Tvoj primer sa programiranjem je isti kao kad bih ti ja rekao da se na privatnom uci programiranje a ne znas ni sta je tastatura, ni monitor, ni procesor...ali bitno je da ti pravis neke "programe".
Vidim mnogo si se dao u raspravu da istaknes vaznost tvog "fakultea" koji by the way niko ne priznaje. Ocogledno imas potrenu za dokazivanjem jer si i sam svestan da si izabrao LAKSI , a ne bolji put do diplome! To je po principu SVAKO SE CESE GDE GA SVRBI. Pretpostavljam da je tvoje znanje iz stomatologije previse skromno i da nemas uvid koliko se uci na drzavnom faxu i kako je uzasno tesko doci do diplome jer ti ucis kurs stomatologije u Pancevu. Drzavni i Pancevo se ne mogu porediti jer dok neki studenti uce dan i noc, odricu se, ulazu sebe, vi iz Panceva kulirate sa 5 dana ucenje pre ispita, a da ne kazemo da prolaznost 99%.
Nema tu mnogo filozofije, PANCEVACKI FAKULTET NEMA AKREDITACIJU , tako su odlucili mnogo kompetentniji ljudi i od mene i od tebe druze. Verovatno postoji dobar razlog zasto je nema...a ne zato sto je tako dobar!

Razumem da svako hvali svoje, pa tako i ti tvoj "fakultet" ,ali budimo realni, ti si jos student i pojma nemas o stomatologiji. Pogotovo zato sto si iz Panceva tesko ces i nauciti nesto na stazu jer te nece niko primiti. Verujem da znas da izbusis kavitet 1. klase ili uzmes otisak,ali to je kraj. Cim bi ti se pojavio neki pacijent sa nekim problemom koji nisi stigao da cujes u okviru tvog "skolovanja" ti neces znati sta da radis! Sve sto ces poneti iz Panceva je mehanicki rad, a cim naidjes na problem slaces specijalisti. To je iz razloga jer nisi ucio i proucavao stomatologiju dovoljno kako se to radi na pravom fakultetu.