SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Zaključana tema
grasak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Post od grasak »

Da, drugačiji problem, meni se fimoza manifestovala pre 6-7 meseci, pre toga sve normalno, ali sam imao problema sa preranom ejakulacijom, videćemo sad ;)

Meni nije ništa smetalo pri oralnom, čak šta više- mogao sam duže da izdržim, valjda zato što nije glans non-stop u kontaktu sa hmmm nečim :)
Joooooj oralni sex, kako to lepo zvuči, mmmmmm uželeo sam se :P
Što se tiče "prijatno mu je u vagini gde je mu je toplo i udobno" tu si upravu što se tiče pucanja prepucijuma, meni on pukne u toku odnosa ali ništa ne osetim dok ga ne izvadim, tek kad ga izvadim skontam da je pukao jer počinje da peče...

Svaka čast ako si uspeo to da odradiš vežbom, ja se tešim da će mi zbog ovoga "higijena biti bolja i sex duži" :D
Tamni vilenjak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 12:44 am

Post od Tamni vilenjak »

grasak napisao: Svaka čast ako si uspeo to da odradiš vežbom, ja se tešim da će mi zbog ovoga "higijena biti bolja i sex duži" :D
Pa što se tiče dužine seksa, svakome se desi da postane napaljen i brže svrši. Ono o čemu malo njih vodi računa jeste da se treba malo kontrolisati.
Zato... kad osetiš da si blizu, ili da se približava... a ti stani brate... iskuliraj desetak sekundi... pa opet... pa opet iskuliraj... u međuvremenu će partnerka da "dođe", pa onda i ti završi poso. :D Pa onda samo ponoviš radnju (drugi put će ionako duže da traje, pa ti i manje samokontrole treba).

Ne znam, možda grešim, ali tako govori moje (skromno) iskustvo.
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

To isto sam i ja pisao negde gore, tako sam i ja to radio :D :D :D izvadi, iskuliraj, nestavi, tako 2-3 puta i onda udri ;) u međuvremenu je ložim prstima, ili menjamo poze pa na kraju ispadne u fullu:D
brzi*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 3:44 pm

Post od brzi* »

Imam jedan problem u vezi sa koncima tačnije sa otprilike 5 končića. Čiji krajevi štrče i dodiruju mi odeću što mi stvara više neprijatnost i peckanje nego bol prilikom hodanja i ustajanja.
Ne znam na koi način da rešim da mi više ne smetaju(osim strpljenja dok ne ispadnu). Inače danas mi je 4 dan od operacije tako da su mi juče skinuli gazu u kojoj je bio umotan, i rekao mi dr da mi ostane otkriven i da ga više ne umotavam gazom.
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

I meni je to bio rekao ali NEMA ŠANSE hodati bez gaze!!! Sačekaj da ti se svi konci i šavovi OSUŠE pa umotaj u gazu i stavi ga u uske gaće, naglašavam da se osuši da ti se ne bi zalepili za gazu a to garant mora da otkida pri skidanju...
Ja i sad imam gazu, skoro mesec dana, možda mi svi konci nisu ni spali zbog toga, jer ga previše štitim, ali jbga kad moram da se krećem a taj bol ne volim :( Nisam čak ni rukama čupkao konce kad vidim da su pri kraju, jesam jednom ali sam raskrvario i više ne, a u k****, kad sam mogao ovoliko mogu još par dana...
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

E ovako, mozda imam a mozda i ne blagi vid fimoze pa bih zatrazio misljenje :)
Kada je u punoj formi (alatka xD) lagano skidam kozicu sa glanca ali kada hotju da je vratim, uspeva mi tek iz 3-4 pokusaj...
Pitam se jel to normalno ili da idem na sec sec? :lol:
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Čim te zajebava prepucijum imaš fimozu :D
Idi kod urologa da vidi, bolje sad nego posle u svakom slučaju, moj savet ;)
boskicthebrain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 7:05 pm

Post od boskicthebrain »

Vragolasta Amfibija napisao:Verovatno je ukucanima bilo do smeha interesantno dok si ga susio na vazduhu,po nalog lekara :)
nadam se da takav nisi isao u prodavnicu :lol:
Haha :D :D :D :lol:

