Ti decko imas problem u glavi a ne u polnom organu. Prvo poseti neurologa, pa onda urologa.purplehead napisao:E baš me zanima nešto, nisam sportista ja sam kulturiška lik. Ništa teretane i fudbal samo bioskpi i pozorišta. Dakle po Vašem internet savetu, umotam organ i obučem sliperice, šta da radim kada dodje do fziološke erekcije a nadjem se recimo u na operskoj predstavi? A kada prestanem da osećam šta da radim sa ribom? A imam još pitanja a vidim da se kao žensko baš razumete.
Ne znam zbog cega si toliko protiv cirkumcizije? Ocigledno je da taj problem imas, ali iz nekog odredjenog razloga (mislim da se strah u pitanju) ne smes to da uradis, pa zivis u zabludi kako ce ti proci (ili ti je vec proslo kako kazes) mazanjem neke masti.

Jbg, ima nas raznih, neko se onesvesti kad vadi krv, sta da se radi...
Ali necu vise da se bavim tobom, nadam se da ce te uskoro ukloniti s foruma jer spamujes i trolujes i lecis svoje frustracije i kompleske ovde, a ova tema nije predodredjena za to.
Evo da bacim moje vidjanje stvari vezane za temu, za clanove koji ce se odluciti za cirkumciziju u skorije vreme:
Proslo je 12 dana od zahvata. Po postovima clanova sam mislio da ce biti mnogo gore, ali nista od toga.
Uopste ne znam sto su neki dizali frku oko ove lagane intervencije kad nema potrebe jer je sama intervencija smesna.
Jedino sam imao trip pre same operacije jer nisam znao sta me ocekuje, a po postovima odavde i nisam bio bas optimista.
Ne mogu da kazem da ne boli nista i da post-operativni period nije jednostavan, ali je mnogo laksi nego sto sam ocekivao.
Mozda je zbog toga sto sam za mojih 18god lomio i ruke i noge, sekli su me i usivali, imao sam razne povrede jbg, pa mi ovo uopste nije tesko palo.

Nisam imao tezi oblik fimoze, mogao sam da prevucem kozicu, ali presudne stvari zbog kojih sam se odlucio za cirkumciziju su: higijena, smanjena mogucnost od polno prenosivih bolesti, i estetski izgled.

Jednostavno uradite to i mirni ste. Nema razmisljanja o tome da li moze da se svar pogorsa i 100 drugih problema.

I estetika je jako bitna, mnogi ljudi se podvrgnu cirkumciziji samo zbog estetskog izgleda, iako nemaju problema sa fimozom, tako da ne vidim nikakav razlog zasto se to nebi uradilo kad problem vec postoji.
Javicu se za 2-3 nedelje, kad potpuno zaraste, pa da ostavim utiske o onom najvaznijem, a to je sex pre cirkumcizije i sex posle.

pozdrav.