:lol:Zdravo svima na ovom forumu a posebno Mikalji.
Evo ganas neљto ranije doрoh s posla jer sam bila kod doktora zbog alergije a usput me i mjerila Veli tebi tako krupnoj nebi djelovala enekcija za alergiju, ajde na vagu da vidimo koliko se mase.
Ma velim 133 pre 4-5 dana sam se kuжi mjerila. Mada mi upiљemo u karton. Kad ONO VAGA POKAZA 130,56KG.
NEMOGU DA VJERUJEM. NEK SE BORIM S ALERGIJOMNEMA VEZE AKO ЖU MRЉATI.HAHAHAHAHA
mIKALJA jA TI SE STVARNO OD SRCA ZAHVELJUJEM ЉTO ME BODRIЉ.
IAKO SE NEZNAMO JA SE UZDAM U BOЋIJU PROMISAO TE ЖE TEBI ISPUNITI ЋELJE I KOJE SU TI TRENUTNO NEDOSTIЋNE, AKO IH IMAЉ. POZDRAVI SVE SVOJE I OD MENE VELIKI POZZZZZZZZZZZZZZZZZ.
lujka napisao::lol:Zdravo svima na ovom forumu a posebno Mikalji.
Evo ganas nešto ranije dođoh s posla jer sam bila kod doktora zbog alergije a usput me i mjerila Veli tebi tako krupnoj nebi djelovala enekcija za alergiju, ajde na vagu da vidimo koliko se mase.
Ma velim 133 pre 4-5 dana sam se kući mjerila. Mada mi upišemo u karton. Kad ONO VAGA POKAZA 130,56KG.
NEMOGU DA VJERUJEM. NEK SE BORIM S ALERGIJOMNEMA VEZE AKO ĆU MRŠATI.HAHAHAHAHA
mIKALJA jA TI SE STVARNO OD SRCA ZAHVELJUJEM ŠTO ME BODRIŠ.
IAKO SE NEZNAMO JA SE UZDAM U BOŽIJU PROMISAO TE ĆE TEBI ISPUNITI ŽELJE I KOJE SU TI TRENUTNO NEDOSTIŽNE, AKO IH IMAŠ. POZDRAVI SVE SVOJE I OD MENE VELIKI POZZZZZZZZZZZZZZZZZ.
ETO VIDISGH ? BRAVO LUJKIC !Ma sve ce to biti odlichno ima BOGA ima mila SAMO NAPRED!SVAKA TI CHAST BASH SI OD RECHIA chuj tog doce ?Nece ti delovati inekcija jer si teza po kg Shto ga nisi prignjechila em mu misha
Ma neka pricaju samo da ti napredujesh?To je vazno zar ne lujkic ? Aj sa srecom i pozdrav i tebi i dechici !JOSH JEDNOM SVAKA CHAST!I BRAVO IDEMO DALJE
Bash sam se obradovala VERUJ MI CMOKKK!Za nasheg heroja !
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
JA SE UZDAM U BOŽIJU PROMISAO TE ĆE TEBI ISPUNITI ŽELJE I KOJE SU TI TRENUTNO NEDOSTIŽNE, AKO IH IMAŠ. POZDRAVI SVE SVOJE I OD MENE VELIKI
Ima Boga ima !Evo upravo mi se javio jedan chovek koji zivi daleko gde je i moje jedino dete !I kaze shta god hocesh ja cu joj poneti AAAAAAJ kako se obradovah NEMAM RECHI !Jedino dete i zivi mi na kraj sveta Ali hvala Bogu ziva je i zdrava !Radi i zavrsava medicinu i svasta nesto!Ali sama mi je i mozes misliti kako sam se sad obradovala? Ide majka napakovati kasete sam joj spremila neke i punu torbu da dete obradujem !Ljubim te idem chujemo se!
SRECNO MILA
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
Boћe hvala ti љto si usliљio moju pomisao upuжenu Mikalji.AMIN :
Ja se nadam da жe ona sve svoje planove ostvariti i svoje roditelje obradovat.
ja ih imam 3 od njih je 2 na fakultetu u Banja Luci a 1 je u srednjoj..
Kad zavrљe ko zna moћda zapoиnu ћivot dalje od mene i muћa. Ako je to Boћija volja Neka im bude blagosloveno. Ja tako te stvari gledam. Ali kako je iљиekivati kada je vidjeti, neznam. Samo Bogu hvala ima ovaj internet s kamerama pa opet je lakљe.
