SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Zaključana tema
heroji
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 8:23 pm

Post od heroji »

i da nadam se da necu dugo cekati za operaciju inace treba da idem u tirsovu....
grasak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od grasak »

Znači svrbi me kao picajzle da imam... JUUUUU, odlepiću...

Imam osećaj da mi počinju konci polako otpadati, danas mi je tačno 14-ti dan od operacije...

Inače moram da se pohvalim, sinoć mi je devojka pomogla oko prvog drka :D pretpostavljam da sam imao punu erekciju i ništa me nije bolelo (oko konaca), mada čini mi se da je nekako manji, ali širi je, možda zato što još imam otok... Dobro, ma extra je prošlo s' obzitom da su mi aparati bili na dvonedeljnom godišnjem prvi put posle 10-ak godina :D

Aj valjda će poispadati i ti konci više pa da završim ovaj višenedeljni post više...
heroji
Novi član
Novi član

Post od heroji »

ee sad se vratih od urologa ipak je fimoza....Imam zakazanu operaciju za 1.Septembar...jedva cekam da se resim ovoga...pozzzz
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Aj nek je sa srećom...
Nemoj puno da se opterećuješ sa tim, sad kad se osvrnem šta sam sve razmišljao pre tačno 2 nedelje mogu da kažem da nisam bio normalan, previše sam se bio opteretio...

Samo opušteno i sa srećom ;)
Antonio78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 01, 2009 10:13 pm

stidljivko

Post od Antonio78 »

mozda se budete zacudili ako vam kazem da i ja imam tezak oblik fimoze i da isto ne mogu prevuci kozicu preko glansa. Pokusavao sam nekoliko puta da radim vezbe ali nikada nisam bio dovoljno istrajan cini mi se. desilo mi se jednom ili dva puta da sam prevukao kozicu preko u vodi za vreme kupanja, ali javljao se i neugodan osecaj, verovatno zato sto je glavic otkriven. Da to ne bih trpio vratio sam kozicu natrag.
Nisam neko ko je u pubertetu, naime imam 31 godinu i zbog ovog problema nisam se usudio ni pokusati seksualne odnose. (verovatno vam se cini da nisam bas sav svoj) Voleo bih da nekako resim taj problem bez operacije, jer me u ovim godinama, iskreno, blam otici kod lekara.
Eto Vi ste prvi sa kojima sam podelio ovu svoju situaciju. Hvala vam mnogo unapred :oops: :oops: :oops:
mikibgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 1:57 pm

Post od mikibgd »

nemoj da brines to ce saznati samo taj lekar koji te bude pregledao.... a toliko ja mislim da svi mozemo da izdrzimo...ja imam 22 godine i takodje se glupo osecam sto ovo tek sad radim al bolje ikad nego nikad... i da vec se osecam bolje sto sam samo zakazao pregled, mogu samo da zamslim koliko cu se osecati dobro kad zavrsim celu stvar...
dzonitt
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 12:31 pm

Re: stidljivko

Post od dzonitt »

Antonio78 napisao:mozda se budete zacudili ako vam kazem da i ja imam tezak oblik fimoze i da isto ne mogu prevuci kozicu preko glansa. Pokusavao sam nekoliko puta da radim vezbe ali nikada nisam bio dovoljno istrajan cini mi se. desilo mi se jednom ili dva puta da sam prevukao kozicu preko u vodi za vreme kupanja, ali javljao se i neugodan osecaj, verovatno zato sto je glavic otkriven. Da to ne bih trpio vratio sam kozicu natrag.
Nisam neko ko je u pubertetu, naime imam 31 godinu i zbog ovog problema nisam se usudio ni pokusati seksualne odnose. (verovatno vam se cini da nisam bas sav svoj) Voleo bih da nekako resim taj problem bez operacije, jer me u ovim godinama, iskreno, blam otici kod lekara.
Eto Vi ste prvi sa kojima sam podelio ovu svoju situaciju. Hvala vam mnogo unapred :oops: :oops: :oops:
Bar oces da resis problem to je super! Elem, nemoj se nista stideti jer su se lekari nagledali svega i svacega veruj mi!!! Oduglalu su oni na sve zivo! Cini mi se da sam negde procito da je gospodja Vragolasta Amfibija napisala da je neki covek doso sa 70 godina da resava to tako da opusteno! Najgore i imati problem i ne raditi nista povodom toga! Resi to kolko vec ove nedelje i bices skroz drugi covek VERUJ MI NA REC!
boskicthebrain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 7:05 pm

Re: stidljivko

Post od boskicthebrain »

[quote="Antonio78"][/quote]

Jesi ikad cuo za doktorsku diskreciju? Verujem da je svima ovde bilo prvo tesko da uopste prihvate da imaju realan problem koji valja nekako resavati. Pre ili posle shvatis da ti je potrebna pomoc, a najpametnije je potraziti od profesionalca.

Ja sam pomisljao cak da sam secnem frenulum pa da resim pola problema, ali kad sam video kako je to odradjeno posle na operaciji, drago mi je sto se nisam igrao sa tim stvarima...

