Trebalo mi je 10 sati da procitam sve od pocetka... Pohvaljujem temu i stvarno pomaze!
Trebalo mi je mnogo vremena da se odlucim na seks kakav takav pa samim tim i da skontam da imam PRAVI problem. Imao sam u pocetku tezi oblik fimoze, ali buduci da masturbiram od moje devete godine, razradio sam to koliko se moglo razraditi. Dalje nije islo. Moralo se fakat pod noz. Trebalo mi je prvo par godina da se odlucim da krenem, a posle su me docekale druge komplikacije.
U Novom Sadu su privatne klinike bezobrazno skupe, kontam da je svuda isto, ali iz principa nisam hteo da dam 2300din za glupi pregled da mi urolog kaze da mi treba obrezivanje, sto sam i sam znao. Krenuo sam u drzavnu ambulantu. Pocev od prvog odlaska kod lekara opste prakse za uput pa do operacionog stola mi je trebalo 6 (SEST) meseci vremena!!! Cujem da je u BG mnogo bolja situacija. Opet, kad sve uzmem u obzir, nije mi uopste hitno bilo da uradim, samo da napravim kako treba. Sad, posle operacije mogu reci da sam zadovoljan kako je sve proslo.
Operisan sam pre 5 dana. Isti dan posle operacije sam isao na koncert Slipknot-a u BG

Zadovoljio sam se stajanjem sa strane i laganim klimanjem glave, ali je sve bilo ok. Malo krvarenja, osim toga sve super. Znaci nije strasno, u slucaju nuzde se moze i isti dan na posao... Ako je miran naravno.
Ta prva dva dana sam nosio zavoj: gaza oko penisa sa trakama koje su mi drzale sve nekako pod pravim uglom i to je bilo prilicno udobno. Posle dva dana sam isao na kontrolu i doktor mi je skinuo zavoj i nije hteo nikakvu hemiju da mi stavlja na ranu, kaze da je najbolje da zarasta prirodnim putem ako vec nema komplikacija.
Nega je prilicno slicna kao kod svih ostalih koji su se ovde javljali: antibiotik (Panklav 626mg 3x1) iz mera predostroznosti i lek protiv podliva i otoka (Chymoral 3x2) oboje 7 dana barem. U slucaju bolova Brufen ili Rapten K, NIKAKO ASPIRIN NI ANDOL!!! Oni potpomazu krvarenje. Posle skidanja zavoja ispiranje ohladjenim cajem od kamilice posle mokrenja. Opet, ako ste u mogucnosti, najbolje je da sedite kod kuce golisavi, tj da se rana susi na vazduhu, a da se sto manje uparava u gacama i znoju.
Erekcija je opasna stvar u ovom slucaju i poceo sam jako da je se plasim. ujutru pred zoru skacem kao oparen kad osetim da zateze i plasim se da zaspem. Spustam ga hladnom vodom i oblogama na korenu penisa...
Meni je doktor rekao da oblacim sto sire gace da rana ima vazduha, i to me strasno iritiralo kad sam morao malo da hodam... Tek sam ovde procitao foru sa uskim gacama i to zaista radi. Znaci ako vec moras da hodas, uske gace i penis prema gore.
Ono sto mene sad najvise muci su konci... Dobio sam ove razgradive, tanke crne, kao sto je neko vec opisao. Kad je doktor video ranu, rekao mi je da kroz nekoliko dana mogu opusteno da se vratim treningu. Ja sa ovim koncima nema sanse da trcim... Video sam da je neko napisao da ako se maze ona mast za skidanje oziljaka da ce konac smeksati i brze otpasti.
Moje pitanje je,
da li neko zna kako da se zaista ubrza razgradjivanje ovog konca? Ne bih bas da ga skidam samoinicijativno, nije se zajebavati sa ovim...