SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 1:35 pm
Pozdrav, videh da se ovde nasiroko raspravlja o fimozi, pa reko da i ja iznesem svoje iskustvo... Dakle, operisao sam se 17. III, cirka pre nedelju i dva dana, na KBC Bezanijska Kosa. Prilikom pregleda je utvrdjeno da imam fimozu, sto je znacilo da sam kozicu u opustenom stanju mogao bez problema da navucem, ali u erekciji sam mogao da je navucem na pola ili skoro celu, ali uz velike bolove. Doktor je predlozio obrezivanje, te ja pristadoh,.Sta je tu je, mislih se. U bolnici sam proveo tri dana (prvi bez potrebe, drugi zbog operacije, a treci cisto ako bude nekih problema) i ovom prilikom moram pohvaliti svo osoblje i doktore na ukazanoj paznji i pokazanoj profesionalnosti. Za operaciju su mi trazili sve sto bi trazili i onome koji je vadio bubreg ili prostatu (???), sto mi bilo cudno, pogotovu sto sam znao da se ovaj zahvat radi u lokalnoj anesteziji. No, ponos je u pitanju, te i to odradih... Sama operacija je protekla super... Malo me je bolelo ono bockanje u korenu penisa, a boga mi su me posteno izbockali. Barem 6-7 puta... Posle toga, samo sam malo osetio secenje kozice, a potom vise nista... Sve je trajalo nekih dvadesetak minuta. Po doktoru sam video da rutinski radi te me je i to opustilo... E sada, posle operacije. Vec nedelju dana pijem Palitrex (2x2 po 500mg), ispiram se hipermanganom oko tri puta dnevno, a i koristim stari narodni lek za rane, kantarionovo ulje. Glans se tu i tamo privikao na ogoljenje, ali najveci problem imam sa ranom i koncima. Najcesce me ne boli, ali su erekcije problem jer tada bas ume da pece i da boli. Nista nepodnosljivo, ali smara jer uvek imam trip da taman kada kozica zaraste ona nanovo pukne zbog erekcije. Sam penis izgleda prilicno smesno. Strah me da ce ostati takav. Dosta se kozice naboralo oko savova, a na nekim mestima mi je vise crveno nego na drugim. Nadam se da je to samo otok koji nije prosao. Za nedelju dana idem na skidanje konaca, ali na nekim mestima je vec sam poceo da spada... No, zanima me da li je normalno da na nekim mestima bude crvenije i ostiljivije, nego na drugim i da li je, naravno, normalno da bude ovako naduven?
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
Bio sam prvo kod jednog privatnog urologa,ali deluje mi sumnjivo. On mi je povukao kozu na gore i rekao je da ima tu viska koze.milanpr napisao:Inspektore nije mi jasno sta ti konkretno smeta da navuces kondom? Ako ga vec prevuces preko glavica i prodje do pola, sta mu smeta nadalje? Debljina???
Bio sam pre tri dana kod ovog urologa sto me je operisao i rekao je da je sve u redu,da je za udzbenik. Da je video gore slucajeve i da je meni sasvim ok.
U erekciji prvo povucem kozu ispod glavica. Fora je sto se ta koza nakupi ispod glavica kao neki prsten. Izvadim kondom i krenem da prevlacim preko glavica i kada hocu da prevlacim kondom skroz dole kozica mu ne da tj dodje do pola i kao da se kondom zaglavi.
za Inspektora
Sad te razumem. Je l' ti je ta kozica koja se nabora uska, je l' te steze?? Mada video bi taj urolog da nesto ne valja majku mu, pa doktor je za toliko! Ne znam sta da ti kazem, a da pokusas da prstima razvuces kondom kad dodje do tog dela i onda da prevuces? Drugi savet nemam
, to mi jedino deluje koliko toliko logicno.
Sad te razumem. Je l' ti je ta kozica koja se nabora uska, je l' te steze?? Mada video bi taj urolog da nesto ne valja majku mu, pa doktor je za toliko! Ne znam sta da ti kazem, a da pokusas da prstima razvuces kondom kad dodje do tog dela i onda da prevuces? Drugi savet nemam

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
Ja sam tacno posle 30 dana otisao u teretanu i krenuo sa normalnim treninzima.milanpr napisao:Interesuje me je l' ne moze nista da skodi da se ja vratim treniranju u teretani, proslo mi je skoro pa cetiri nedelje od operacije?! Znam da se ne bi trebalo naprezati i tako to.....pa zato i pitam..