PUNO POZDRAVA TEBI I TVOJOJ SVOJ FAMILIJI OD BILJANE.
p.s dOKTOR JE BILA doktorica. sada su ti kao porodiиni doktori. Ali imaju odreрenu kvotu novca za potroљiti taj mjesec. Pa kako kome, zna kako to ide. Prvo prijatelji, onda ono љto mora.Al nema veze, daжe Bog.
lujka napisao:Bože hvala ti što si uslišio moju pomisao upućenu Mikalji.AMIN :
Ja se nadam da će ona sve svoje planove ostvariti i svoje roditelje obradovat.
Kad završe ko zna možda započnu život dalje od mene i muža. Ako je to Božija volja Neka im bude blagosloveno. Ja tako te stvari gledam. Ali kako je iščekivati kada je vidjeti, neznam. Samo Bogu hvala ima ovaj internet s kamerama pa opet je lakše.
p.s dOKTOR JE BILA doktorica. sada su ti kao porodični doktori. Ali imaju određenu kvotu novca za potrošiti taj mjesec. Pa kako kome, zna kako to ide. Prvo prijatelji, onda ono što mora.Al nema veze, daće Bog.
I ja kazem Bit ce kako je zapisano ?I kako dragi Bog da?Pa lepo i Vasha deca su velika !Vidish dvoje na studijama i jedno u srednjoj shkoli !Ma Vi ste srecna zena i maaajka Imate za koga da se borite i ZIVITE !Znam da nije lako shkolovati u danashnje vreme ali je naj teze kad NEMATE KOGA nit shkolovati nit kom se radovati!Ovako fala Bogu i blago Vama te ih imate troje!Nek su samo zivi i zdravi a sve drugo je samo DRUGO Pa ako i budu daleko od Vas i muza ,nikad nisu daleko od srca i opet kad tad dete se seti roditelja a o roditeljima necu ni da pricham ! SAMO neka su nam svi zivi i zdravi SVACHIJI pa i moje!Pozdrav za Vas i porodicu Vashu !SVE NAJ LEPSHE !CAOS
Uskoro cesh se ti javiti sa josh nekim kg manje videt cesh? SRECNO!!!!!!
Neruda
lujka napisao:Bože hvala ti što si uslišio moju pomisao upućenu Mikalji.AMIN :
Ja se nadam da će ona sve svoje planove ostvariti i svoje roditelje obradovat.
Kad završe ko zna možda započnu život dalje od mene i muža. Ako je to Božija volja Neka im bude blagosloveno. Ja tako te stvari gledam. Ali kako je iščekivati kada je vidjeti, neznam. Samo Bogu hvala ima ovaj internet s kamerama pa opet je lakše.
p.s dOKTOR JE BILA doktorica. sada su ti kao porodični doktori. Ali imaju određenu kvotu novca za potrošiti taj mjesec. Pa kako kome, zna kako to ide. Prvo prijatelji, onda ono što mora.Al nema veze, daće Bog.
I ja kazem Bit ce kako je zapisano ?I kako dragi Bog da?Pa lepo i Vasha deca su velika !Vidish dvoje na studijama i jedno u srednjoj shkoli !Ma Vi ste srecna zena i maaajka Imate za koga da se borite i ZIVITE !Znam da nije lako shkolovati u danashnje vreme ali je naj teze kad NEMATE KOGA nit shkolovati nit kom se radovati!Ovako fala Bogu i blago Vama te ih imate troje!Nek su samo zivi i zdravi a sve drugo je samo DRUGO Pa ako i budu daleko od Vas i muza ,nikad nisu daleko od srca i opet kad tad dete se seti roditelja a o roditeljima necu ni da pricham ! SAMO neka su nam svi zivi i zdravi SVACHIJI pa i moje!Pozdrav za Vas i porodicu Vashu !SVE NAJ LEPSHE !CAOS
Uskoro cesh se ti javiti sa josh nekim kg manje videt cesh? SRECNO!!!!!!
Neruda
Draga mikalja i vi ste sreжna ћena. Djete vam je hvala Bogu dobro , studira, a vjerujem da i ona иezne za vama.Ali takav je ћivot ovog danaљnjeg industrijskog kapitalizma. Danas mnoge majke iљиekuju svoju djecu da ih vide.
Vas mnogi cjene i vole preko svoje neiscrpne dobrote koju nesebiиno svima dijelite oko seba. Kad tako neљto иovjek posjeduje u danaљnje vrijeme, on nemoћe a da nije sreжan. Pozdravi svoje
Draga mikalja i vi ste srećna žena. Djete vam je hvala Bogu dobro , studira, a vjerujem da i ona čezne za vama.Ali takav je život ovog današnjeg industrijskog kapitalizma. Danas mnoge majke iščekuju svoju djecu da ih vide.
