kako savladati nepotrebnu ћelju za hranom

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
lujka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 26, 2008 8:48 pm

Post od lujka »

mikalja napisao:
lujka napisao:Pozdrav,

Ti si prava . Pa vikend je na kupanje. Ja se joљ nemogu skidati u kostim, Sram me je.

Odo mrљati da se ponovo mogu kupati u Vrbanji.
Pozdrav

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajoj kako ne mozesh ?Ja bi negde u u shiprazju skinula sve i gologuza opaaaa :lol: :lol: :lol: u vodu buc !Pa nek viri kom se viri :wink: Kad izadjesh ogrnesh se sa peshkirom i gootovo :wink: :wink: :D :D :D
I ja bi da sam ko nekad na moru u oetrovcu ili sl. gdje su nudistiиke
http://img485.imageshack.us/img485/2614 ... 4cttn5.gif
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Jul 18, 2007 1:26 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od mikalja »

lujka napisao:
mikalja napisao:
lujka napisao:Pozdrav,

Ti si prava . Pa vikend je na kupanje. Ja se još nemogu skidati u kostim, Sram me je.

Odo mršati da se ponovo mogu kupati u Vrbanji.
Pozdrav

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ajoj kako ne mozesh ?Ja bi negde u u shiprazju skinula sve i gologuza opaaaa :lol: :lol: :lol: u vodu buc !Pa nek viri kom se viri :wink: Kad izadjesh ogrnesh se sa peshkirom i gootovo :wink: :wink: :D :D :D
I ja bi da sam ko nekad na moru u oetrovcu ili sl. gdje su nudističke
http://img485.imageshack.us/img485/2614 ... 4cttn5.gif
Bit ce i to mlada si tii josh zenica :D Ako nishta drugo vodit cesh unuchice morat ce baka da se brchka sa dechicom :D !Lepo ti ovo pilence ,bash je slatko :wink:
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:roll: :roll:
KUPARI SU ODLIИNI.

IMALI SU ЋENSKU NUDISTIИKU PLAЋU, vRLO INTERESANTNU ,ZA TETE KAO JA, NIKO NIKOG NEVIDI. SVE UVALICA DO UVALICE I PUTELJИIЖI DO MORA.

I TADA, 80- TIH KAD SAM SVRAЖALA, TU JE BILO STARIH BAKICA, OD 50-80 GODINA. MRЉAVIH, SREDNJIH I DEBELIH.

Ja kuuuuuuuupanjaaaaaaa.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

lujka napisao::roll: :roll:
KUPARI SU ODLIČNI.

IMALI SU ŽENSKU NUDISTIČKU PLAŽU, vRLO INTERESANTNU ,ZA TETE KAO JA, NIKO NIKOG NEVIDI. SVE UVALICA DO UVALICE I PUTELJČIĆI DO MORA.

I TADA, 80- TIH KAD SAM SVRAĆALA, TU JE BILO STARIH BAKICA, OD 50-80 GODINA. MRŠAVIH, SREDNJIH I DEBELIH.

Ja kuuuuuuuupanjaaaaaaa.
Aahaa ti bi u nudizam ? :D Naj bolje :D :D :D
Slika
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Ma neeeeeeeeee!

Miki , to je NAJZDRAVIJE, :) :wink: :roll:
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

lujka napisao:Ma neeeeeeeeee!

Miki , to je NAJZDRAVIJE, :) :wink: :roll:
Pa i nije bash ali dobro kako ko voli :roll: ?Ono sedesh u pesak a sluchajno ne stavish peshkir onaj pesak udje ti u goozoo a svako pishki u njega :wink: :D :D :D
Slika
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Ma kakvi. Ovdje ti je uvalice od kamenja ,uma i nagib za istiranje kad val dospije do tebe u velikim olujama, ha,ha,ha Divno je to nekada bilo. A sada neznam.
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

haj ,,, :D :D

Pozdravljam vas do naredih skinutih novi 10 kg.

Nedostajaжete mi ali maloo жu plakkaatii a viљe ssee tlludiitti.

Vidim da me trese promjena, pa sam jako gruba postala.

