SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
ma ok nego kazem da mi je krivo sto pre nisam otisao mogu da zamislim koliko ce njemu biti krivo kada to sve bude zavrsio...pazi vise ce da te bude sramota kada npr budes spavao sa devojkom i nedaj boze da ti se nesto desi....razmisli malo.....trebalo bih i porodicu i decu da imas i da ali nemoj da shavitis ovo pogresno samo idi i zavrsi sa tim i srecno i posle toga uzivaj...hehe 

Re: SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

pozdrav i tebi...
koliko imas godina i da li bih radio operaciju u u drzavnoj ili privatnoj ustanovi...????
koliko imas godina i da li bih radio operaciju u u drzavnoj ili privatnoj ustanovi...????
imam 30 god...nije mi bitno da li je drzavna ili privatna zdravstvena ustanova, samo da je provereno dobra...unapred hvala 

Evo i ja da se pridružim, napokon sam i ja otišao na operaciju. Operavija je urađena u lokalnoj anesteziji i u opšte nije strašno kao što su neki to opisali. Osetise samo malo peckanje kao kada primate anesteziju za popravku zuba, i nakon dobijanja te prve količine anestezije sledeći ubod se i ne oseti jer odmah počinje da deluje.
Kada sam primio dovoljnu količinu anestezije, dr. je počeo sa intervencijom nakon nekoliko minuta kada je anestezija počela 100% da deluje.
Tokom intervencije se skoro ne oseti ništa osim peckanja prilikom ušivanja rane. Kao i malo jači bol (kao da te neko štipa noktima) dok skida frentulum i dok ga šije. Naravno nije u opšte to jak bol i to je sav bol koi sam pretrpeo tokom operacije, i on je trajao oko 5 mim. sve ukupno. Ne konstantno 5 min. nego ukupno da ne bude zabune.
Nakon operacije sam otišao kući i na putu do kuće aneatezija je popustila i što je naj važnije bol u opšte nisam osećao tačnije osećao sam samo malu neprijatnost kao da me neko noktima uštine par puta i to je bilo sve od bola koi sam ja osetijo.
Što se tiče erekvije u toku noći naravmo da sam ih imao stim da u opšte nisu bile bolne, išto je naj važnije nisume budile. Jedino što je ostalo od erekcije je na dva mesta probilo malo krvi na gazi kojom je penis umotan i ništa drugo. Inače nisam ništa pijo protiv bolova.
Operisan sam u ponedeljak 10.08, a danas sam bijo na pregledu i prvom i poslednjem previjanju. Dr skinuo gazu pogledao ranu koja je već polako počela da zarasta, i reče daje sve dobro ispalo. Reče da rana mora da ostane otkrivena i tako da se polako suši na vazduhu, i da je više u opšt ne umotavam u nikakvu gazo osim da je 2x dnevno prskam enbecin sprejom.
Kada sam primio dovoljnu količinu anestezije, dr. je počeo sa intervencijom nakon nekoliko minuta kada je anestezija počela 100% da deluje.
Tokom intervencije se skoro ne oseti ništa osim peckanja prilikom ušivanja rane. Kao i malo jači bol (kao da te neko štipa noktima) dok skida frentulum i dok ga šije. Naravno nije u opšte to jak bol i to je sav bol koi sam pretrpeo tokom operacije, i on je trajao oko 5 mim. sve ukupno. Ne konstantno 5 min. nego ukupno da ne bude zabune.
Nakon operacije sam otišao kući i na putu do kuće aneatezija je popustila i što je naj važnije bol u opšte nisam osećao tačnije osećao sam samo malu neprijatnost kao da me neko noktima uštine par puta i to je bilo sve od bola koi sam ja osetijo.
Što se tiče erekvije u toku noći naravmo da sam ih imao stim da u opšte nisu bile bolne, išto je naj važnije nisume budile. Jedino što je ostalo od erekcije je na dva mesta probilo malo krvi na gazi kojom je penis umotan i ništa drugo. Inače nisam ništa pijo protiv bolova.
Operisan sam u ponedeljak 10.08, a danas sam bijo na pregledu i prvom i poslednjem previjanju. Dr skinuo gazu pogledao ranu koja je već polako počela da zarasta, i reče daje sve dobro ispalo. Reče da rana mora da ostane otkrivena i tako da se polako suši na vazduhu, i da je više u opšt ne umotavam u nikakvu gazo osim da je 2x dnevno prskam enbecin sprejom.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Verovatno je ukucanima bilo do smeha interesantno dok si ga susio na vazduhu,po nalog lekara 
nadam se da takav nisi isao u prodavnicu

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
HaahhahhahahahahahahhahahhahhVragolasta Amfibija napisao:Verovatno je ukucanima bilo do smeha interesantno dok si ga susio na vazduhu,po nalog lekara

Inace i ja razmisljam da odradim ovo, nemam nekih vecih poblema sa ovim, ali ko zna da se ne bo kasnije zakomlikovalo.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
Poenta je brže zarastanje ranaPera90ns napisao:HaahhahhahahahahahahhahahhahhVragolasta Amfibija napisao:Verovatno je ukucanima bilo do smeha interesantno dok si ga susio na vazduhu,po nalog lekara
Inace i ja razmisljam da odradim ovo, nemam nekih vecih poblema sa ovim, ali ko zna da se ne bo kasnije zakomlikovalo.