Vas mnogi cjene i vole preko svoje neiscrpne dobrote koju nesebično svima dijelite oko seba. Kad tako nešto čovjek posjeduje u današnje vrijeme, on nemože a da nije srećan. Pozdravi svoje
Jeste dobro hvala Bogu ,bar za sada a nadam se da ce biti i u buduce!Zdrava je vredna,radna i osetljiva(e to vetj nije dobro) .Jer danas biti osetljiv nije bash pozeljno ali?Chezne kako da ne ?Nostalgija udara i jache a kako nece devojchitzu moju !Ali tako ona zeli i hoce ,nama ostaje samo da je podrzavamo i budemo uz nju!I Vashi su dobro nadam se ?Zdravi ,vidim uche deca studiraju!E jedino shto su Vam blizo to Vam je privilegija!A verujem da Vam ekonomski nije lako,samo polako strpljen spashen i to ce proci sve!Samo da bude zdravlja?A bice dace Bog!Laku i ugodnu noc Vam zelim i nadam se da Vam je bolje u vezi one alergije?
Prijatno i sve naj bolje i Vama i vashoj poroditzi <--- Biljana platno beleshe
Neruda
Draga mikalja i vi ste sreжna ћena. Djete vam je hvala Bogu dobro , studira, a vjerujem da i ona иezne za vama.Ali takav je ћivot ovog danaљnjeg industrijskog kapitalizma. Danas mnoge majke iљиekuju svoju djecu da ih vide.
Vas mnogi cjene i vole preko svoje neiscrpne dobrote koju nesebiиno svima dijelite oko seba. Kad tako neљto иovjek posjeduje u danaљnje vrijeme, on nemoћe a da nije sreжan. Pozdravi svoje
Jeste dobro hvala Bogu ,bar za sada a nadam se da ce biti i u buduce!Zdrava je vredna,radna i osetljiva(e to vetj nije dobro) .Jer danas biti osetljiv nije bash pozeljno ali?Chezne kako da ne ?Nostalgija udara i jache a kako nece devojchitzu moju !Ali tako ona zeli i hoce ,nama ostaje samo da je podrzavamo i budemo uz nju!I Vashi su dobro nadam se ?Zdravi ,vidim uche deca studiraju!E jedino shto su Vam blizo to Vam je privilegija!A verujem da Vam ekonomski nije lako,samo polako strpljen spashen i to ce proci sve!Samo da bude zdravlja?A bice dace Bog!Laku i ugodnu noc Vam zelim i nadam se da Vam je bolje u vezi one alergije?
Prijatno i sve naj bolje i Vama i vashoj poroditzi <--- Biljana platno beleshe
Ups kako jedna na kvorumu kaћe. umjesto da ubacim vaљ zadnji dio teksta ja svoj izgubi.
Ponoviжiga, ako sluиajno naрeљ negdje da je nemoj se iznenadit.
Ha Ha Ha ono jest da sam lujka............
U svakom sluиaju da vam se zahvalim na brizi. Vjerujte juжe sam ila bolja љto se tiиe alergije; a danas joљ bolja. da li je u pitanju da se klima promjenila ili novi lijek u obliku spreja djeluje , neznam.
Љta me je odrћalo da u ovi 15 dana alergije ponovo nekrenem jesti s obrazloћenjem oslabiomi organizam, vjeruj to su VAЉE rijeиi upuиene kada ste mi prvi put uputili pismo podrљke. Ja sam tamo sebe vidjela.....visoka sam... teљka sam... a vrijednost kao иovjeka tj. mene izgubila.
Tog momenta vi ste me razbudili a ja se dalje poиela buditi. zaљto nebi i ja bila fina baka i u zdravlju doиekala ako Bog da i unuke, a ne ...
Kad sam izdrћala sama izbjegliљtvo s 3 djece, koji su najet sin 23 god na 4 god.infor, kжi 2 graр a dogodine najm. sin na pravo. Muћa vratila u normalno funkcionisanje i bitisanje nakon vjetnamskog sindroma i ....
obezbjedila djeci krov nad glavom. na hvala bogu dobro mi je nedaj Boћe gore.
Pa danas sam postala kako kodnas kaћu posvojna baba, . Sestriиna mi rodila жerkicu.
Pozdrav tebi i tvojima, laku vam noж ћelim draga Mikalja.
