А шта ја нисам човек, јел то хоћеш да кажеш? Иза анонимног имена може да се крије ко зна ко. Дакле ради се о лику. Да ли нека особа има више имена па вара народ - то је друга тема.dana85 napisao:To nisu likovi nego su ljudi. Ocito su prica za tebe oni ljudi koji vode racuna o sebi, ali su pri tome jako dobro informisani o roakutanu. Dakle, ako nisi dovoljno informisan postedi nas svojih gluposti na ovom forumu vec jednom. Totalno si nebitan ovde veruj mi, i nisi vredan nijedne reci, ali necu da dozvolim da lupetas gluposti tamo gde ja pisem
Рекао сам да ништа не знам о већ фамозном Роакутану који се рекламира преко спам мејлова. Покушао сам нешто да сазнам овде и од тога се прави велика филозофија. Уместо само да су написали име произвођача или поставили линк према званичном упутству, генијалци морају да филозофирају и просипају знање и онда се чуде што им не верујем.
На крају, жао ми је што не схваташ да ми није важна моја битност него да некоме помогнем. Што сам мање битан, то је боље по мене.