Kad se priviknem na normalu, javljam se ponovo ha,ha ,ha :lol: :lol: :lol: :D :D
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

Aj pa svrati nam i pre :D !Vidish da ti je bolje sa nama? :wink: Pozdrav tebi i tvojoj porodici :P :D :D :D
Slika
Neruda
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

mikalja napisao:Aj pa svrati nam i pre :D !Vidish da ti je bolje sa nama? :wink: Pozdrav tebi i tvojoj porodici :P :D :D :D
NESMEN. mi luucckaste, postaju ovisne.

kad sam sebe danas uhvatila da na poslu љaram po ovom forumu,aaaaaaaaaaaa, joљ samnom u glavi pjevaju ptiжжжice.

kad skinem joљ 10 kg. javljam se 100%

Pozzzzzzzzzzdrav sve moje forumaљicccceeee. S tugom жu seee bbbooorriti ali жu odolliiittii.

lepo mi se do tada zabavitteee. :lol: :lol: :D :D
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

Haj
Kako je lepo biti mlad.
Korisnikov avatar
mikalja
Stalni član
Stalni član

Post od mikalja »

lujka napisao:Haj
Lujkic (Biljo) juche si svratila na temu :wink: Dobro si se setila mish te tvoj :D .Vidim ja odash po temama nabila slushke i opaaaa :D .Rekoo valjda ce se setiti jednom da svratish kod nas tamo.I taman dok sam je skuvala kafe lujkitza zbrisala .Poslala sam ti bila pp .Nadam se da si skontala kako se chitaju?Dok udjesh na forum ,gore ti pise imate poruka ili nemate.E ako imash pishe ti da imash 1 2 ili vec koliko poruka.Kliknes i to je to .A dobro si doshla juche danas nam zakljuchali temu :D .Posle tebe tj posete zakljucali su onoj Boze me oprosti shto kazesh ti oprosti joj Boze nezna shta pricha .E taman ti kod nje ostavila post i zakljucali joj temu.Danas su ALAPACE i nashu i neka su .Bilo je vreme ,one psovke i shta ne vetj super sada.Ti svrati na temu PROJA dok ne otvorimo mi neku novu ,mada mene shto se tiche ja i nebi nishta otvarala ,smuchilo mi se sve.A sve su teme moje i svachije ,jer nemam nameru da pravim shto bi u Bosni nekad rekli PRELO.Samo prelo je bilo lepo ali ova posela i skupljanja radi ismejavanja svakoga zivog trebalo je ukinuti josh od kad.Nadam se da si josh bar koju kilitzu smanjila?I da ste dobro i ti i tvoja poroditza?Ja sam trebala na slavu kod moje seke od tetke Za Smederevo :roll: Muz mi ne moze pa cemo na pateritze ili vecheras pokasno ali np..Moram ti ostaviti ovde kafitzu ,juche si otishla mi bez kafe e netje motji :D Evo je prava Bosanska ,samo izvadi ratluk daj detzi inache :oops: :wink: SlikaA sad za mene jedna bez shetjera .Dajemo dechitzi iz komshiluka shecer i ratluk vazi? :D Slika

Idem sada a ti ako budesh shetala svrati na PROJU koju je otvorila jedna divna devojchitza :( Suntze nashe nije dobra neshto ,pa pokushavamo ako ikako mozemo da je izvuchemo iz njene zatvorenosti.Eh ta HRANA :oops: Puno puno pozdrava za tebe i drago mi je da vidim kako ti se optimizam vratja samo NAPRED .Da se smejemo shto vishe kao ovaj paja patak blesavi :D SlikaSMEH jeSlika lek A masaza bi mi prijala samo tako SlikaCaoooo Lujkic SlikaSlikaSlikaSlika
Slika
Neruda
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

Hej devojke caos :D :D :D

vrlo dobro i zgodno pitanjce :D :D

puno pozdrava
sara i simona
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
Korisnikov avatar
snsara
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm

Post od snsara »

mozda bude odgovor na ovo pitanjce natemi mobing (zloupotreba/maltreranje), stres i ishrana :wink: :wink: :wink: :D :D :D
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

Slika

Slika
lujka
Aktivan član
Aktivan član

Post od lujka »

:D :D
Moram priynati nedostajale ste mi. Ali duze vremena nisam apsolutno ulazila u forum.
Imala sam neke frke na poslu, uzas. Ali Bogu hvala sve se dobro zavrsilo.

Dala sam se u mala putovanja. Crna Gora, Zapadna Bosna i tako. NeSto teren a nesto i sama sa prijateljicom .Putovanja u smislu jacanja duhovnosti.

A tad rekoh idem na forum, te sam Vam se javila. ali odgovora nema. Kad ja malo po drugim temama a ono u Projici meni ona Lujka gora od mene , moju Mikalju kritikuje. Boze, zena nemoze da shvati da joj niko nije nazao zelio. Ali nije vrijedno o tome.

Kako ste mi vi . Kako vasi. Moji su dobro. Svi se skoluju, pa i ja krenula na kurs engleskog po stare dane.

Kafa je prava stvar. Sada pogotovo posle kursa.

Samo ja nepijem tursku kafu. Ja pijem domacu. To je u Bosni sada iyrayeno. Kod nas nema fildjana a kod njih nema soljica jer se soljice hvataju sa 3 prsta. Kako kaze moja prijateljica Sarajka.

Ah ja se raspisala. Poooozzzdravvvv!.
Kako je lepo biti mlad.
Odgovori