SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Zaključana tema
Alex123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 3:07 am

Post od Alex123 »

ma meni doktor danas odradio previjanje. Imace je treci dan od operacije pa nemam pojma kad da skidam gazu,nista mi nije rekao! A gaza mi je zalepljena u predelu ex frenuluma pa me strah da cimam da ne raskrvarim!!!
boskicthebrain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 7:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od boskicthebrain »

Probaj da stavljas onu masnu gazu koja se ne lepi.
ne bi trebalo da skodi
brksi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 06, 2005 4:31 pm

Post od brksi »

@Alex

Kad skidas pokvasi gazu mlakom vodom ili kamilicom (ne zasecerenom i ohladjenom na sobnoj temperaturi) tako nista neces povediti.

Nikakve masne gaze ne dolaze u obzir - mora biti sterilna gaza.
Za razliku od tv-a covek radi i kada je pokvaren
boskicthebrain
Novi član
Novi član

Post od boskicthebrain »

Ljudi, mene konci svrbe da hocu da crknem... Ima li neki trik, forica da smirim ovo zlo?
ne bi trebalo da skodi
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

uspeo sam da se previjem :). Jedino sto mi je gornji deo glansa mnogo osetljiv dok je donji vec prilicno oguglao na dodir tkanine. Ince cetvrti je dan od operacije. A i erekcije vise nisu bolne! Samo neprijatne!
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

e malopre kad sam se previjao...inace da nije moj rekao bi da je gadan, primetih neko cudno meso tamo gde je bio frenulum...jel ima neko taj trip a da i tu mi je koza sve nesto zbrckana. Kad ce to da se ispegla?
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

e posto sam provalio da uopste do sada nisam imao krvarenja,skinuo sam gazu. Doduse usao sam u 5 dan od operacije. Hocu sto pre da naviknem ovaj glans a ljudi uze gace i smanjujete dosta neprijatnost. Doduse god mene nije strasno.
brzi*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 3:44 pm

Post od brzi* »

Kako si uspeo da prođeš bez krvarenja, i da se izboriš sa erekcijama? Kada koliko sam shvatio upravo erekcije utiču na krvarenje(ako nisam u pravu ispravime). Zato se i ja pomalo plašim i odlažem odlazak kod urologa :oops: da zakažem operaciju .
brz oporavak :D !!!!!
brksi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 06, 2005 4:31 pm

Post od brksi »

Odradi sto pre - preporodices se :D
Za razliku od tv-a covek radi i kada je pokvaren
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

Brzi erekcije su u pocetku bolne,sada su samo neprijatne (5 dan),al nit su mi pucali konci nit mi je krvarilo. Osetljivost je vise nego podnosljiva :). Ja sam to radio na studentskoj poliklinici u prote mateje,pritom su extra fini a i stacionar je u fulu. Veruj mi najveci problem je skupiti hrabrost i to uraditi! Otok mi je skoro spao a nema vise ni masnica. Samo mi je malo nezgodan deo oko ex frenuluma al se i to da izdrzati. Cak i ovako malo posle operacije nisu strasne rane,jedva ih i provalim :). Mene su neki toliko istripovali a ono nista tako tragicno i strasno :).
brzi*
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 23, 2009 3:44 pm

Post od brzi* »

Hvala vam ljudi na podršci znate i sami kako je dok ne odem na operaciju ipak imam malo treme. Kao što kažeš Alex123 ipak i nije tako strašno kao što su neki doživeli traume. Hvala još jednom što ste mi pomogli da se odlučim i zakažem operaciju.
Nadam se da se uskoro čujemo sa moim izveštajem nakon operacije!
boskicthebrain
Novi član
Novi član

Post od boskicthebrain »

Jos jedan savet od mene "iskusnog".

Cak iako mirujes, uzmi da radis nesto da zaposlis um. Ja sam sedeo kuci golisav i gledao u moju oteklu raketlu i sve se cudio kako sporo zarasta, a u stvari je stvarno brzo islo. Kad sam se malo zaposlio vreme mi je proletelo i stvari se skokovito i brzo menjaju. Neces ni osetiti kad su prestale tegobe!

12. dan od operacije, sutra idem na put od 1000km biciklom :) Eto, toliko...
ne bi trebalo da skodi
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

sve mi je ok, samo konci nikako da pocnu da odpadaju a osmi dan mi je od operacije.
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

e pitanje za nekog ko se operisao prilicno davno. Koliko je potrebno vremena da se ispegla koza tamo gde je secena? I uopste da li se to desava? Mislim na onu razliku u nivou.
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

kada prolazi ovo perutanje glansa? Ispao mi je jedan konac al trebala je gomila! Cime to mogu da potpomognem? A da i sta i kad da pocnem da mazem protiv oziljaka! Inace mi je 13dan od operacije!
Zaključana tema