E ovako Marko,ja nisam doktor niti studiram medicinu,ali sam imala identicne simptome kao i ti,uradila sam sve moguce preglede,sve isto tako i sve bilo u redu,na kraju me je doktorka poslala kod neuropsihijatra,kod kog do dana danasnjeg nisam otisla,a sve to mi se dogadja povremeno vec 9meseci,ne pijem nikakve lekove,u pocetku mi je isto dala propanolol i posle mi zabranila da pijem bilo sta jer nema potrebe jer je sve to na psihickoj bazi,dakle ti samom sebi povecas pritisak samom pomisli na lupanje ili bilo sta,prvi put ti se to desilo jer si se uplasio(mozda i podsvesno) sto te probada u grudima,a u grudima moze da te probada iz 500 razloga a u tvom slucaju je verovatno neki medjurebarni misic ili tako nesto potpuno bezopasno jer su ti nalazi srca u redu,da te utesim i meni se pritisak u tom trenutku podigne na 145 gornji,donji bude ok,i onda mi se u roku od 5min vrati na 120/80,dok traje trip ne mogu normalno da udahnem,preznajam se,pocnem da tripujem da mi se vrti i razne gluposti ali to je sve trip u glavi,to ti niko kao samom sebi ne moze pomoci,nisam znala da tako nesto moze coveku da se desi,ali kad mise desilo kroz pricu sa dr ljudima sam shvatila da mnogi to prodju bas u ovom periodu oko 20 godine,i da ,preporucila bih ti odlazak kod psihologa jer ce ti on sve to lepo objasniti ili cak i psihijatar,ali ce ti mozda i preporuciti neki lek za smirenje na sta ces se verovatno bas navuci,tako da pokusaj sebi da utuvis u glavu da ti nije nista i da samo tripujes i ne obracaj paznju na svaki bol i osecaj u organizmu,NIJE TI NISTA!:) i kad te uhvati taj nazovi napad panike popij onako naglo 3 gutljaja vode i uvek nsi nesto slatko i vodu sa sobom,meni je to dosta pomoglo,a doktorka mi je rekla za to

) i nemoj misliti da si poludeo od svega,nisi jedini,mnogi to prodju,samo se opusti nista ti ne moze biti ,nadam se da ce ti ovo pomoci,ako vec do sad nisi prestao da tripujes ,pozzz