Pozdrav svima.
Imam progeniju i zelim da je operisem.
Zanima me da li se nekome od operisanih desilo da trajno izgubi osecaj u donjoj usni i bradi?
Takodje me zanima i koliko su intenzivni bolovi, koliko je otezano disanje i sta se desava usled potrebe za kijanjem, kasljanjem, zevanjem i povracanjem?
Nadam se da ce mi neko odgovoriti. Hvala unapred.
donja vilica duza od gornje :(
Re: donja vilica duza od gornje :(
Zdravo. Da li neko moze da mi kaze koliko brzo se ide na operaciju od momenta zakazivanja, tj. da li mogu da mi zakazu za 2 nedelje ili se obicno ceka npr. 3 meseca..? Ja sam na samom kraju pripreme za operaciju i treba uskoro da je zakazem na maksilofacijalnoj hirurgiji, pa me zanima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Dec 11, 2012 12:05 pm
Pozdrav svima! Ja imam 19 godina i takodjer imam problem sa izbacenom vilicom. Medjutim nisam znala da postoji mogucnost da to operiram ,naime moja stomatologinja mi nikada nije spominjala tu mogucnost! Bila bih vam veoma zahvalana kada bi ste mi malo pojasnili o kakvom je zahvatu rijec!
Da li neko mozda zna nesto vise o TET-A-TET zagrizu? moja zubarka mi ne preporucuje operaciju iako je vidno da imam deformitet donje vilice (pogotovo kad se nasmejem). Jel ima neko isti problem kao ja? pomazite ljudi, svaka informacija je dobrodosla