Pozdrav svima na ovom forumu.
Kako sam obeжala javljam se neљto viљe od 10 dana.
Drago mi je љto ste me podrћale i podrћali, mogu da se pohvalim da sam viљe u pokretu nego pre,te da od danas idem u post na vodi.
Nemjerim se jer kilo dve se i ne primjeti , pa kad skinem 10 kg. javiжu vam se.
Nadam se da жe to biti za mjesec ili mjesec i po.
Iako je i sa 10 kg moja masa velika, ali nema veze. IDEMO UZ BOЋIJU POMOЖ DALJE.
lujka napisao:Pozdrav svima na ovom forumu.
Kako sam obećala javljam se nešto više od 10 dana.
Drago mi je što ste me podržale i podržali, mogu da se pohvalim da sam više u pokretu nego pre,te da od danas idem u post na vodi.
Nemjerim se jer kilo dve se i ne primjeti , pa kad skinem 10 kg. javiću vam se.
Nadam se da će to biti za mjesec ili mjesec i po.
Iako je i sa 10 kg moja masa velika, ali nema veze. IDEMO UZ BOŽIJU POMOĆ DALJE.
SAMO NAPRED!I SRECNO UZ TEBE SMO!
KAKO NIJE masa 10kg ?????i 2 kg je masa samo nek se pokrenu na nize !Bash mi je drago da si se javila Ljubim te i tebe i dechitzu!
Ma nema veze !Ja nisam ni primetila!zagledah se i osta pola sata dok ne videh bzvz bwe Chuvaj mi se !Ovde se ljudi srode,evo ja sam se s`prijateljila sa jednom zenicom sa Kosova ,i stalno smo bili zajedno na jednoj temi PRINAC DIJETI !I pre sat dva udjem i vidim ona napisala da ide na operaciju zuchi(kamenchice) A pre toga nije je bilo dva tri dana!Kad ono zena u bolnici I bash sam se neshto ubedachila!Shto ti je ovaj zivot bedan u pm!Idem vani proshao je pakao malo onaj lele !Po ceo dan u kuci nesmem vani a klima me ubi !Ne valja nikako Pozdrav za tebe i tvoje!
CAOSSSS
pozdrav svima na ovom klvorumu. Evo lujke ponovo. Poиetak uspostavljanja smanjenog preћderavanja, izaziva veliku reakciju. Alergija se ponovo vratila, иak i u hitnu sam morala. Al krvna slika dobo, pa idemo dalje.
Ovi piљem ne da bih Vas s foruma opteretila, no u koliko uspijem neka neko ima primjer kroz љta sve prolazi u ovoj borbi sebe protiv sebe.
lujka napisao: pozdrav svima na ovom klvorumu. Evo lujke ponovo. Početak uspostavljanja smanjenog prežderavanja, izaziva veliku reakciju. Alergija se ponovo vratila, čak i u hitnu sam morala. Al krvna slika dobo, pa idemo dalje.
Ovi pišem ne da bih Vas s foruma opteretila, no u koliko uspijem neka neko ima primjer kroz šta sve prolazi u ovoj borbi sebe protiv sebe.
Nedaj se lujkice uz tebe SMO SVI!! !Bit ce to sve dobro,samo naaaaaapred Ljub te i pozdrav VELIKI za tebe i tvoj UUUUUUUUUUUUUSPEH
zdravo mikalja. Da smrљala sam 6 kg, ali mi je trenutno borba sa alergijama. Valjda je organizam oslabio. Mada ja ne drhtim, ne preћderavam se иak sam 2 puta i malo kolaиa capnula.
Mada se tih 6 kg i ne primjeиuje znaиi umjesto 139 sada133kg.
Љto je previљe previљe je.
Alergija me zeza neda mi vani љetati. puta sam zbog alergije iљla u hitnu jer mi slabo djeluje flugolin.
Sve u svemu niљta straљno.
Puno pozzzzzzzzzzzzzzzzz od lucke bucke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
lujka napisao:zdravo mikalja. Da smršala sam 6 kg, ali mi je trenutno borba sa alergijama. Valjda je organizam oslabio. Mada ja ne drhtim, ne prežderavam se čak sam 2 puta i malo kolača capnula.
Mada se tih 6 kg i ne primječuje znači umjesto 139 sada133kg.
Što je previše previše je.
Alergija me zeza neda mi vani šetati. puta sam zbog alergije išla u hitnu jer mi slabo djeluje flugolin.
Sve u svemu ništa strašno.
Puno pozzzzzzzzzzzzzzzzz od lucke bucke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Pozdrav lujkice
Evo ja sad upadoh u kucu mrtva umorna !Ceo dan sam bila u skitnji ,prelep je dan bio chak sam i pecala ,samo ni jedan se som ne upecka !Ali upecah ga sa roshtilja!Bilo je prelepo ,malo shetala malo sa prijateljima se zezala i sa chamcom se voikali pa stvarno i pecala !Reko da sad provirim i pozdravim sve moje prijatelje i bezim odmarati se!Super vidim da si 6kg smrshala !Pa dobro je ,malo pomalo i bice to dobro !U svakom sluchaju bolje i - minus 6 nego plus + 6 !Odma je to napredak jer da je +6 bilo bi 145 a ovako kad je minus 6 onda je 133!A morash priznati da je ipak mnogo bolje da imash 133 nego 145 zar ne?Jedino mi je zao shto te sad muchi ta alergija te ne smesh i ne mozesh vani i odma usporava sve to!Ali bit ce bolje ,nestat ce i te ambrozije ili nashta si vec alergichna?Pozdrav veliki za tebe i tvoju porodicu
Hvala shto si se javila
Sve naj bolje ti zelim
Pozdravvvv
"Ne jadikuj mnogo nad sitnim bolovima, jer bi sudbina mogla početi da te leči - krupnim."
Neruda
:lol:Zdravo svima na ovom forumu a posebno Mikalji.
Evo ganas neљto ranije doрoh s posla jer sam bila kod doktora zbog alergije a usput me i mjerila Veli tebi tako krupnoj nebi djelovala enekcija za alergiju, ajde na vagu da vidimo koliko se mase.
Ma velim 133 pre 4-5 dana sam se kuжi mjerila. Mada mi upiљemo u karton. Kad ONO VAGA POKAZA 130,56KG.
NEMOGU DA VJERUJEM. NEK SE BORIM S ALERGIJOMNEMA VEZE AKO ЖU MRЉATI.HAHAHAHAHA
mIKALJA jA TI SE STVARNO OD SRCA ZAHVELJUJEM ЉTO ME BODRIЉ.
IAKO SE NEZNAMO JA SE UZDAM U BOЋIJU PROMISAO TE ЖE TEBI ISPUNITI ЋELJE I KOJE SU TI TRENUTNO NEDOSTIЋNE, AKO IH IMAЉ. POZDRAVI SVE SVOJE I OD MENE VELIKI POZZZZZZZZZZZZZZZZZ.