Lu napisao:Jao jecka i ja se patim sa tim PODKOZNIM nikako da nestanu ...one me najvise nerviraju jer sporo prolaze , a tek ako se upale-haos- ,borave mesec dana na licu !
izgleda da cu morati neku kracu turu dovicina da popijem ,jedno ned. dana al' moram da zovem lekarku da vidim sa njom.Jer vec sam ja pila taj dovicin , al' ne u nekim NENORMALNIM trajanjima,dva puta u razmaku od mesec dana u trajanju od nedelju dana.I tad su se one povukle....al evo vec mesec i po dana na bradi ne prolaze , samo se primire-i eto ih opet !
Sta da ti kazem , razumem te al' NE UMEM DA POMOGNEM !!!!!!!!
Lu, evo malo sam istrazivao (guglao) i doshao do po tebe ohrabrujucih saznanja, Airol sadrzi Retin-A (tretinoin), kao jedan od oblika retinoida. Avene Diacneal ne sadrzi tretinoin, vec retinaldehyde, koga zovu
retinal, takodje je derivat vitamina A konkretno retinola.
Retinoidi se dele na:
1. retinol (gde spada retinaldehid koji sadrzi Diacneal)
2. retin-A ili tretinoin (Airol)
3. Isotretinoin (Roakutan)
4. alitretinoin
To je I generacija retinoida, ima jos dve generacije

ali to je nebitno za nashu pricu. Dakle, Diacneal ne sadrzi tretinoin koji nije prijao ni meni, a ni tebi, vec retinol, tako da nemash razloga da se ustrucavash da probash, a sumnjam da cesh se pokajati.
@ostali
Diacneal je daleko bolji od Normaderma, iako je meni i Normaderm mnogo pomogao, ali tako stoje stvari. Zato predjite na Avene Diacneal.