Mononukleoza (EBV)

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Marlborro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 02, 2006 5:14 pm

Post od Marlborro »

Okej, sad sam vec prestravljen. Jer moze da bude bilo sta drugo. :o
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

Masa drugih stvari!

Hronichan umor, losha izhrana, poremecaji sna, stres, prehlada, alergija...

Odkud ti uopshte ideja da imash IM?? :o
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Marlborro
Novi član
Novi član

Post od Marlborro »

tamaraft napisao:Masa drugih stvari!

Hronichan umor, losha izhrana, poremecaji sna, stres, prehlada, alergija...

Odkud ti uopshte ideja da imash IM?? :o
Zato sto imam povecane limfne zlezde (ne vece od 1cm), znachi vrat, prepone, pazuh... Uplashio sam se i hiv-a i chitao raznorazne manifestacije pochetka infekcije, pa sam utripovao da imam hiv ili mononukleozu. Odradio sam testove na hiv i hepatitis i negativni su, ali sam poslednji odnos imao krajem avgusta...

Pa sam u strahu, tripu, pod stresom, curela mi je i krv iz nosa malopre i tako...
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

S obzirom da si blago hipohondrichan predlazem da odesh na razgovor kod psihologa koji ce te uputiti dalje!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Marlborro
Novi član
Novi član

Post od Marlborro »

Blago?
:D

Znash da sam postovao skoro u vezi lordoze, da je ispravljena i slichno...
Ja se nesto mislim da je sve to posledica hronichnog stresa... Konstantno sam nervozan, trpim pritisak na poslu, emotivni i privatni zivot su mi tek katastrofa, bolovi u mishicima odavno postoje, a i plashim se hiv-a ceo zivot...

Jel moguce da je sve to posledica konstantne nervoze?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član

Post od tamaraft »

Kuc kuc kod psihologa i da dobijesh neke lekice za smirenje i prestani da chitash ovakve forume, uskoro cesh utripovati da imash u rak i stravbizam i koprivnjachi i tumor na jajniku ...
knszm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 11:41 pm

Post od knszm »

Pre 2 dana me zabolelo grlo,i primetila sam da imam povecane zlezde na vratu....kada sam pokazala roditeljima rekli su mi da moram da odem kod lekara....tamo se doktorka zaprepastila koliko mi je grlo u losem stanj(bila sam prehladjena pre ovoga),i sada primam inekcije...ali je rekla da je vrlo moguce da imam mononukleozu...imam skoro sve pomenute simptome...medjutim najveci problem mi je sto sledece nedelje treba da idemo na ekskurziju,a koliko sam shvatila da ukoliko imam mononukleozu moram da mirujem najmanje 2 nedelje.... :(
victor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 5:10 pm

Post od victor »

da li smije da se pushi dok se oporavljate od mono(CMV) i da li smijem da idem kod zubara?
sta da kazem zubaru'?
Odgovori