Sada je tacno 40 dana od operacije. Sve je idealno. Uske bokserice resavaju svo trenje. Sex je vrhunski ali ona prica o produzavanju odnoa kod mene ne pali, isto je kao i pre, ali zato velicina

Moj zivot se vratio u normalu. Cak i kod frenuluma je sve ok, kao da nikada nisam ni bio operisan.
Milane kada vec stavis kondom do pola, onda ga samo srolaj. Nije mi jasno kada imas odnos kako ga uguras a da se kondom ne srola do dole, postoji opasnost ako ga ne navuces do korena da on ostane u njoj.
Ako budete imali problema sa debljinom nakon operacije, koristite kondom comfor, i bice vrhunski. NArode srecno svima. Zelim onima koji su operisani br oporavak a onima koji se premisljaju da brzo prelome, odrade to i spremo docekaju leto
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 02, 2009 3:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
E pa ljudi i ja da vam se javim, danas sam konacno odradio totalnu cirkumizaciju u privatnoj klinici u NS, bio sam u drzavnoj, ali su bili uzasni, verujte mi da je u privatnoj neuporedivo bolje, a i osoblje kao i doktor su fantasticni!
Moj organizam je takav da mi ni dve razlicite anestezije nisu mnogo pomogle, skoro sve sam osetio, i inekcije i secenje i usivanje, doktor kaze da to dosad nije doziveo, ali Boze moj, nista neizdrzljivo, malo stisnes zube i gotovo!
Meni su stavili 40 savova, rekao je doca da je to poput plasticne hirurgije, i da ce tako mnogo lepse da zaraste! Sad malo pecka, ali trebalo bi sutra do kontrole da prodje!
Zahvaljujem se svima sa foruma na ohrabrenju, 2 meseca sam se bezveze cimao umesto da sam odmah otsao kod doktora!
Ako neko ima nesto da pita, ne ustrucavajte se!
Moj organizam je takav da mi ni dve razlicite anestezije nisu mnogo pomogle, skoro sve sam osetio, i inekcije i secenje i usivanje, doktor kaze da to dosad nije doziveo, ali Boze moj, nista neizdrzljivo, malo stisnes zube i gotovo!
Meni su stavili 40 savova, rekao je doca da je to poput plasticne hirurgije, i da ce tako mnogo lepse da zaraste! Sad malo pecka, ali trebalo bi sutra do kontrole da prodje!
Zahvaljujem se svima sa foruma na ohrabrenju, 2 meseca sam se bezveze cimao umesto da sam odmah otsao kod doktora!
Ako neko ima nesto da pita, ne ustrucavajte se!
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 3:56 pm
da li mogu da imam normalan sex ako imam blazi oblik fimoze
u upustenom stanju,kao i u poluerekciji mogu da prevuchem kozicu preko penisa,dok u erekciji ne mogu(mogu samo do pola)
nemam nikakve upale niti probleme oko higijene
da li mogu da imam normalan sex ako iamm ovaj problem?
Hvala?
nemam nikakve upale niti probleme oko higijene
da li mogu da imam normalan sex ako iamm ovaj problem?
Hvala?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 26, 2009 1:35 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 17, 2008 10:48 pm
pozdrav!
dali je moguce da se penis smanjio posle obrezivanja? naprimer u erekciji mi izgleda manji nego pre operacije! ili nemoze da postigne punu erekciju zbog rane koja jos zarasta i konaca! inace otoka vise nema i vise mi je otisao u debljinu nego u duzinu...
sad mene interesuje dali ce da se vrati posle zarastanja u normalnu velicinu kao pre?
operisan sam pre 3 nedelje FULL obrezan pod lokalnom anestezijom
dali je moguce da se penis smanjio posle obrezivanja? naprimer u erekciji mi izgleda manji nego pre operacije! ili nemoze da postigne punu erekciju zbog rane koja jos zarasta i konaca! inace otoka vise nema i vise mi je otisao u debljinu nego u duzinu...
sad mene interesuje dali ce da se vrati posle zarastanja u normalnu velicinu kao pre?
operisan sam pre 3 nedelje FULL obrezan pod lokalnom anestezijom
problemi
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
Verovatno je erekcija slabija zbog bola od rane koja je postojala.
Sto se duzine tice,naprotiv,kad zaraste rana videces da je cak i duzi !!!! i to je uobicajeno.
kad sve lepo zaraste,bice sve ok,kao i pre.
Sto se duzine tice,naprotiv,kad zaraste rana videces da je cak i duzi !!!! i to je uobicajeno.
kad sve lepo zaraste,bice sve ok,kao i pre.
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Mar 03, 2009 3:56 pm