SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Kod mene bensendin izaziva potpuno drugaciju reakciju, uopste ne mogu da zaspim 

vec sam se jednom operisao, pre par meseci, i polu obrezan sam... posto mi se stvara prsten ispod glavica i smesno izgleda u erekciji, a kamoli u opustenom stanju (kada povucem kozicu), a i malo steze, odlucio sam se da se skroz obrezem... da li pri totalnom obrezivanju mora da se ukloni frenulum?
ne mora, moze da se sacuva, kako se dogovoris...a i kako bude izvodljivo, zavisi kakav ti je frenulum...
Konacno sam obavio i to!Juce sam obrezan (zbog fimoze)...Sama operacija je smesna,moja je trajala pola sata maximum,nista nisam osetio,osim anestezije koja je jako bolela!E sada ono sto me brine je otok,cini mi se da je bas veliki,a inace dobio sam da pijem 3x2 himoral,3x1 panklav 500mg+125mg (tako pise na pakovanju) i bromazepam za smirenje (mada ga ja i ne pijem nesto posebno)...Da li neko moze da mi kaze kada ce otprilike otok splasnuti,jer pocinje da me zabrinjava...Hvala unapred...
Ljudi molim vas pomagajtee!!!Nocu ne spavam ni sat vremena!Kako zaspim tako dobijem erekciju a uz nju i nenormalne bolove,dok preko dana nemam ni jednnu erekciju!Molim vas ako neko ima neki savet ili slicno???
Ovde se ocigledno odgovara na besmislena,glupa i smesna pitanja,dok se ozbiljna zanemaruju!A ti vragolasta amfibijo si mogao\la da mi kazes kako sam vec postavio post na dve strane a nisi mogao/la nikako da mi odgovoris i posavetujes!!!
Miki nisu ljudi 24h na forumu, a imas i odg na predhodnoj strani, pa malo pogledaj.
Vragolasta Amfibija napisao: uzmi uvece pre spavanja po jednu tabletu bensendina od 5 ili od 10 miligrama,vec ces videti koji ti vise odgovara,to bi trebalo da ti oslabi erekcije.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Budi miran decko,,,pre nego sto si se toliko nalupao,trebao si da procitas obavestenje "OBAVEZNO PROCITATI".Miki_18 napisao:Ovde se ocigledno odgovara na besmislena,glupa i smesna pitanja,dok se ozbiljna zanemaruju!A ti vragolasta amfibijo si mogao\la da mi kazes kako sam vec postavio post na dve strane a nisi mogao/la nikako da mi odgovoris i posavetujes!!!
To je pravilo svakog foruma,pa i ovog.Zato se smiri i postuj pravila i sve ce biti u redu.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Obrezan sam početkom avgusta ali doktor nije svu kožicu skinuo i ako sam ja to insistirao. Nego je ostavio nešto malo, kao i frentulum koi je samo malo zasečen tako da kada je u opuštenom stanju kožica dollazi do ispod glavića i zeleo bi da rešim ovaj "problem", i obrežem se totalno. Ako je neko imao slično iskustvo neka napiše kako i gse ga je rešio, a da je to uradio u Beogradu.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
brzi* napisao:Obrezan sam početkom avgusta ali doktor nije svu kožicu skinuo i ako sam ja to insistirao. Nego je ostavio nešto malo, kao i frentulum koi je samo malo zasečen tako da kada je u opuštenom stanju kožica dollazi do ispod glavića i zeleo bi da rešim ovaj "problem", i obrežem se totalno. Ako je neko imao slično iskustvo neka napiše kako i gse ga je rešio, a da je to uradio u Beogradu.
Ja sam imao slican problem da sam polu-obrezan i ako sam insistirao na potpunom obrezivanju,i jos mi je posle prvog obrezivanja ostao veoma u najmanju ruku receno cudan oziljak od preterane upotrebe elektrokautera i frenulum isecen na froncle zbog veoma "kreativnog" stila zasivanja rezova.Koliko sam ja skapirao nije bas uvek moguce odraditi reintervenciju i nije bas svaki urolog voljan da radi tako nesto (barem cetri urologa su otvoreno rekli da tako nesto nikada nisu radili i da jednostavno ne zele tako nesto da rade i upucivali me na hirurga koji me je operisao) jer su komplikacije vise nego cesta pojava,ali ja sam imao srece da je pri prvoj intervenciji ostavljeno dovoljno unutrasnjeg dela kozice iznad oziljka i samim tim mogucnost da se uradi reintervencija tj. recircumcision.Sama reintervencija se ne razlikuje mnogo od prethodne stim sto je kod mene posle intervencij doslo do ozbiljnijeg kravarenja jer je elektrokauter minimalno koriscen,ali je sama rana mnogo brze zarasla nego prvi put i oporavak je trajao mnogo krace.Inace ja sam drugi put secen posle sedam meseci.Pretrazi malo strane sajtove o obrezivanju i o reintervenciji cisto da vidis cemu mozes da se nadas posle operacije sa estetske strane.Meni je sada oziljak neposredno ispod ruba glavica i javlja se neko blago zatezanje u erekciji koje nije bolno,ali estetski mnogo lepse izgleda posle i vise nemam bolova i oticanja posle odnosa ili masturbacije kao sto je bio slucaj posle prvog obrezivanja i sada je glavic stalno otkriven.Za ime klinike gde sam odradio reintervenciju i broj telefona pogledaj pp,a ukoliko nekoga interesuje neka posalje poruku da nebi brisali post zbog reklamiranja.Pozdrav..
Slike i iskustva ljudi iz USA koji su odradili reintervenciju:http://www.circlist.com/considering/recircumcision.html
Samo da se javim da sam ziv
....Erekcije vise nisu bolne,s obzirom da je proslo 8 dana od operacije....Konci su jos uvek tu,ali primetio sam da pocinju da se raspadaju ili sta vec...Operaciju mi je radio jedan od ako ne i najbolji urolog u Srbiji (preko veze naravno) covek ima sve titule dr mr spec jeb*m li ga....
Sve u svemu Otklonjena je velika kolicina koze (s obzirom da sam imao fimozu) i linija je negde 1,5cm ispod glavica,u erekciji,a u opustenom stanju dodiruje glavic...BTW otok je znatno spao,skoro da ga i nema....Pitanje za onog ko je postavio post iznad mog...Kakav bol nakon odnosa??Ne razumem,prvi put cujem za tako nesto...

