Пре пар месеци сам се регистровао на овај форум и морам рећи да ми је доста било лакше када сам видео да нисам једини са проблемом и када сам прочитао искуства осталих.Надам се да ћу и ја овом мојом ,,причом''

помоћи људима који су одлучили да реше овај проблем.
Е па овако

:
Јула ове године сам отишао на операцију фимозе.Као и велики број људи са овим проблемом,могао сам да превучем кожицу у опуштеном стању,док је у ерекцији то било немогуће и стезала ме је кожица када бих покушао.
На операцију сам отишао сам и морам признати да ми није било баш свеједно.Највише сам се плашио осетљивости гланса,јер сам пре операције искусио тај бол,да га тако назовем,и није било баш пријатно.Операција је прошла добро,трајала је неких 30 минута,плус неких 15 минута чекања после операције.Иначе операцију је радио приватни уролог.После операције сам одшетао неких 200тинак метара до такси станице без икаквих сметњи и вратио се кући.
Тај дан сам чак планирао да увеће изађем,међутим кад ме је пустила анестезија кренула је она осетљивост.Да ли због мог страха или је стварно била јака прва два дана су била тешка.Лежао сам цео дан и устајао сам само да бих отишао до вца.
4. дан од операције сам потопио мученика

са све завојем у камилицу и скинуо завој.Отока је било,али није био превелик.Следећа два дана сам устајао из кревета и шетао се по стану и нисам излазио напоље тако да сам и за свој рођендан провео у затвореном.
6. дана од операције сам отишао на прву контролу.Осетљивост се до тада већ доста смањила тако да нисам имао много проблема.На контроли је уролог превукао кожу преко гланса и оног отока и то је било мало непријатно(мислио сам да ће ми откинути кожу

).После контроле кожа је била превучена преко гланса и то вече сам изашао да прославим са друштвом рођендан.
Сутрадан ујутру сам се пробудио са ерекцијом и било је мало крви и та крв је мало слепила кожу за гланс и ја сам умислио да нешто није у реду међутим проблем је био решен испирањем камилицом.
На следећој контроли доктро ми је рекао да држим кожу превучену да би се ожиљак сушио.Међутим десило ми се после тога да нисам успео да вратим кожу преко гланса,па сам морао да идем да ми то доктор врати,као на првој контроли.
Све је било у реду до неких 3-4 недеље после операције када ми се појавило ткиво на глансу.На контроли која је била неких 2 месеца после операције,уролог ми је рекао да то мора да се скине и да треба још једна интервенција која је краћа од прве.То ткиво је било са горње и доње стране,отежавало је превлачење и стварало је секрет што је мени јако сметало.Пошто је и друга операција требала да се плати одлучио сам се за државну болницу јер имам рођаку која ради у Земунској болници.
Отишао сам на преглед у Земунску,речено ми је исто што и код приватника,да то мора да се скине и пошаље на испитивање.Операција је била 25. септембра,недељу ипо дана после прегледа.
Операција је трајала јако кратко,неких 15 минута када се све сабере.После тога сам чекао још неких 20ак минута да добијем отпусну листу и отишао сам кући.
Сутрадан сам отишао да ми се скине завој.Овај пут оток је био доста велики,међутим следећег дана уролог је превукао кожу преко гланса и тај оток је за дан спао.
Сви конци осим једног су ми спали осим једног,који су ми скинули у болници без икаквих проблема,неких 2 недеље после операције.На сву срећу оно ткиво је безопасно и настало после 1. операције,није била кривица уролога него једноставно таква је реакција мог тела.
И даље имам задебљање испод гланса које је спало,а уролог ми је рекао да за ,,поравнање'' тога треба времена,а ако се само не исправи да се уради још једна интервенција.
Морам да похвалим особље Земунске болнице и уролога,немам ни једну замерку и свакоме са сличним проблемом бих саветовао да му интервенцију одраде они,јер су стварно феноменални.
Ето то је моја прича,надам се да ће помоћи људима као што су мени помогла искуства других форумаша.
Поздрав свима и све најбоље