anica62 napisao:Citiraj mi tri nebuloze. Šta to nije tačno u mom tekstu? Izvini, ali nisi ti moj sin pa da bih bila besna što studiraš toliko dugo.Možda si ti besan što te je dotaklo, a očito jeste pa projektuješ? Zašto je agresivno? Zato što ti se ne dopada ono što si pročitao? ALLLO BRE! Pa nije u životu sve onako kako volimo. Ima tu i uspona i padova i podrške i kritike. Moji prethodnici su ti bili pozitivna podrška, ali ti si stalno- kukao ne mogu, nemam vremena za ventil(znaš li koliko je smešno kad to napišeš), svi su se trudili da te ne uvrede, da ne povrede tvoj očigledno veliki ego. Može i tako, ali ja sam izabrala drugu taktiku. Nisam imala nameru da te uvredim i izvini ako jesam, htela sam da izazovem reakciju suprotnu od NE MOGU. Vidiš da možeš! Pokazao si sada svoje drugačije lice. E pa krajnje je vreme da ti neko kaže: "Aman, dokle više...?"

Dokle god ti pričaju ono što ti želiš da čuješ ti ćeš se vrteti u krug. Što se odmah ljutiš ako ima i onih koji misle drugačije?
btw.Pročitaj ponovo sam sve svoje postove. Videćeš koliko je tu kontradiktornosti. Ti ipak moraš da razbistriš misli.
Ma ne ne ne, nisam se naljutio ni slucajno, zasto bih, ali tvoj nastup jeste bio agresivan, ja ne znam zasto je to tako, ali ti si se bas naljutila na mene a ne ja na tebe!
Pod nebulozama sam mislio da si mi objasnjavala stvari vezane za sertifikate kao da ja to ne znam a bukvalno se godinu dana raspitujem i citam o tome, nabavio sam sve sve sto postoji od materijala za ucenje itd. Pa mi onda jos pricas kako je to jako skupo.

Uz to, govoris mi kako ceo zivot mora da se uci, kako i sertifikati zahtevaju mnogo ucenja sto ja vec znam i kao sto sam rekao mnogo puta JEDVA CEKAM DA POCNEM TIME DA SE BAVIM ali ti to izgleda nisi procitala. Mene samo ubija F A K U L T E T.
Evo, sad' sam jos vise zaglibio posle problema sa devojkom i njenom operacijom. Znaci, taman sam poceo da ucim kad' se desilo to sranje i tooooootalno me je poremetilo. A ispit je za 3 nedelje. Krajnji rok se priblizava. I kako ja sada da razmisljam o ucenju. Zelim ja to, ali mozak je zajebana stvar... da ti ne pricam sta mi se sve motalo po glavi poslednje dve nedelje... ima u odeljku Ginekologija dosta toga...i sad' ja kao treba da ucim... a osnovni preduslov za moje ucenje je da mi je glava potpuno "cista" da ne razmisljam ni o cemu drugom, da nisam zabrinut itd.
voja devojka stvarno zaslužuje nešto više od tebe
Ovo bas nisam shvatio. Hoces da kazes da zasluzuje boljeg momka?