.Meni to nije smetalo i ako je doktor rakao da prevlacim kozicu da je rastezem.
E sad moj problem:
Ovako, desava mi se da mi se cesto spusti penis, bas zbog toga sto devojka zeli da mi zavrne kozicu do kraja, to jedino uspe tokom oralnog zadovoljavanja dok je penis vlazan, i kozica se zavrne,i uopste me ne boli glavic, nema nadrazenosti, ali se cesto spusta,i jos jedna stvar je ta da kondom i moj penis NE MOGU NIKAKO, naime isto se spusta kao da mu ne odgovara i to je to. I primetio sam kada zavrnem kozicu dok je dignut , ona predje ali samo do ispod glavica i nekako ga napne da se izrazim i on se spusti, ali dok ga ja na silu ne zavrcem on stoji normalno i normalan je seksualni odnos.
Da li neko moze da mi kaze sta da radim???