SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
pozzljudi nov sam na forumu imam 17god...i moguce je da imam tezi oblik fimoze posto ne mogu da kozicu prevucem preko glavica i kada nije u erekciji mogu samo do pola...znao sam ja to odavno da imam ali sam krio i misli resice se to samo od sebe i danas sam bas naleteo na forumu nesto o fimozi cvrso resio da jednom za svagda to resim STISNUCU ZUBE nepada mi napamet da idem u krevet sa devojkom ovakav..Bilo mi je frka reci roditeljima ali sam i to pregrmeo sutra idem kod mog doktora da mi da uput za urologa pa da vidim sta ce on reci veliki pozdrav za sve javljam se sutra sta je bilo....
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
E ovako, i da se ja javim 7 dana posle operacije...
Operacija je prošla super, najveći problem mi je bio kad mi je davao anesteziju (naručito u glavić)
. Čim sam stigao kući počelo je da boli, kao da me neko noktima stiska ispod glavića
tukao sam analgine i bili su sasvim dovoljni da ublaže taj više neprijatan osećaj nego bol...
A jutarnje erekcije, ajoooooj brate, nisam spavao 6-7 sati ukupno prva tri dana, bojao sam se, mislim probudi te bol (stiskanje noktima) i ti onako bunovan ustaješ i šetaš, smiruješ se a nemaš pojma šta se dešava jer te je bol probudio posle 2 sata sna, juuu ali da se preživeti...
Treći dan od operacije su mi skinuti zavoji i ostavljen je GO da se suši, prskao sam onim enbemicinom ili kako već i još uvek prskam 2 puta dnevno i tada sam počeo sa potapanjem u kamilicu 2-3 puta dnevno...
Ljučti se pa još ta oljuštena koža pobeli od spreja pa izgleda brrrrr...
Sinoć sam se prvi put istuširao, s tim da nisam smeo da ga perem, već samo ono vode i sapunice što klizi preko i ništa više, tuširanje je prošlo bez bolova, odlično...
Sad sam na poslu, jebu me konci koji čim se dodirnu odmah pecnu i dosta je neprijatno, ali šta je tu je...
Javiću se još sa podacima kako to podnosnim...
Sve u svemu za sad je dobro, s' tim što ako NE MORATE ovo da uradite nemojte, jer ne znam da li je vredno ovog, a ako morate onda je VIŠE NEGO VREDNO, jedva čekam da mi spadnu konci pa da probav sex, e ti rezultati i osećanja su najbitniji
Operacija je prošla super, najveći problem mi je bio kad mi je davao anesteziju (naručito u glavić)

A jutarnje erekcije, ajoooooj brate, nisam spavao 6-7 sati ukupno prva tri dana, bojao sam se, mislim probudi te bol (stiskanje noktima) i ti onako bunovan ustaješ i šetaš, smiruješ se a nemaš pojma šta se dešava jer te je bol probudio posle 2 sata sna, juuu ali da se preživeti...
Treći dan od operacije su mi skinuti zavoji i ostavljen je GO da se suši, prskao sam onim enbemicinom ili kako već i još uvek prskam 2 puta dnevno i tada sam počeo sa potapanjem u kamilicu 2-3 puta dnevno...
Ljučti se pa još ta oljuštena koža pobeli od spreja pa izgleda brrrrr...
Sinoć sam se prvi put istuširao, s tim da nisam smeo da ga perem, već samo ono vode i sapunice što klizi preko i ništa više, tuširanje je prošlo bez bolova, odlično...
Sad sam na poslu, jebu me konci koji čim se dodirnu odmah pecnu i dosta je neprijatno, ali šta je tu je...
Javiću se još sa podacima kako to podnosnim...
Sve u svemu za sad je dobro, s' tim što ako NE MORATE ovo da uradite nemojte, jer ne znam da li je vredno ovog, a ako morate onda je VIŠE NEGO VREDNO, jedva čekam da mi spadnu konci pa da probav sex, e ti rezultati i osećanja su najbitniji

ee lljudi moi koji sam ja baksuz..posetu urologu moram da otkazem za sledeci petak zato sto sam juce isao da vadim krv i posle toga usao u prodavnicu i pao u nesvest i zveknuo glavom od pod...
i juce ceo dan po doktroima cas u institut cas u urgentni i tako snimali su mi glavu i jos nesto su mi radili i sve je ok ali mene jos boli glava i ne mogu danas da idem kod urologa cujemo se sl petak...
grasak pa to mislim i da je najgori deo kada ti roknu anesteziju u glavic aaaaaaaaaaaaaaaaa
da li si radio privatno????ako jesi posalji mi na pp u kojoj klinici i koliko para??????

grasak pa to mislim i da je najgori deo kada ti roknu anesteziju u glavic aaaaaaaaaaaaaaaaa

da li si radio privatno????ako jesi posalji mi na pp u kojoj klinici i koliko para??????
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm
Znači otpao mi je prvi konac
još 17 pa da napokon skinem devojku
nervira me što je obučana pored mene 
E, meni je doktor rekao da OBAVEZNO prvih mesec dana ni ne ulazim u devojku bez kondoma (ja sam uvek stavljao kondom na kraju...) valjda da ne dođe slučajno do trenja ako ne ovlaži dovoljno ili tako nešto jbm li ga...
Još uvek me zajbavaju konci, umotam ga u gazu kad se oblačim i lakše je, ali brate, šetam kao kauboj po kancelariji a napolju se pravim da sam izvrnuo zglob

Na tuširanju se dosta ljušti, što mi se sviđa, imam osećaj da napredujem
Još uvek mi je oteklo telo penisa, dole desno (iz ptičije perspektive) i imam masnice između šavova sa leve strane, doktor kaže da je to sve normalno pa se ne brinem inače bih
Sve u svemu napredujem, jutros sam imao erekciju sličnu kao i pre 5 dana ali me nije bolelo
napokon sam odspavao bar približno kao čovek, možda zato što ga "treniram" mislim devojka me posećuje svaki dan i uvek bar 6-7 puta mi krene erekcija pa se zaustavim i vrati se u normalu, možda je ta nova kožica već polako rastegljiva, nadam se 
Uffffff valjda će ubrzo proći, kad je neko od vas imao prvi odnos posle operacije, posle koliko dana?!?!

E, meni je doktor rekao da OBAVEZNO prvih mesec dana ni ne ulazim u devojku bez kondoma (ja sam uvek stavljao kondom na kraju...) valjda da ne dođe slučajno do trenja ako ne ovlaži dovoljno ili tako nešto jbm li ga...
Još uvek me zajbavaju konci, umotam ga u gazu kad se oblačim i lakše je, ali brate, šetam kao kauboj po kancelariji a napolju se pravim da sam izvrnuo zglob

Na tuširanju se dosta ljušti, što mi se sviđa, imam osećaj da napredujem

Još uvek mi je oteklo telo penisa, dole desno (iz ptičije perspektive) i imam masnice između šavova sa leve strane, doktor kaže da je to sve normalno pa se ne brinem inače bih

Sve u svemu napredujem, jutros sam imao erekciju sličnu kao i pre 5 dana ali me nije bolelo

Uffffff valjda će ubrzo proći, kad je neko od vas imao prvi odnos posle operacije, posle koliko dana?!?!
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 7:05 pm