Stvarno, ovaj problem treba shvatiti ozbiljno i tako mu i pristupiti i resavati ga. Sto pre to bolje, i to dok ne bude prekasno za zene...
ne bi trebalo da skodi
Alex123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 3:07 am

Post od Alex123 »

e ne da me nije bio blam kod lekara, nego me savrseno bolelo za sve a sestre sto su mi bile na operaciji :). A da imam 23 godine i imao sam sex i sa fimozom i ranije :). Boleo me stojko i figurativno i bukvalno :). A sad mi sex traje u vecnost kako mi se izgubila osetljivost glansa... Sreca,sreca, radost....
Alex123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 3:07 am

Post od Alex123 »

e a proslo mi je od operacije mozda mesec i desetak dana. Em sto mi je lepsi em sto je higijena u fulu em sto me devojka vise voli :). Da sam sve ovo znao operisao bi se i bez fimoze :). A ti sto imas 31-u nogu u dupe pa kod urologa :)
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

:D :D :D :D :D :D :D OTPALA MI DVA KONCA :D :D :D :D :D

Ufffff, nikad srećniji nisam bio nego kad sam to video ;)
Evo već 17-ti dan od operacije i sve mi je u full-u, idalje da držim u gazi u gaćama ali sa mnogo pokretljiviji nego pre nedelju dana, jooooj jedva čekam da poispadaju 8)

A ti sa 31-om godinom, sređuj to što pre i ne razmišljaj o blamu :o već se zapitaj sledeće:
"A kako ću ja jednog dana praviti decu i zadovoljiti ženu ako ovo ne rešim, a već mi je vreme? " Mislim nemoj pogrešno da me svatiš ali brate...
Tako da, ko što reče Alex- nogu u dupe pa kod urologa :)
heroji
Novi član
Novi član

Post od heroji »

uh ja ne znam da li bi mogao ziveti do 30god sa tim meni je sada krivo sto to ranije nisam uradio...i mene je bilo sramota otici kod lekara i skinuti se ja sam se skidao i kod pedijatra i kod urologa a najaci je bilo kada sam otisao kod urologa i on me pita u cemu je problem a mene sramota da se skinem i ja se nesto kao polako otkpcavam slic a on kaze ajde bre skidaj te pantalone i gace do kolena...heh...meni je sada lakse operacija mi je zakazana 1 septembra...i [grasak] mi je rekao da se neopterecujem sa tim i nerazmisljam i upravo tako i radim uopste ne razmisjnam i jedva cekam i odem to da sredim...Pola posla ti je zavrseno kada odes na pregled i zakazes operaciju.....[/b]
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Ma ja sam bio ŠABAN, majmun jedan najobičniji, meni je prvi put pukla kožica na prepucijumu pre pola godine i kontao sam da je možda bila suva ili otkud zman šta, prošlo me već sutra dan i opet mi se desilo posle par odnosa... Kad je već postalo učestalo e onda sam se zabrinuo, ukucao u guglu "ranice na prepucijumu" i imao sam šta i da vidim, ŠOKIRAO SAM SE...
Ma kakav blam kakve gluposti bre, odmah sutradan sam pokazao ćaletu i prekosutra otišao kod urologa i tri dana posle urologa sam se operisao, što bi rekli expresno sam to odradio...

Ljudi moj, ne živimo u 19-tom veku pa da je sad to ne znam ti kakav bauk, pa ideš kod doktora koji je za to!!!!
Šta, onda treba devojke da bude blam da ode kod ginekologa?!?! Pa ta koju je blam rizikuje kojekakve gljivične infekcije, a da ne pričamo o citama i tumorima, alooooo, pa ja sam sve moje devojke bivše i sadašnju terao kod ginekologa...

Ćale mi je pričao za jednog lika iz sela odakle je on, priča je apro-pro ovaj sa 31. godinom: Lik je imao 28, oženio se i žena ga napustila posle godinu dana, što? Pa imao je fimozu i nisu imali odnose, a o deci da ne pričam... IDIOT, njega je bio blam da se sazna šta ima i ćutao je, kao da će proći samo od sebe!!!
NARAVUČENJE:
AKO IMATE PROBLEMA SA TIM POD HITNO KOD UROLOGA I SREĐUJTE TO NISTE VALJDA TOLIKO TUPI I ZATUCANI DA VAS BUDE BLAM DA ODETE KOD "LEKARA ZA K****"
Zapitajte se, jel bi vas bio blam da odete kod lekara zbog hemoroida, jel bi vas bio blam da moraju da vas klistriraju (ubace cevku u analni otvor i ispiraju creva), jel bi vas bio blam da operišete prostatu??? Sve je to OKO tog "intimnog" dela, i ako treba, mora se uraditi inače se snose posledice...
boskicthebrain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 7:05 pm

Post od boskicthebrain »

Slazem se s Graskom. Ovo je problem, kao i svaki drugi zdravstvene prirode i tu se ne postavljaju pitanja da li je sramota ili ne. Odes kod lekara, on te leci i cao.

Sta vise, trebalo bi da odlazak kod urologa postane stvar licne higijene, i da se kontrolisemo pre nego sto resimo da pravimo decu, a i posle, jer ogroman procenat muskaraca pati od problema s prostatom kad dodju u neke godine.

Verujte mi, ovo je verovatno najmanja i najbezazlenija stvar koja vam se mogla desiti, ali koju definitivno treba resavati. Zamisli da se sa 23 godine lecis od steriliteta... ALO BRE!
ne bi trebalo da skodi
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Bravo, a šta bi da ste sterilni, jel bi vas bio blam da odete kodd oktora?

Ja sam bre ljudi samo razmišljao o tome kako ću ja da j**** sa ovim?!?!?!?! I to je to, za 5 dana sam ležao na stolu...
Ko je imao odnose razume me, a ko nije tek će razumeti, SEX JE LEK ZA DUŠU I TELO, SEX JE OSNOVA SVAKE VEZE!!!

Ja o ovome opušteno pričam sa drugarima, treba im reći da znaju, ja nisam znao, da sam znao uradio bih ovo pre pola godine...
Kao što je pokrenuta kampanja za rak dojke (ona pevačica Aleksandra Kovač je promoviše) tako isto treba i za ovo, gooooomila momaka nema pojma šta je fimoza, a trebaju da znaju da ne bi čekali kao ja i pojedini ovde...
Zaključana tema