-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Okt 26, 2008 1:22 am
Pa Miki bol nakon odnosa iz razloga zato sto je oziljak bio veoma izrazen (nesto kao keloid) a i sam oziljak je bio na bas nezgodnom mestu nekih tri cm iza glavica i veoma izlozen trenju pri odnosu ali reintervencija je resila sve te probleme i sada je sve extra i nema vise bolova niti oticanja oziljka.Jednostavno neko je podlozan stvaranju takvog oziljnog tkiva koje je gusto prozeto nervnim zavrsetcima,a koliko se secam jos jedan decko sa foruma je imao nesto slicno i on je takodje radio sve nanovo.
Pozdrav svima
meni je odradjena frenulotomija,i mislio sam da ce biti sve ok. Medjutim imam i dalje problema kad prevucem kozicu steze me i naborana je iza glavica tj.samo toliko mogu da je prevucem.U opustenom stanju je sve uredu,ali zato u erakciji katastrofa...
cvrsto sam resio da se obrezem,jeste da sam malo nesiguran ali...
Nego hteo sam da vas pitam da li je bolje parcijalna cirkumcizija ili totalna,jer ja ocigledno nemam fimozu, i parcijalna bi verovatno bila dovoljna,ali vec kad radim hocu da uradim kako treba???
citanje ovog foruma me je veoma ohrabrilo da se resim kozice
meni je odradjena frenulotomija,i mislio sam da ce biti sve ok. Medjutim imam i dalje problema kad prevucem kozicu steze me i naborana je iza glavica tj.samo toliko mogu da je prevucem.U opustenom stanju je sve uredu,ali zato u erakciji katastrofa...

cvrsto sam resio da se obrezem,jeste da sam malo nesiguran ali...
Nego hteo sam da vas pitam da li je bolje parcijalna cirkumcizija ili totalna,jer ja ocigledno nemam fimozu, i parcijalna bi verovatno bila dovoljna,ali vec kad radim hocu da uradim kako treba???
citanje ovog foruma me je veoma ohrabrilo da se resim kozice

Re: UZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Scommy
Druže moa preporuka ti je da uradiš totalnu cirkumciziju jer već kada radiš da ne bi kasnije možda opet morao nešto da dorađuješ. Ipak naj bolje ćeš videti kada odeš kod urologa na pregled da vidi u kakvom je stamju i šta ru može da se odradi, narvno i ti nu reci šta bi ti želeo i na kraju vidite šta tu može da se uradi.
Srećno!!!!!
Druže moa preporuka ti je da uradiš totalnu cirkumciziju jer već kada radiš da ne bi kasnije možda opet morao nešto da dorađuješ. Ipak naj bolje ćeš videti kada odeš kod urologa na pregled da vidi u kakvom je stamju i šta ru može da se odradi, narvno i ti nu reci šta bi ti želeo i na kraju vidite šta tu može da se uradi.
Srećno!!!!!
Cirkunciziju sam uradio pre dva meseca da li već mogu da koristim kremu za otklanjanje ožiljaka nakon operacije i koju bi mi preporučili ako je neko već neko nešto uzmao.