SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Hvala na podršci grasak!!!
Što se tiče gaze mrzime da je svaki put sravljam baš kada imam dosta posla po gradu da me ne seckaju konci. Inače ako je nešto kratko do 1 sata i ako ne zurim tada ne stavljam gazu, a kada je stavim čim stignem kući odmah je skidam da mališa može slobodno da diše.
Što se tiče bola od uboda anestezije do sada ga nije bilo, a nadam se da ga neće ni biti.
Što se tiče gaze mrzime da je svaki put sravljam baš kada imam dosta posla po gradu da me ne seckaju konci. Inače ako je nešto kratko do 1 sata i ako ne zurim tada ne stavljam gazu, a kada je stavim čim stignem kući odmah je skidam da mališa može slobodno da diše.
Što se tiče bola od uboda anestezije do sada ga nije bilo, a nadam se da ga neće ni biti.
Fazon je to sto i sada moj glanc uopste nije osetjiv na dodir, pitam se samo kako ce biti kada skratim kozicu
@heroji, nisam ja iz bg ali verovatno je isti princip, ici cu u drzavnoj, sutra idem da si izaberem lekara opste prakse, i taman da pitam za urologiju, znaci resio sam da to zakazem i da resim

@heroji, nisam ja iz bg ali verovatno je isti princip, ici cu u drzavnoj, sutra idem da si izaberem lekara opste prakse, i taman da pitam za urologiju, znaci resio sam da to zakazem i da resim

-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
@brzi*
nije to bol, već kao zetezanje, osećaj da ti je prezategnuta ta koža...
@Milan***
brate ja sad sa glansom radim šta hoću, stiskam ga, lupam čvrge, ništa
E da, sinoć sam BUKVALNO izvukao jedini preostali konac na ex frenulumu, IZVUKAO?!?!? Skenjao sam se da će početi krvariti ali ništa, kontam da mogu pirsing da nabacim
nije to bol, već kao zetezanje, osećaj da ti je prezategnuta ta koža...
@Milan***
brate ja sad sa glansom radim šta hoću, stiskam ga, lupam čvrge, ništa

E da, sinoć sam BUKVALNO izvukao jedini preostali konac na ex frenulumu, IZVUKAO?!?!? Skenjao sam se da će početi krvariti ali ništa, kontam da mogu pirsing da nabacim

@grasak
Brate, niti sam operisan plus kozica mi non stop preko glansa ali ne znam pod koju foru moj glans uopste nije osetljiv, pre je bio ali vise ne
Brate, niti sam operisan plus kozica mi non stop preko glansa ali ne znam pod koju foru moj glans uopste nije osetljiv, pre je bio ali vise ne

@Milan***
Kao što si i sam rekao da ti je glans otkriven, i usled trljanja o odeću izgubijo je osetljivost.
Još jedan konac ispao i dva se još dvoume da li da izlaze ili ne, i samo što misu ispala.
Kao što si i sam rekao da ti je glans otkriven, i usled trljanja o odeću izgubijo je osetljivost.
Još jedan konac ispao i dva se još dvoume da li da izlaze ili ne, i samo što misu ispala.
@brzi
Nisam rekao da mi je otkriven, vec je pokriven ceo, nije dolazio u dodir sa vesom
Nisam rekao da mi je otkriven, vec je pokriven ceo, nije dolazio u dodir sa vesom

smanjenje te neprijatne osetljivosti ide i s vremnom, iskustvom, bez obzira sto ti je glavic pokriven... 

Zna li neko za koliko bi vremena trebalo da se zakaze operacija u studentskoj poliklinici? Znaci sutra da odem kad bi najskorije mogao da se operisem? Znam da su odmori sada i ti fazoni ali bar orjentaciono da znam.
Zanima me da li će se ispeglati i izravnati koža na mestu gde je isečena i ušivena, pošto trenutno imam nekoliko milimetara dedbljine kožu okolo penisa i izglrda kao praten naročito ispod glansa. Možda to izgleda tako jer još uvek imam otok koi se dosta smanjio, ali je još uvek prisutan.
Skoro svi konci su mi otpali osim jednog sa gornje strane, kao i nekoliko koi se čvrsto drže na mestu bivšeg frenuluma i ispod njga, tako koliko mi se čini ostalo je oko 10% končića da ispadni.
Inače danas mi je 11 dan od intervencije i sve odlično funkcioniše mališa se vratio u redovan sistem rada, što znači da imam redovne i pune erekcije bez ikakvih problema.
Nažalost što se tiče puštanja u rad moraćemo da se zajedno strpimo dok ne ispadne i poslednji konac, i plus koji dan više. Mada koliko mi se čini da sam ja nestrpljiciji od njega da se to što pre desi.
Skoro svi konci su mi otpali osim jednog sa gornje strane, kao i nekoliko koi se čvrsto drže na mestu bivšeg frenuluma i ispod njga, tako koliko mi se čini ostalo je oko 10% končića da ispadni.
Inače danas mi je 11 dan od intervencije i sve odlično funkcioniše mališa se vratio u redovan sistem rada, što znači da imam redovne i pune erekcije bez ikakvih problema.
Nažalost što se tiče puštanja u rad moraćemo da se zajedno strpimo dok ne ispadne i poslednji konac, i plus koji dan više. Mada koliko mi se čini da sam ja nestrpljiciji od njega da se to što pre desi.
e ja sam operisan na studentskoj. Ma od pregleda do operacije nedelju 2 a i plus super je hirurg
.