I meni je doktor isto rekao, samo bez Enbecin spreja... Ja sam sedeo u sobi za racunarom i gledao u majstora kako zarasta :D I tako dobrih 10 dana! Samo kad je on meni bio u suvom i topom, da se ne prehladi :P
ne bi trebalo da skodi
Milan***
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milan*** »

grasak napisao:Čim te zajebava prepucijum imaš fimozu :D
Idi kod urologa da vidi, bolje sad nego posle u svakom slučaju, moj savet ;)
Ma naravno da cu ici ako me zeza, nije nikakav problem, samo cu cekati zimski raspust, ne mogu sada pred skolu :)
Milan***
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milan*** »

Nego jos jedno pitanje, koliko je naknada u drzavnoj bolnici i koliko kosta u private? :)
heroji
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 8:23 pm

Post od heroji »

Milan*** sta te bre briga sto je sada skola ja imam operaaciju 1 septembra ne bih mogao da docekam zimski raspust... :)

sto se cena tice kod privatnika je oko 200-300e a dravna je za dzabe odes kod urologa i on ti zakaze operaciju....
ako imas ispod 18god odes kod pedijatra u tvoj dom zdravlja po uput i onda odes sa tim uputom kod urologa najverovatnije tirsova ja bar tamo idem.....

ja se uopste neoperecujem tim da li boli ili ne ja se vise nerviram sto moram sa jednom devojcicom da se vidim oko 1 septembra pa ne znam da li cu moci...xaxaxaxaxa :D :wink:
Megaboss
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 02, 2009 10:56 am

Post od Megaboss »

Citao sam ovu temu dosta ali nisam video konkretno sta je neko reko oko osetljivosti glavica nakon operacije? Znaci skrati se kozica, nema problema sa prevlacenjem ali sta je sa osetljivoscu? Ja ne mogu da se krecem uz taj osecaj, molio bih da mi neko odgovori, da li se maze nesto ili sta se desava?
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Meni je danas tačno mesec dana od operacije i tek sam juče prvi put šetao bez gaze oko k****, samo u boksericama i OPUŠTE nema osetljivosti, malkice možda ali realno NIŠTA, tako da što se tiče osetljivosti nemoj da brineš, juče provereno ;)
Još par dana pa ću napokon izgubiti "ćelavu nevinost" :D
brzi*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 3:44 pm

Post od brzi* »

Da se i ja malo pohvalim jutros kada sam ustao prinetim da mi na brojnom stanju nedostaju 2 konca i pomislim kada bi ovim tampom išlo bilo bi odlično. Jedva čekam da poispadaju svi konci pošto mi ndkolicina njih stvara naj neći problen pri kretanju jer krajevi dodiruju odećo i stvaraju neprijatnost.
Sada pitanje za iskusnije, tj one koji su prošli oporavak i vratili se u redovmo stanje.
Kada će se povući otok naročito sa donje strane tj. ispod frentulma i na tom mestu rana ni je neprestano vlažna pošto neprestano ima sukrvice ilinfe. Da li je to normalno da tako izgleda i šta da se radi.
Inače danas mi je 7 DAN.
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Samo napred brzi* :)
Meni je danas 30. dan,nisam imao sukrvice uopšte, znači nigde mi nije flisovalo tako da ti ne mogu reći kad će prestati, što se tiče otoka ja ga još uvek imam i doca mi kaže da je to normalno i da će se polako povući...
Ja sam imao problema sa korenom penisa, bolelo me sa leve i desne strane, mesta gde sam primio anesteziju, i zbog toga me je bolelo na savijanje penisa, tako i to ako osetiš nemoj da brineš ;)

brzi*- jel se šetaš sa gazom u gaćama? Čisto da znaš, meni je danas taj 30. dan i još uvek mi nisu svi konci poispadali zbog te gaze, pretopstavljam da ako je ne nosiš da će ti pre poispadati zbog kretanja, proveri sa doktorom... Mada opet to zavisi i od osobe do osobe...
Zaključana tema