ODG. STO PRE!!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Covece, nemoj mnogo da mislis na to i da osluskujes non stop srce!..
Kazem ti ovo iz licnog iskustva jer sam isto mlad (18god) i osto sam imao problema ko ti, proce to sve veruj, i cim ti bude bolje vataj se nekog NOMRLANOG sporta, i treniraj, i zaboravices na sve te probleme, lepse ces se osecati, videces uostalom... samo nemoj da se tripujes i brines, i odradi taj test na koksaki, ja sam radio u privatnoj klinici jer brze odrade rezultate, a ovo na torlak ces cekati duze.. sad kako oces.. pozz
Kazem ti ovo iz licnog iskustva jer sam isto mlad (18god) i osto sam imao problema ko ti, proce to sve veruj, i cim ti bude bolje vataj se nekog NOMRLANOG sporta, i treniraj, i zaboravices na sve te probleme, lepse ces se osecati, videces uostalom... samo nemoj da se tripujes i brines, i odradi taj test na koksaki, ja sam radio u privatnoj klinici jer brze odrade rezultate, a ovo na torlak ces cekati duze.. sad kako oces.. pozz
Ne, ja sam cak imao visi pritisak jedno vreme, a puls mi je bio oko 90, i sad od leta kad sam poceo trenirati pritisak mi bio pao na 100/60, puls oko 85-90, i sada trenutno malo sam nabio masu opet pa mi je i pritisak malo se povecao tako 110/70,120/80, znaci normalno, a puls oko 75-80 pri mirovanju, kazem ti samo nemoj da se tripujes i non stop mislis na to, vec nadji devojku, izlazi, sprdaj se, i bice ti extra poz 

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Steffane,Stteffann napisao:Ja sam iz Pirota i ne znam da li ovde postoje klinike koje rade testove na koks.
test na koksaki virus kao ni na neke druge viruse poput adeno, cito megalo virusa i dr. nije nista ni novo ni neobicno. Te testove sada rade uveliko i privatne nesto bolje opremljene laboratirije. Obavezno testove uradi ali trazi da ti urade i IGe i IGg - koji pokazuju sadasnju i proslu infekciju (da li si ikada imao taj virus). Tako ces stvari izvesti na cistac.
Coca - cole, Pepsi - cole, Guarrane i sl. energetskih pica, kao i sredstava da te drze budnim se obavezno mani. Ne preteruj sa vezbama, jer se tebi organizam jos uvek razvija.
Pozdrav
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Okt 23, 2008 4:31 pm
- Kontakt:
Uradio sam test na koksaki. Kazu da nemam koksaki. Rekli su mi da imam Epsern-barov virus (nemam pojma sta je to), i imam slab imunitet. Srce mi sad radi normalno, ali imam veoma otezano disanje kao da mi se pluca nekako skupila. Samo mi nije jasno sto imam nizak pritisak?Za ovaj regled sam isao na privatnu kliniku i za ove sve testove su me odrali. 11000din! Rekli su mi da pijem neki eliksir od nekakvih skupih gljiva koji kosta 50e 1 boca. Kazu da ce to da mi poboljsa imunitet. Ja sam i dalje malo zabrinut jer vec 5 dana jedva disem, i noge su mi malaksale i oseca neki bol levo, odmah ispod vrata. Jel' neko zna mozda zasto imam tako otezano disanje?? 

- snsara
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 10, 2007 7:58 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sto se tice pritiska bas ti je nizak.
Koliko unosis tecnosti u organizam. Probaj da pijes vise vode tj. da povecas unos tecnosti svaki dan. Od toga moze da se noramalizuje pritisak.
S druge strane, neko se oseca super sa takvim pritiskom i to mu je normalno. Tebi po svoj prilici nije. Mozda ti je pritisak pao od tog virusa.
Koliko unosis tecnosti u organizam. Probaj da pijes vise vode tj. da povecas unos tecnosti svaki dan. Od toga moze da se noramalizuje pritisak.
S druge strane, neko se oseca super sa takvim pritiskom i to mu je normalno. Tebi po svoj prilici nije. Mozda ti je pritisak pao od tog virusa.
Svako unese osmeh u moj zivot - neko kad udje a neko kad izadje.