kako savladati nepotrebnu ћelju za hranom

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

:D :D Dobar dan zelim svima na ovom forumu. Ovdje je divani jesenji dan. Sunce je razotkrilo svaku jesenju boju u njenom najljepsem izdanju.

Za setnju dusu dalo , a ja ne izlazim iz kancelarije. Al zato ako Bog da sutra na teren, u obilayak svije lijepe Zemlje.

Cudo da nas strogi modelator nije i moju temu ugasio.

:P :P :P Zao mu mene, ali bi bila srecnija da mi vrati mobing.

Podne je domaca kafica je sada na redu. Pa pridruzite mi se.

:wink: :wink: :lol:
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Dobar dan sto rece lujka dobar dan curke :D .Ja mislila pre da kaze curke kao curke ili guske :roll: .Reko, lepo ona nas pozdravi hehe.Gledam a to je to curke kao cure jeLi lujka ?Nego mi nikako ne dovrsimo onaj tvoj "problem" oko menjanja nika .Meni se bas svidja tvoj nik .Kratak, ko zeli da shvati da je od zezanja stavljen ?Shvatit ce a ko ne zeli nek misli sta hoce? Samo ta maca dobro ti se ne umori ?Pozdravljam te lujka kao i sve koji svrate ovde snsaru Mikalju moju i dlugalicu simonu .Taman naucila stavljati slicice, sad nesmem :( .Necu da ti zbog mmene zatvore temu ne daj Boze .Pozdrav idem malo se razbaskariti :D .Nego lujka ,kako sad tvoja kilaza ?Ima li sta novo?Citali smo ono pre .Bila si skinula oko 10 kg ako se ne varam.Imas li sada napade gladi?Da ne kazem zelju za prezderavanjem .Ili ono klasicno ,kad se izgladni?Odtetura se i ja nisam zadovoljna svojim stanjem od juce .Veliki pozdrav. :)
Moram i ja ovu ruzu iz podpisa Ili poTpisa da izmenim,dosadila mi Vonja :P :wink:
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Cmok, Cmok, Cmok :lol: :lol:
svim curama na ovom forumu.
Zdravo curke evo ja sa engleskog. PSSS jako mi loљe ide. Al, nema veze.

Kod nas u Bosni i Hercegovini za neudate djevojke, stare ћene kaћu cura.

Zato ja vama tepam jer ste mi drage pa kaћem CURKE.

a љto se tiиe kilaћe, zbog mobinga, vratih ja 4 kg ali kako sam na mandarinama skinula sam 5 kg. tako da sam na istom. ali obavezno se vagam u apoteci i ostavqam papirиe kao dokaz.

biжe i od mene neљto.
Ma Hvala Bogu pregazila sam joљ jedan strah, a to je ЉTA ЖU AKO OSTANEM BEZ POSLA.

tO ME ZNALO BACITI U OPSAJD.

posle ovog zadnjeeg mobinga kada sam prebrodila pritisak po cijenu da ostanem i bez posla, viљe me ta tema ne optereжuje. Izlazi su tu, ali ih ja pre nisam vidjela.

pozdrav.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Ma moja maca je veselica. Stalno igra kako bi odrћala liniju. Ha ha ha. :D :D :D :D
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Draga lujka ... dobro si uocila.... mobing tj. stres od istog cini kod osoba sklonih gojenju da se apateti otvooorrrriiiiiiii :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

PSSSTTT lujka ne bi bilo lose da o mobingu koji si prezivela napises na temi.
Svako iskustvo na tu temu moze biti poucno i od koristi.

Pozdrav svim devojkama ...... :D :D :D :D , ali i muskima :wink: :wink: :wink:
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

snsara napisao:PSSSTTT lujka ne bi bilo lose da o mobingu koji si prezivela napises na temi.
Svako iskustvo na tu temu moze biti poucno i od koristi.

Pozdrav svim devojkama ...... :D :D :D :D , ali i muskima :wink: :wink: :wink:
Zdravo Saro carice, :D :D :D Miki al si uhvatila let po vodi zzzzzzzzzzzzzzz :D :D Ma najbrћa si.

Ja se na ovu svoju temu vratila 16.10.2008. god. a danas na liиni mejl. dobijem upozorenje, ako nebudem poиela da koristim ovaj forum da жe me iskljuиiti. HA HA HA HA :D :D :D

Saro ja sam pisala dosta poruka na ponovo otvorenu temu mobinga, ali danas vidim sve izbrisano.

