do parafimoze dolazi ako kozicu ne mozes da vratis preko glansa kad je zavrnes...ako mozes da je vratis nema parafimoze...vodi samo racuna da se ne desi da se zaglavi ispod glavica i da je tako ostavis, obavezno vracaj kozicu preko...a naravno mozes slobodno da je svlacis dok vezbas...heroji napisao: Jer moze da dozdje do parafimoze ako prevucem u opustenom stanju i odmah ga vratim???????
SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 1:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
na zvezdari je red do aprila 2010 tako da ako neko ima da preporuci neku drugu drzavnu ustanovu nek javi...
sledeca stanica studentska poliklinika
sledeca stanica studentska poliklinika

auuuuuuuuuuu do Aprila 2010...ja nema sanse da cekam dotle....
Molio bih sve koji su radili operaciju u nekim privatnim ustanovama u Beogradu i zadovoljni su neka mi posalju poruku na pp broj telefona klinike i cenu i ime klinike.....HVALA UNAPRED
Molio bih sve koji su radili operaciju u nekim privatnim ustanovama u Beogradu i zadovoljni su neka mi posalju poruku na pp broj telefona klinike i cenu i ime klinike.....HVALA UNAPRED
Izvinite sto dupliram poruku ali hitno mi je Molio bih sve koji su radili operaciju u nekim privatnim ustanovama u Beogradu i zadovoljni su neka mi posalju poruku na pp broj telefona klinike i cenu i ime klinike.....HVALA UNAPRED
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 10:48 pm
Cao,operisan sam pre 5 meseci imao sam tezi oblik fimoze i imam problem jos uvek sa osetljivoscu
tj strecam se na dodir.... pa me interesuje dali postoji neka krema,gel ili tecnost sa kojom moze da se maze i sl.? hvala
tj strecam se na dodir.... pa me interesuje dali postoji neka krema,gel ili tecnost sa kojom moze da se maze i sl.? hvala
problemi
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am
Da podsetim forumase da sve o prirodnom resavanju problema fimoze (bez operacije) mogu pogledati na sledecem linku, sto je moje iskustvo, koje sam zeleo da podelim sa vama
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?f=9&t=5212
Ponovo predlazem moderatoru da i moju temu postavi kao lepljivu, jer je puno forumasa koji mi pisu pp da su na ovaj nacin resili problem, kao i ja.
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?f=9&t=5212
Ponovo predlazem moderatoru da i moju temu postavi kao lepljivu, jer je puno forumasa koji mi pisu pp da su na ovaj nacin resili problem, kao i ja.
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 12:44 am
Da podsetim i ja da sam Nesatovom metodom rešio problem i da se zahvalim Nesatu još jednom.nesat napisao:Da podsetim forumase da sve o prirodnom resavanju problema fimoze (bez operacije) mogu pogledati na sledecem linku, sto je moje iskustvo, koje sam zeleo da podelim sa vama

Probajte ljudi... ništa ne košta.

Najbolje kad čovek samom sebi pomogne.
Pozdrav ljudi... Pre desetinu dana sam imao operaciju u drzavnoj bolnici, ne bas tezeg oblika fimoze, naravno uspesno i sve za sada lepo napredjuje... Doktor mi je prepisao dovicin antibiotike i hlorofenikol 1% mast prvih 10 dana. Sada vise ne uzimam dovicin, mazem hlorofenikol ali moj problem je sa erekcijama... Svako vece kada legnem OBAVEZNO imam erekciju, pa posto me mrzi da cekam red i ponovo vucem po bolnici, intreresuje da li neko zna nije li stetno da uzimam caj sa bromom bar dok mi ne ispadnu svi konci, jer mi je uzasno neprijatno i pomalo bolno kada je u stanju erekcije...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
NI SLUCAJNO NE UZIMAJ TAJ CAJ SA BROMOM !!!
uzmi uvece pre spavanja po jednu tabletu bensendina od 5 ili od 10 miligrama,vec ces videti koji ti vise odgovara,to bi trebalo da ti oslabi erekcije.
uzmi uvece pre spavanja po jednu tabletu bensendina od 5 ili od 10 miligrama,vec ces videti koji ti vise odgovara,to bi trebalo da ti oslabi erekcije.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Hvala na brzom odgovoruVragolasta Amfibija napisao:NI SLUCAJNO NE UZIMAJ TAJ CAJ SA BROMOM !!!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm
A sta se desava kada se popije caj od broma? 

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Ne znam sta se desi,zato i kazem da ni slucajno ne uzima,jer to ni jedan jedini urolog nikad nece propisati !
Bensendin je potvrdjena terapija kod sprecavanja nocnih erekcija i to se obicno propisuje.
Bensendin je potvrdjena terapija kod sprecavanja nocnih erekcija i to se obicno propisuje.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Nocas sam pre spavanja uzeo pre sapavanja uzeo 2 tablete bensedina (10 mg ukupno) radi resavanja problema sa nocnom erekcijom, medjutim posle celih 45 minuta sam se probudio zbog erekcije... Ne znam da li se lekovi za smirenje daju srazmerno visini i tezini (ja: 185cm, 100kg) ili sam kojim cudom imun na lekove za smirenje?
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Za 45 minuta bensendin jos nije poceo da deluje.
Gledaj takodje da ti besika bude potpuno prazna pre odlaska u krevet.
Gledaj takodje da ti besika bude potpuno prazna pre odlaska u krevet.
U covece ovaj bensedin je cudo, kada je poceo da deluje spavao sam kao beba - do pola 6 popodne. Veceras smanjujem dozu i pijem ga sat vremena pre spavanja