Много ми је драго да савет помаже. Када ме неки ликови са форума стално нападају, прија да знам да своје време ипак не трошим улудо.
Хе, хе, тромб. Имао би "мало" више проблема да ти се нешто зачепило.
Свакако је корисно да провериш крвну слику, али да ураде и масноће и протромбинско време (ваљда се тако зове) и јетру и штитну жлезду. Могу да ти ураде и оне анализе за срце, ваљда се зваше ЦРП.
Полако са петим спратом. Немој да се играш са тиме ако ниси у кондицији. Осим тога ту је веома важно правилно дисање. Правилним дисањем можеш да се попнеш на много већу висину уз много мањи пулс.
Пошто стално седиш мораш стално и на масажу. Обрати пажњу на рамени појас и мишиће који ти иду уз кичму. Остало не мора ни да ти масира.
Да ли радиш ону вежбу за рамени појас коју сам описао на мом сајту под Рамена-рачунари?
Да ли си из Београда?
Povišen pritisak 20-godišnjaka
Re: Povišen pritisak 20-godišnjaka
Pa u labaratoriji tražim kompletnu krvnu sliku i hormone stitne jel tako. Ovo za masnoće protrombinsko vreme i jetru jel to nesto dodatno da moram da naglasavam ili i to potpada pod krvnu sliku. I taj crp test neznam sta je, mislim jel i to treba da naglasim ili se to isto radi kroz krvnu sliku. Samo da ti kazem da da sam avgusta 2012 radio i ekg i ultrazvuk srca i bilo je sve u redu. I analize su mi bile ok. Mislim holesterol trigliceridi itd. Nemoj sad da me plasis za to protrombinsko vreme, a kazes da nije tromb, sta je sad to. I plus jetra. Ma ja sam nesto gledao po netu i ufiksao da je garant neki problem sa stitnom. Kako idu sad sve te analize. Jel to jednom dam krv i to je to? Vežbe radim kad stignem, trudim se da kad kod mogu sto manje sedim, a odem i na plivanje kad stignem. Inace sam iz Valjeva. Pozzaa_aca napisao:Много ми је драго да савет помаже. Када ме неки ликови са форума стално нападају, прија да знам да своје време ипак не трошим улудо.
Хе, хе, тромб. Имао би "мало" више проблема да ти се нешто зачепило.
Свакако је корисно да провериш крвну слику, али да ураде и масноће и протромбинско време (ваљда се тако зове) и јетру и штитну жлезду. Могу да ти ураде и оне анализе за срце, ваљда се зваше ЦРП.
Полако са петим спратом. Немој да се играш са тиме ако ниси у кондицији. Осим тога ту је веома важно правилно дисање. Правилним дисањем можеш да се попнеш на много већу висину уз много мањи пулс.
Пошто стално седиш мораш стално и на масажу. Обрати пажњу на рамени појас и мишиће који ти иду уз кичму. Остало не мора ни да ти масира.
Да ли радиш ону вежбу за рамени појас коју сам описао на мом сајту под Рамена-рачунари?
Да ли си из Београда?
Re: Povišen pritisak 20-godišnjaka
Не плашим те, него ако те већ боду нека ти онда све ураде. Када ти је твој масер убацио тромб у мисли, онда уради све анализе.
Све мора да се нагласи зато што ништа не спада у основну крвну слику.
Ако вежбе радиш и пливаш кад стигнеш, онда ти је и здравље такво: кад стигне.
Све мора да се нагласи зато што ништа не спада у основну крвну слику.
Ако вежбе радиш и пливаш кад стигнеш, онда ти је и здравље такво: кад стигне.