cure pomozite - pocela sam iscitavati ovu temu da nadjem kontakte ordinacija u Beogradu koje se bave izradama tih testova. Naime, kod nas u hrvatskoj postoje samo 2 ordinacije koje su kvalitetne ali kostaju izmedju 300 i 500 eura. Te pare stvarno nemam za to. Opcija je otici u Trst za 150 eura, ali opet, kako sam cesto poslom u Beogradu, radje platim tu nego talijanima.
Vidjela sam postove ali iz 2007 godine sa pocetka ove teme, koje navode ordinacije u Novom Beogradu, koje kostaju od 2000din - 4500din.
Vjerujem da ste sigurno na ovih cca 150 stranica prosli sve ordinacije i brojeve telefona, ali ja to sada nemogu naci.
Da li mi mozete dati koji kontakt sad koji radi te testove i kolika je trenutacna cijena.
Takodjer, vidim da je vecina vas radila test radi viska kilograma - to i meni treba - naime, zadnjih godinu dana sam dobila 10kg, a na viska 15 koje sam imala to je opasna granica za zdravlje. Prijateljica mi je ful mrsava (52 kg, 173 visine), i ima gastritis te i ona misli da bi joj ovakav test pomogao - posto svako malo povraca kiselinu i sve ju boli kad nesto pojede, a ako jede samo dvopek i caj i povrce izgubi 3 kile u 2 tjedna i ode opasno na broj 49kg. Da li je nekoj od vas ovaj test odnosno pravilna prehrana nakon njega pomogao u debljanju/dobivanju zdrave kilaze?
pls savjet - idem za 2 tjedna u BG poslom, i ako do tad dogovorim test, trpam i nju u auto da se krenemo lijeciti
pozdrav
Stanio i Olio
)