Ok hvala na odgovoru, jos samo da skupim hrabrost da odem 

Samo napred i bez straha nije u opšte strašno. Evo ja sam to odradio pre dve nedenje i bezveze sam se brinuo i plašio jer je intervencija prošla skoro bezbolno kao i oporavak. U stvari taj "bol" je više neprijatnost i peckanje.vastic napisao:Ok hvala na odgovoru, jos samo da skupim hrabrost da odem
SAMO NAPRED I BEZ BRIGE sebi ćeš samo da olakšaš i što je naj važnije da moćićeš da se napokon opustiš i uživaš prlepim trenucima sa voljenom osobom

brzi* napisao:Samo napred i bez straha nije u opšte strašno. Evo ja sam to odradio pre dve nedenje i bezveze sam se brinuo i plašio jer je intervencija prošla skoro bezbolno kao i oporavak. U stvari taj "bol" je više neprijatnost i peckanje.vastic napisao:Ok hvala na odgovoru, jos samo da skupim hrabrost da odem
SAMO NAPRED I BEZ BRIGE sebi ćeš samo da olakšaš i što je naj važnije da moćićeš da se napokon opustiš i uživaš prlepim trenucima sa voljenom osobom
auuuuubrzi*i mene ohrabrujes inace ja imam zakazano za 1 septembar i jedva cekam da se otarasim ovog problema...mene samo brine anestezija u glavic sama pomisao na to aaaaaaaaaa

Ja neznam da li se daje anestezija u glavić? Možda se daje a možda i ne jer ja nisam osetio ništa osim prvog i drugog uboda igle prilikom davalja anestezije, i to mi se čini da je bilo u korenu penisa koliko sam ja osetio. A za ostalo nisam nisam siguran gde je davao doktor anesteziju jer je polako počela da deluje tako da ostale ubode nisam ni osetio. Oseća se da nešto rade sa vršnjakom da ga pomeraju i dodiruju. Tako da sam možda i dobijo anesteziju u glavić samo to neznam.
Nadam se heroju da ćeš i ti tako bezbolno proći davanje anestezije i intervenciju.
Ajde pa se javi sa izveštajem nakon intervencije da vidimo tvoje iskustvo.
Nadam se heroju da ćeš i ti tako bezbolno proći davanje anestezije i intervenciju.
Ajde pa se javi sa izveštajem nakon intervencije da vidimo tvoje iskustvo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Daje se u glavić, provereno 
E pa ljudi moji, ja ne znam kakvi su to jbni konci bili kod mene, ali sam ja zadnja 3 bukvalno izvukao!?! Znači kako konac, uhvatio za jedan kraj i oooopa, tako da sam sam free at last
Super mi je sve, nema nadražaja, mooožda malo u delu ispod glavića a iznad mesta gde su bili šavovi...
A drkanje, znači tootalno čudno, nema više kožice koju navlačim, nije više to to, moram se navići, mada cenim da će sex biti
e sad, da li ima većeg baksuza od mene, ne znam, ali znam da je MOJA DEVOJKA DOBILA SINOĆ i da neću ga osetiti u njoj još par dana
tako da....
Sve u svemu zadovoljan sam za sad
@Heroji
nemoj brinuti druže, stvarno, nije ništa drugo nego "čudno" ali ne toliko bolno, sad kad se osvrnem i setim se svega, najveći problem mi je bilo to što sam ZNAO šta sam uradio i što sam se brinuo i ako je na kraju ispalo više nego odlično...
Polako brate i javi obavezno šta kako je prošlo

E pa ljudi moji, ja ne znam kakvi su to jbni konci bili kod mene, ali sam ja zadnja 3 bukvalno izvukao!?! Znači kako konac, uhvatio za jedan kraj i oooopa, tako da sam sam free at last

Super mi je sve, nema nadražaja, mooožda malo u delu ispod glavića a iznad mesta gde su bili šavovi...
A drkanje, znači tootalno čudno, nema više kožice koju navlačim, nije više to to, moram se navići, mada cenim da će sex biti

Sve u svemu zadovoljan sam za sad

@Heroji
nemoj brinuti druže, stvarno, nije ništa drugo nego "čudno" ali ne toliko bolno, sad kad se osvrnem i setim se svega, najveći problem mi je bilo to što sam ZNAO šta sam uradio i što sam se brinuo i ako je na kraju ispalo više nego odlično...
Polako brate i javi obavezno šta kako je prošlo