Мој генерални савет је да се храниш онако како су се хранили твоји преци. После тога иде савет да се храниш претежно на начин на који си одрасла јер ти организам најлакше вари такву храну. То наравно важи у случају да си јела здраву храну.
Што се тиче детаља могу да ти препоручим оно што ја једем. Као што горе написах: никакве жваке, сокове, кексове, колаче, мајонезе, кечапе, пице, виршле, паштете, погачице, смрдљиво месо, сладоледе, маргарини, намази, зејтин...
Овако се храним:
Хлеб - домаћи, од брашна, соли, воде и мало квасца, добро испечен
Домаћи кефир, додуше од куповног дуготрајног млека.
Пролом вода у великим количинама.
Воће и поврће држати у хладној води са содом бикарбоном и/или зеолитом пола сата и потом добро опрати.
Месо - наћи поуздане произвођаче
Колаче - само домаће, без прашка за пециво и соде бикарбоне.
Сокови - само поуздано домаћи
Киселе салате - само кисели купус.
Свињска маст обавезно
Ваљда је то све. Мораћу на мом сајту да отворим нову тему о исхрани јер овакво писање постаје заморно.
И наравно обавезно одговарајући и квалитетни суплементи (витамини, минерали, итд.).