MOJA SPASITELJICE.
sanyalica napisao:Draga Lujka, smatram da je veoma bitno da se obratis struchnjaku. Sve je to lepo sto postoje ljudi koji ce uputiti rechi ohrabrenja, utehe i podrshke...ali je sigurno da si svoje zdravlje opasno ugrozila i da morash da se lechish.Moj utisak je da je tvoje prekomerno gojenje posledica depresije. Nemoj se ustruchavati da se obratish lekaru specijalisti, to jeste normalno, a bezzanje od stvarnosti ne pomazze zaista. Pozdrav.
zdravo sanjalice ! evo Bogu hvala postoje ljudi kojima nije potrebno puno pomoжi da bi uspjeli. ja kako sam krenula sa redovnim jutarnjm malim obrokom i slabijom veиerom, te uz alergiju љto me tukla pila sam po 3 l иaja, љto kod kuжe љto na poslu, jer bolovanje nedaju. te podrљkom vas , nekog malo manje nekog malo viљe, ja poиinjem skidati kile. Ako do sada nije otiљlo i 10 kg.
Danas sam prepjeљaиila preko kilometar . malo pete љto su zaboljele ostelo standardno.
budite pozdravljeni i hvala vam i na vaљoj podrљci. U to momentu bila mi je jako bitna. Vjeruj.
Ups kako jedna na kvorumu kaže. umjesto da ubacim vaš zadnji dio teksta ja svoj izgubi.
Ponovićiga, ako slučajno nađeš negdje da je nemoj se iznenadit.
Ha Ha Ha ono jest da sam lujka............
U svakom slučaju da vam se zahvalim na brizi. Vjerujte juće sam ila bolja što se tiče alergije; a danas još bolja. da li je u pitanju da se klima promjenila ili novi lijek u obliku spreja djeluje , neznam.
Šta me je održalo da u ovi 15 dana alergije ponovo nekrenem jesti s obrazloženjem oslabiomi organizam, vjeruj to su VAŠE riječi upučene kada ste mi prvi put uputili pismo podrške. Ja sam tamo sebe vidjela.....visoka sam... teška sam... a vrijednost kao čovjeka tj. mene izgubila.
Tog momenta vi ste me razbudili a ja se dalje počela buditi. zašto nebi i ja bila fina baka i u zdravlju dočekala ako Bog da i unuke, a ne ...
Kad sam izdržala sama izbjeglištvo s 3 djece, koji su najet sin 23 god na 4 god.infor, kći 2 građ a dogodine najm. sin na pravo. Muža vratila u normalno funkcionisanje i bitisanje nakon vjetnamskog sindroma i ....
obezbjedila djeci krov nad glavom. na hvala bogu dobro mi je nedaj Bože gore.
Pa danas sam postala kako kodnas kažu posvojna baba, . Sestrična mi rodila ćerkicu.
Pozdrav tebi i tvojima, laku vam noć želim draga Mikalja.
MOJA SPASITELJICE.
Izvini nisam virnula i videla da si svracala
Neruda
Ma da super si ti i veeliki borac Svaka chast !Trebalo je to sve izdrzati ?Ali eto i kucu i muza si izgradila (kucu) a muzu pomogla da se stabilizije,decu izvela na put !Dobro ima josh da se shkolujub ali ipak izvela si ih na pravi put i sad su LJUDI !Polako sad ,malo pogledaj i sebe i deca ce ti pomoci videt cesh?Ipak svoja deca naj veca sreca!Chestitam ti na unuchetu ,kako kazesh posvojene babe,nema veze od koga su unuci SAMO NEK NAM SE DECA RADJAJU !Ljubim te i pozdravi svoje!Ovde je pakao od vrucine !Pa samo rano i nocu kaso se moze shetati!Ja sam malopre sa kupanja stigla!Ishla malo se brchkati plivati sa prijateljima i muzem !Sad smo klisnuli i pravimo eoshtilj u hladu pa idemo opetv popodne malo se kupati ,plivati koliko toliko Ljub teeeee!Pozzzzz i sve naj bolje ti zelim !
P.S
Osecam da si mnogo bolje psihichki si si napredovala SUPER a to je za sad vazno koliko i kilaza!A i pochela si da slabish bit ce to superishka
Neruda
Ti si prava . Pa vikend je na kupanje. Ja se još nemogu skidati u kostim, Sram me je.
Odo mršati da se ponovo mogu kupati u Vrbanji.
Pozdrav
Ajoj kako ne mozesh ?Ja bi negde u u shiprazju skinula sve i gologuza opaaaa u vodu buc !Pa nek viri kom se viri Kad izadjesh ogrnesh se sa peshkirom i gootovo
Neruda