andjelija81 napisao:Moze li se molim vas javiti neko od doktora ili strucnih lica da nas posavetujemo sta nam je ciniti jer je sve otislo predaleko .. ..

niti sam doktor niti strucno lice ali moja dugogodisnja prijateljica je imala istih problema kao i zena o kojoj pricas!!!otuda i znam kakav je zakon i sta treba uraditi u takvim situacijama.moja prijateljica je postupila ovako,pa mozda i toj zeni to bude jedini nacin da se izbavi iz takve situacije!
naime,zabavljala se s momkom oko godinu dana i kad je ostala u drugom stanju,presla je da zivi kod njega.ista situacija,on sam sa majkom,u maloj kucici itd da ne ponavljam pricu...opisala je andjelija...
kada je beba imala sest meseci,prijateljicini roditelji su pozvali sos telefon za zene zrtve nasilja,ovi kontaktirali miliciju i zajedno sa njima i prijateljicinim roditeljima otisli do njene kuce,izveli nju i dete(njeni roditelji do tog trenutka nisu ni videli unuce) ...on nije mogao nista inace bi bio uhapsen zato sto ometa miliciju u obavljanju sluzbene duznosti !ponudjeno joj je da bude smestena u sigurnu kucu ali su njeni roditelji i ona bili protiv toga tako da se vratila s detetom u kucu svojih roditelja!!!!
kasnije su morali da odu do socijalne sluzbe,zato sto je takva procedura,pokusaj pomirenja,nalazi se najprihvatljivije resenje za prvenstveno dete a posto on nije bio zaposlen(za razliku od moje prijateljice) dete je dodeljeno majci ,uz to da on moze vidjati dete svakog drugog vikenda na ...ne znam koliko sati!!!
uz to,kasnije kada se zaposlio,morao je da placa alimentaciju,nekih 30% od svoje plate!!!
andjelija,veruj mi,takvi kao sto je on,obicno su slabici koji kad nalete na cvrsto ne ili cvrstu ruku ,budu manji od makovog zrna!!!