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 12:44 am
Evo i ja da se oglasim povodom ovog problema.
Imao sam istovetni problem (sa fimozom) pre oko godinu i po dana i dosta problema u seksu, obzirom da me je užasno bolelo čim mi devojka pogleda glanc, a kamoli kad pipne.
Nisam takođe mogao prevući kožicu do kraja, tj mogao sam, ali samo kad je penis bio skroz opušten (pa i tada jedva), kad naraste, nije bilo ni govora.
Sledio sam ova uputstva:
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.ph ... highlight=
I šta se desilo? Već posle mesec dana mogao sam prevući kožicu u potpunoj erekciji (mogu i danas). Još uvek je malo zategnuto u punoj erekciji, ali mogu da povlačim kožicu kako god želim, napred-nazad. Brinuo me u početku (pre)osetljiv glanc, jer nisam mogao ni da ga pipnem a da se ne ukočim od bola. Onda sam ga prvo kvasio sa mlakom (skoro vrućom) vodom i vremenom (posle 3-4 meseca) glanc je i dalje bio osetljiv, ali sam mogao da ga dodirnem, ili držim. Osetljiv je i danas, ali samo kad bi se grubo zahvatio, ovako je potpuno Ok.
Konačno je sex (sada sa novom devojkom) potpuno bezbolan i ja sam mogao da se opustim potpuno.
Savetovao bih svima da pre operacije probaju ovu metodu i veliko hvala članu Nesat.
Cheers.
Imao sam istovetni problem (sa fimozom) pre oko godinu i po dana i dosta problema u seksu, obzirom da me je užasno bolelo čim mi devojka pogleda glanc, a kamoli kad pipne.

Nisam takođe mogao prevući kožicu do kraja, tj mogao sam, ali samo kad je penis bio skroz opušten (pa i tada jedva), kad naraste, nije bilo ni govora.
Sledio sam ova uputstva:
http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.ph ... highlight=
I šta se desilo? Već posle mesec dana mogao sam prevući kožicu u potpunoj erekciji (mogu i danas). Još uvek je malo zategnuto u punoj erekciji, ali mogu da povlačim kožicu kako god želim, napred-nazad. Brinuo me u početku (pre)osetljiv glanc, jer nisam mogao ni da ga pipnem a da se ne ukočim od bola. Onda sam ga prvo kvasio sa mlakom (skoro vrućom) vodom i vremenom (posle 3-4 meseca) glanc je i dalje bio osetljiv, ali sam mogao da ga dodirnem, ili držim. Osetljiv je i danas, ali samo kad bi se grubo zahvatio, ovako je potpuno Ok.
Konačno je sex (sada sa novom devojkom) potpuno bezbolan i ja sam mogao da se opustim potpuno.
Savetovao bih svima da pre operacije probaju ovu metodu i veliko hvala članu Nesat.
Cheers.
ganchedra
sto se tice drzavnih ustanova hvale gradsku bolnicu to sam cuo na forumu odes na pregled kod urologa i on ti zakaze operaciju i to je to...
a privatne ordinacije cene su oko 200-300e.....pitaj nekog na forumu ko je radio u privatnoj ordinaciji da ti posalje pp naziv ordinacije....
E ljudi mene zanimaju neke stvacice..
Posto mi je operacija 1.Septembra a tad se krece u skolu posle koliko dana cu moci ici u skolu??
i drugo pitajne
Posto treba da se vidim sa nekom devojcicom oko 1.Septembra koliko posle operacije cu moci da izadjem napolje a da nemam probleme i bolove???
i trece pitanje najgluplje xaaaxx ali me zanima
DA li ti gledas dok ti to on secka?????
joj bre samo da su mi zakazali operaciju 15 dana ranije ali jbg....
sto se tice drzavnih ustanova hvale gradsku bolnicu to sam cuo na forumu odes na pregled kod urologa i on ti zakaze operaciju i to je to...
a privatne ordinacije cene su oko 200-300e.....pitaj nekog na forumu ko je radio u privatnoj ordinaciji da ti posalje pp naziv ordinacije....
Posto mi je operacija 1.Septembra a tad se krece u skolu posle koliko dana cu moci ici u skolu??
i drugo pitajne
Posto treba da se vidim sa nekom devojcicom oko 1.Septembra koliko posle operacije cu moci da izadjem napolje a da nemam probleme i bolove???
-
- Novi član
Vilenjak, a kako ti izgleda sex pri tamo osetljivom glansu? Ja još uvek nisam imao odnose sa devojkom od operacije ali sam pre imao problema sa tom osetljivođću koja je rezultirala preranom ejakulacijom... I zbog toga smo morali imati bar 2 odnosa, što bi rekli "prvi put za mene, drugi put za nju
"

-
- Novi član
1- U školu nećeš moći bar 10 dana (mada imaš i onog lika koji je 12. krenuo na vožnju biciklom od 1000kmheroji napisao:ganchedra
i drugo pitajne

2- Zavisi od tebe, ja sam tek posle 14 dana mogao normalno da se krećem a da ne glumim da sam izvrnuo zglob, s' tim što mi je uvek umotan u gazu i u uskim gaćama, i sad...
3- Ne gledaš

-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Avg 27, 2007 12:44 am
Pa dok sam imao problema sa fimozom, najviše je bolela ta zategnust kožice, jer glanc kao glanc, ma koliko osetljiv bio, prijatno mu je u vagini gde je mu je toplo i udobnograsak napisao:Vilenjak, a kako ti izgleda sex pri tamo osetljivom glansu? Ja još uvek nisam imao odnose sa devojkom od operacije ali sam pre imao problema sa tom osetljivođću koja je rezultirala preranom ejakulacijom... I zbog toga smo morali imati bar 2 odnosa, što bi rekli "prvi put za mene, drugi put za nju"

Ipak, glanc me je boleo pri oralnom seksu, kad ga god devojka dotakne usnama ili prstima, bilo je ono... baš neprijatan osećaj (mene je naravno bila sramota da to kažem (tadašnjoj) devojci).
Sada ne boli ništa (a ostadoh i bez prve i bez druge devojke... haha...