Bez obzira, prava si. Љto se tiиe mobinga, SADISTA SE TOLIKO NAMNOЋILO DA JE NEVJEROVATI. a to je samo zato љto su se ljudi udaljili od vjere, te se ne pridrћavaju osnovnog principa, " ne иini drugome ono љto nebi ћelio da ti drugi uиini". Slaћeљ li se . Pozdrav
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Savage_Rose napisao:Dobar dan sto rece lujka dobar dan curke :D .Ja mislila pre da kaze curke kao curke ili guske :roll: .Reko, lepo ona nas pozdravi hehe.Gledam a to je to curke kao cure jeLi lujka ?Nego mi nikako ne dovrsimo onaj tvoj "problem" oko menjanja nika .Meni se bas svidja tvoj nik .Kratak, ko zeli da shvati da je od zezanja stavljen ?Shvatit ce a ko ne zeli nek misli sta hoce? Samo ta maca dobro ti se ne umori ?Pozdravljam te lujka kao i sve koji svrate ovde snsaru Mikalju moju i dlugalicu simonu .Taman naucila stavljati slicice, sad nesmem :( .Necu da ti zbog mmene zatvore temu ne daj Boze .Pozdrav idem malo se razbaskariti :D .Nego lujka ,kako sad tvoja kilaza ?Ima li sta novo?Citali smo ono pre .Bila si skinula oko 10 kg ako se ne varam.Imas li sada napade gladi?Da ne kazem zelju za prezderavanjem .Ili ono klasicno ,kad se izgladni?Odtetura se i ja nisam zadovoljna svojim stanjem od juce .Veliki pozdrav. :)
Moram i ja ovu ruzu iz podpisa Ili poTpisa da izmenim,dosadila mi Vonja :P :wink:
Zdravo najljepљa ruћo.
Nemjenjaj potpis, ako se jedna ruћa uzvonjala ostalo je joљ onih 5, zar ne. Pusa od LUJKE. CURA-je lijepa djevojka.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

mikalja napisao:Ja ;pijem tursku to je domaca lujko i lepo da odash i putujesh .Nego imamo super temu!! Mobing zloupotreba/maltreranje super tema ,mozes da pises sve o stresovima i klopi aj dodji kasd god mognesh .Pozdravl;jam te i videla sam da si bolje cmokim te :wink: Ja idem da se tushnem tuknem na neku kremu za remu :x .Pa cu se vrnem i uspt pr**** :wink: :wink: :wink:
Mikice al ti dobar ovaj BRZI,,, JOJ DOBROG VOZAИA :P :P :roll: :roll: :roll: , NEMOGU DA GA STIGNEM VIDJETI, pobjeћe.
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
Savage_Rose
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Jun 08, 2008 4:17 pm
Kontakt:

Post od Savage_Rose »

Lujka samo da te pozdravim i da te pitam jesi li mi donela kolaca sa slave?Ti nesmesh mnogo moja kuma Mikalja dijabeticar i preostaje samo da ja poruckam,posto jedem za dvoje sada :wink: Eno vidi na PITANJA I ODGOVORI tema.A STA JE TO POSLATO .Morala sam lujkice da napisem u ime Mikalje koju, jer stvarno ljudi nisu Ok .laq noc i lepo spavajte .Vole te tvoje CURKE hihi :D
U dobru se ne povisi! U zlu ne ponizi ...

Slika
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Savage_Rose napisao:Lujka samo da te pozdravim i da te pitam jesi li mi donela kolaca sa slave?Ti nesmesh mnogo moja kuma Mikalja dijabeticar i preostaje samo da ja poruckam,posto jedem za dvoje sada :wink: Eno vidi na PITANJA I ODGOVORI tema.A STA JE TO POSLATO .Morala sam lujkice da napisem u ime Mikalje koju, jer stvarno ljudi nisu Ok .laq noc i lepo spavajte .Vole te tvoje CURKE hihi :D
:D :D :D

Zdravo Rosice,

Ako sam te dobro razumjela , ti si u blaћenom stanju. Bog neka Vas Nlagosilja. To je od mene ћelja.

A kolaиi, muke ћive,
Svakako donjela sam kolaиa ne za dvoje no za 5 tero. Samo svrati, љto pre, ti znaљ moj problem, GLADNE OИI MOJE KRIVE SU ZA 130 KG.KOJE NOSIM.

Ha ha ha ha . kaћem ja djeci nosite to od mene i sakrijte, ali љto pre svakako pojedite. Niko nebi rekao da sam vam majka, vi vitki a ja nilski k,,

Mikica je koliko vidim baљ se naljutila na modelatora. Al to je nebitno, bitno je da se nije naljutila na nas.

Mikice, ti si prava osoba , sretan je иovjek koji i na ovaj naиin stupi sa tobom u kontakt, a mogu zamisliti ko ima sreжu da te poznaje i liиno.

Od mene obadvjema curama vepiiiiki pooozzzdravv.
Kako je lepo biti mlad.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D :D :D :D

СРЕЧНУ СЛАВУ СВИМА КОЈИ ДАНАС СЛАВЕ МА ГДЈЕ БИЛИ НА ЗЕМАЉСКОЈ КУГЛИ.

ЖЕЛИ ВАМ ЛУКИЦА.
Kako je lepo biti mlad.
Odgovori