Ana IRKA je napisao:
Marckoni
pa samo debil ne bi ukapirao iz tvojih postova da ti prodajes ulje, MA NEEEE NE PRODAJEM JA NISTA, SAMO DELIM SAVETE JER IMAM ONKOLOSKOG PACIJENTA U SIROJ PORODICI. ALO??????
Uff, najzad dobih malo vremena da konkretnim cinjenicama ukazem ko je debil guskooo osamucena.
Samo debil moze zakljuciti da je necija supruga sira familija, pa jos zena sa kojom zivim bas dugoooo i koja mi rodila troje davno punoletne dece.
Pod uslovom da se ti i tvoja druzina ne bavite prodajom ulja, kako jelte tvrdis, zasto bi ti smetalo ako to neko drugi radi... makar to bio i ja?
Da li si uopste svesna koliko si providna, ili si non-stop toliko "uradjna" (uduvana) da umisljas kako smo svi budale a samo ti pametna...a IQ ti egal br cipela.
Da bi sve bilo kristalno jasno, krecemo iz pocetka.
Ana IRKA je napisao:
Odakle ti podatak da nasa organizacija prodaje ulje?
Od mnogih koji su isto kupovali od Vas kao Deja211, od nekih koji su snadbevali i Vas i vase uvazene goste kako bi se uradili na tim skupovima...od onih koji su vas i upoznali sa nekima koje spominjes... a kada je ta vasa "saradnja" pukla pre dve-tri god. i kada su meni svasta nesto nudili kako bi oformili ekipu daleko potkovaniju od Vas, odgovorio sam: nit me zanima trziste ulja niti sebe u tome vidim, vec samo vodim racuna o zdravlju supruge za sta mi nisu potrebni tamo neki copori.
Ana IRKA je napisao:
Mi smo udruzenje obolelih od raznih bolesti kod kojih kanabis moze da pomogne ili izleci.
Bilo bi pozeljno da objasnis kako nastaju ta "udruzenja", ko ih i sa kojim ciljem formira? Jel mislis da se svi zakopcavamo na ledja, "pametnice"?
Ana IRKA je napisao:
Naravno da tebi kao nekom ko zaradjuje novac prodajuci ulje bolesnima nikako ne ide u prilog prica o legalizaciji jer ces onda ostati bez tog bednog profita.
Meni i svakom ko ima onkoloskog pacijenta u kuci odgovara legalizacija u med. svrhe, ali za legalizaciju u cilju narko uzivanja nisam zainteresovan.
Ana IRKA je napisao:
Slucajno, Borisa kojeg nazivas prevarantom poznajem...Prodavao je razne lekovite stvari da bi mogao cerki da kupi lekove[/b].
Neko ko ima vise nekretnina u gradu u vrednosto oko milon eura mislim da nije prinudjen da prodaje maglu obolelima kako bi nekog svog lecio...ili mislis da je taj podatak nepoznat?
Ana IRKA je napisao:
Ponelo je tih prvih par stotina koje si zaradio od ulja i kreces da se punis znanjem preko interneta, napusavas ljude, ponizavas,
Naduvam samo prodavce magle u koje i ti spadas, tj one koji se igraju tudjim zivotima ne bi li im snadbevac po "preporuci" udelio gram/dva da se "urade" i umisljaju kako su prepametni.
Ana IRKA je napisao:
Vidi decko dragi, ne znam da li ti je neko bolestan ili nije, u mom slucaju ja sam bolesna i veoma relevantna da pricam o lekovitosti kanabisa.
Nisam siguran da li si onkoloski pacijent, ali iz procitanog naslucujem da ti je odvikavanje u Drajzerovoj gotovo neizbezna opcija...u vrlo bliskoj buducnosti.
Ana IRKA je napisao:
I obavezno, zaobidji i ne pominji one koji ti nista lose nisu uradili, ne kopaj drugima jamu, bice novaca svakom koliko je dovoljno.
Ope' si pobrkala loncice poredeci me sa vama. Novac me ne zanima vec najjaca metoda lekovitosti koja postoji zbog supruge, sto tvoj supljikavi mozak nikada nece moci da shvati i prihvati...
Ana IRKA je napisao:
I naravno budi srecan dok si nivo BORANIJA, jer kada pocnes da talasas previse...
Rekoh li da se pogresnoj osobi pogresnim tonom obracas, + ponavljas pretnje za koje rekoh svoje? Ako si umislila kako si zasticena iza proverenih preporuka, ne teraj me da te i u tome razuveravam...ne zanima me kome sta nudite i kako, samo mene zaobidjite u sto sirem luku...JASNO?