SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Zaključana tema
boskicthebrain
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 21, 2009 7:05 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od boskicthebrain »

Pa naravno da boli kad anestezija pocinje da pusta! To kad je sveze iseceno mora da boli cak i sa tablom brufena. Provereno :) Al videces, svaki dan je sve bolje i lakse. Evo, danas je meni osmi dan i opusteno se ceo dan seckam gradom.

Da, prvih 5 dana sam pisao kao devojcica... Da ne bih prao prozore naravno.
ne bi trebalo da skodi
Alex123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 03, 2008 3:07 am

Post od Alex123 »

e sad je vec dosta bolje. Jedino sto je jadan poplaveo i otekao! E da i u bolnici ostajem do petka! E a osetljivost jel se smanjuje?
boskicthebrain
Novi član
Novi član

Post od boskicthebrain »

Da, smanjuje se osetljivost i to prilicno brzo. Mislim, zavisi koliko ga stitis. Ako ga zamotavas onda ce i dalje ostati zasticen i ususkan, pa ce ostati osetljiv, a ako bude trpio bar malo trenja i on ce se prilagoditi. Uskoro ce glans da ti se oljusti i osusi pa ces videti.

E, a meni se cedi limfa sasvim solidno... Kontam da je to normalno. Aj nek me neko alarmira ako ne valja.

Pio sam Chymoral 3x2 na dan i otok mi je skoro skroz spao. Ove tablete zaista rade. A antibiotici su me unistili totalno. Imunitet mi je u qrcu totalno...
ne bi trebalo da skodi
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

ma meni nisu prepisali chimoral al planiram da ga kupim samoinicijativno. E ljudi ko je student nek radi na studentskoj poliklinici. Mnogo su fini! Dododuse jos samo da vidim kako to izgleda estetski pa cu da nastavim sa pohvalom! :)
boskicthebrain
Novi član
Novi član

Post od boskicthebrain »

FRKA PANIKA!!!

Jutros sam na tuširanju otkrio da mi se jedan konac otkačio - ne otpao, već nekako nesretno visi, a rana mi se na tom mestu otvorila. Šta da radim? Mislio sam da je već svuda sasvim solidno zarasla i juče sam ceo dan proveo u gradu radeći. Danas sam se uspaničio i bojim se da izađem iz kuće da mi se ne sjebe nešto još više!

Upomoć neko ko zna!!!
ne bi trebalo da skodi
mikibgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 1:57 pm

Post od mikibgd »

za: Alex123
Kakva je procedura na studentskoj. Ako mozes da napises ukratko gde si uzeo uput sta je sve trebalo da se uradi pre operacije i da li se placa posto sam i ja student pa me interesuje...
HVALA...
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

Ma samo zapucas kod lekara opste praxe na studentskoj, kazes da ti je problem fimoza ona ti da uput za hirurga koji ti zakaze operaciju. Operacija nije tako strasna doduse nije bas prijatno par sati al brzo prodje a posle ostajes u stacionaru 2-3dana. Smestaj ti je extra a i fini su plus dobijas ako ti trebaju jaca sredstva protiv bolova nego sto bi izveo kod kuce... Nadam se da sam malo pomogao :)
boskicthebrain
Novi član
Novi član

Post od boskicthebrain »

Pretpostavljam da si u BG-u... Kazi mi koliko vremena ti je trebalo od odlaska na opstu praksu do operacionog stola? Pitam jer to tvoje zvuci ultra jednostavno, a ja sam se u NS izjebo ko konj dok sam dosao do operacije.
ne bi trebalo da skodi
mikibgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 25, 2009 1:57 pm

Post od mikibgd »

hvala na odgovoru a jel treba tamo neki karton da se ima ili mogu svi studenti bez problema....
vladaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Maj 29, 2009 3:08 am

Post od vladaa »

da li je normalno da mi nisu spali svi konci (da su ostala jos 3 - 4), iako mi je proslo vise od mesec dana od operacije?! :(
boskicthebrain
Novi član
Novi član

Post od boskicthebrain »

Ja mislim da nije. Meni je doktor rekao: "ako ti ne spadnu posle mesec dana dodji da ti ih mi skinemo."
ne bi trebalo da skodi
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

da iz bg-a sam. e ma proslo je od opste praxe do operacije mozda 15-ak dana. Ma laganica. Danas sam izasao iz stacionara koji je ponavljam totalno cool. Nemam bolove uopste a ni osetljivost nije tako velika. Jedino otok i masnice izgledaju grozomorno al i to ce da prodje. :)
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

e da i ne treba ti nikakav specijalan karton. Mogu svi studenti :)
Alex123
Novi član
Novi član

Post od Alex123 »

e ljudi koliko vremena je proslo pre nego sto su vam skinuli zavoje i ostavili ga na vetrometini? :)
boskicthebrain
Novi član
Novi član

Post od boskicthebrain »

Ja sam posle operacije odmah otisao kuci (na koncert :P) sa zavojem i posle dva dana sam imao kontrolu kad mi je doktor skinuo zavoj... Pio sam Chymoral redovno i za 8-9 dana mi je spao otok i nestale modrice.
Stacionar je bio kod kuce, i trudio sam se da dobro mirujem. Mislim da se isplatilo. Danas mi je 10. dan od operacije i cini mi se da je sve lepo zaraslo, nista se ne cedi, sve je suvo, samo svrbi nepodnosljivo...
ne bi trebalo da skodi
Zaključana tema