Ja sam se kupao tek po opadanju 10 od 12 konaca. ZNaci oko 15 dana I bilo je ekstra, nista me nije peckalo. E sad malo je nezgodno sto glavic treba da se navikne na temperaturu jer nikada nije bio tako izlozen toploj vodi.milanpr napisao:Jos jedno pitanje, posle koliko ste se vi ljudi kupali, posle koliko je preporucljivo? Meni doktor rece da mogu cim skinem gazu ali nema sanse da se ovo kvasi, malo sam nakvasio i tako me zapeckalo...
SUZENA UDNA NAVLAKA (fimoza)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
E danas sam se i okupao, malo se smanjila osetljivost glavica, ustvari mene ni ne zeza toliko glavic koliko onaj prsten ispod njega gde je siveno. On mi bas smeta a i bas ruzno izgleda. Zbog toga me blam da se skinem pred curom, ona zapela da vidi kakav je sad ali meni je odvratno da joj pokazem jos uvek. Kad otprilike pocinje sve to da se ravnja, da nema ovih nabora, narocito ispod frenuluma????
ravnanje
Meni se to ispod frenuluma izravnalo tek nakon 4 meseca! Nekom sam na pp to odgovorio, ne mogu da se setim, uglavnom ta da je nazovem grudva ispod frenuluma se poslednja izravnala... Doduse u opustenom stanju kad zavrnem kozicu (posto sam ja minimalno obrezan) izgleda naduveno i ruzno, jedino se sve opegla kad je dignut...
Pozdrav svima. I ja muku mucim sa fimozom. Ne znam ni sam sto to ranije nisam resio. Resio sam da odradim to na VMA i bio na pregledu kod urologa i zakazao operaciju. E sad sve je to nekako ispalo na brzinu i sto sam ja zurio i bilo mi je bitno samo da zakazem. Dr mi je napisao sta da spremim pre operacije, snimak pluca, misljenje kardiologa i to. To je za totalnu anesteziju. A moze li neko da mi kaze da li sve to treba i za lokalnu. Ako ne treba da se ne cimam bezveze. Da li je neko jos radio na VMA?
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Mar 20, 2009 8:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pozdrav svima!!!
Evo da i ja iznesem svoje utiske nakon izvrsene hirurske intervencije,tj obrezivanja!!!! Moj problem je bio u tome sto sam kozicu mogao da prevucem samo kada je penis u opustenom stanju, a kada je u stanju erekcije bas nikako nisam mogao, eventualno do pola glavica, ali tesko!!! Skupio sam hrabrosti, otisao kod urologa, i naravno dr mi je rekao da nema drugog leka osim obrezivanja!!! Sama operacija je radjena pod lokalnom anestezijom, i trajala je oko 30-35 minuta!!! Dok su mi davali anesteziju to me je malo bolelo, ali je podnosljevo! Mada ni tu nema pravila, decko koga su isto obrezivali posle mene kaze da ga je bas jako bolela anestezija, ali posle bas nista nije osetio!!! Posle anestezije ni ja nisam nista osetio, jedino pred sam kraj kad su stavljali konce tad me malo bolelo, valjda je anestezija prestajala da deluje!! Posle operacije sam odmah isao kuci, penis je bio u zavoju! Drugi dan od operacije, tj juce, bio sam na kontroli, skinuli su mi zavoj, nije me nista bolelo! Rekli su mi da ispiram kamilicom, i da sam menjam zavoj, ustvari da sam menjam tu gazu posle ispiranja!!! Jedino sto me najvise muci jeste osetljivost glavica, ali je bas jako osetljiv!!! Kaze doca da tu nema pomoci, to ce vremeno da prodje, konci ce sami da ispadnu, i to je to!! Uglavnom, najbolje bi bilo sto pre ici kod lekara, nema nikakve sramote, sto se vise ceka teze covek podnese!!!
Evo da i ja iznesem svoje utiske nakon izvrsene hirurske intervencije,tj obrezivanja!!!! Moj problem je bio u tome sto sam kozicu mogao da prevucem samo kada je penis u opustenom stanju, a kada je u stanju erekcije bas nikako nisam mogao, eventualno do pola glavica, ali tesko!!! Skupio sam hrabrosti, otisao kod urologa, i naravno dr mi je rekao da nema drugog leka osim obrezivanja!!! Sama operacija je radjena pod lokalnom anestezijom, i trajala je oko 30-35 minuta!!! Dok su mi davali anesteziju to me je malo bolelo, ali je podnosljevo! Mada ni tu nema pravila, decko koga su isto obrezivali posle mene kaze da ga je bas jako bolela anestezija, ali posle bas nista nije osetio!!! Posle anestezije ni ja nisam nista osetio, jedino pred sam kraj kad su stavljali konce tad me malo bolelo, valjda je anestezija prestajala da deluje!! Posle operacije sam odmah isao kuci, penis je bio u zavoju! Drugi dan od operacije, tj juce, bio sam na kontroli, skinuli su mi zavoj, nije me nista bolelo! Rekli su mi da ispiram kamilicom, i da sam menjam zavoj, ustvari da sam menjam tu gazu posle ispiranja!!! Jedino sto me najvise muci jeste osetljivost glavica, ali je bas jako osetljiv!!! Kaze doca da tu nema pomoci, to ce vremeno da prodje, konci ce sami da ispadnu, i to je to!! Uglavnom, najbolje bi bilo sto pre ici kod lekara, nema nikakve sramote, sto se vise ceka teze covek podnese!!!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 20, 2007 12:44 pm
Evo odvojio sam malo vremena za jos jedan “izvestaj” 20 dana nakon operacije za sve one koje ovo tek ceka. Sve je zaraslo, poneki deo koncica koji je ostao otpada, mazem se Contractubexom. Drkanje ide najnormalnije. Oziljak je veliki i grozan ali to valjda tako i treba da bude za sad, nije proslo ni mesec dana. Doktor kaze da ce sve to da se izravnja a kaze da ako mi se ne bude svidelo kako izgleda moze da se uradi jos jedan zahvat (na sta sam se ja blago receno zabezeknuo, imao je jednu sansu da ga sredi, drugu nece dobiti). U svakom slucaju sacekacu bar pola godine da vidim kako ce da izgleda pa cu onda odluciti. Bitno da on funkcionise k’o raketa . Deblji je, duzi nego ranije i ja sam zadovoljniji nego ranije. Mnogo bolje nego sa fimozom.